خوب اگر نیاز هست بحث می کنیم
فوقش اگر بعدا رییس ایراد گرفت پاک می کنیمالبته توی گروه هم می تونیم بحث کنیم.
من هم فقط نظرم رو گفتم شاید هم غلط باشه، دانسته های من هم مشخصا کامل نیست.
نمیشه اینطور گفت، به نظر من ساده تر از اوبونتو دیگه واقعا معنی نمی ده! همه کارها گرافیکی هست و اتفاقا ساده تر از ویندوز هست.
راستش از جواب بقیه یکم جا خوردم!
بی تردید در مورد کاربر عامی ویندوز ملموس تره.تو تلویزیون ویندوز درس میدن.کودک ویندوز رو در مدرسه میبینه و بهش آموزش میدن.
مک او اس هم اینقدر گرافیکیه که یاد گرفتنش احتیاجی حتی به کمک هم نداره.دوستی دارم که برای اولی بار یه (لپ تاپ) مک او اس عنوان اولین کامپیوترش گرفت و بدون کمک یادگرفته همه کاری باهاش بکنه(راستش خودم بهش پیشنهاد کردم)
اما بی تردید یاد گرفتن لینوکس این روزها واقعا آسون تر شده.(راستش مایکروسافت هم نسبت به قبل آسونتر شده - منظورم پلت فرم هاشه).راستش مسئله قیمت اونقدور مهمه که اگه آدم حساسیتی به کامپیوتر نداشته باشه جامعه براش تصمیم میگیره.ولی مسلما با دیدن واسط کاربرهای خیلی شکیل لینوکسی شاید بشه گفت هر کسی اغوا میشه و میخواد بالاخره بتونه با جادوی لینوکس کارکنه
البته اگر بخواهیم وارد بحثهای تخصصی بشیم بی شک ویندوز و مک هم سختی خودشون رو دارند! مثلا کار با رجیستری ویندوز!رو کدوم کاربر عادی بلد هست؟
در کل به نظرم الآن دیگه بحث آسانی نیست! ولی بحث بازار هست! قبول دارم که نرم افزارهای بزرگی رو با لینوکس از دست می دید، شرکت adobe خودش کافی هست!![]()
ولی خوب اون هم کم کم
راستی در این نظر سنجی هم بزودی شرکت می کنم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم کمی پاسخ ها بالا بره بعد.