تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: نرم افزار های مربوط به پارتیشن بندی !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

حواسم به این نبود که آداپتور داره !!!

پس حواست باشه جایی باشی که نوسان برق نداره و از لحاظ قطعی برق خاطر جمعی !!!

اگه مطمئن نیستی و ups در دسترسه حتما استفاده کن !!!

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

هارد اکسترنال هست !!!!! external hdd !!!! همونی که آداپتور جدا گونه داره !

اصلا ببینم میشه resize ش کرد ؟ یا روش ویندوز یا لینوکس نصب کرد ؟ اصلا قابلیت پارتیشن بندی داره همچین هاردی ؟
    مارک و مدلش ه هنوز نگفتی....
    کلن چه هارد اینترنال باشه که داخل کیس هارد USB گذاشته باشی چه Externall HDD باشه چه USB یا Firewire یا هر دو.... در هر حال همگی آداپتور دارن.البته مدلهای جیبی خیلی کوچیک فکر نکنم آداپتور داشته باشه.
    راستش من بعنوان ابزار پشتیبان گیری و ذخیره داده ها استفاده میکنم و پارتیشن بندی و نصب سیستم عامل نکردم روی اون.ولی خیال نکنم پارتیشن بندی بشه کردچون با پارتیشن مجیک8 یکسری ارور میده منم بیخیالش شدم..... ضمنن اینا توی بعضی مدلها نوشته که بوتیبل هستن.مثلن این یکی که من دارم وسترن دیجیتال 500گیگ پرمیوم هستش.پرمیوم ها و Proها که یک ترابایتین نوشته بوتیبل هستن ولی نسخه ی Essential بوتیبل نیستش.شاید برای نصب سیستم عامل نیاز به بوتیبل بودن هم باشه.ضمنن برای نصب لینوکس باید سیستم فایلش ره تغییر بدی در حالیکه تغییر دادنی نیستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مارک و مدلش ه هنوز نگفتی....
    کلن چه هارد اینترنال باشه که داخل کیس هارد usb گذاشته باشی چه externall hdd باشه چه usb یا firewire یا هر دو.... در هر حال همگی آداپتور دارن.البته مدلهای جیبی خیلی کوچیک فکر نکنم آداپتور داشته باشه.
    راستش من بعنوان ابزار پشتیبان گیری و ذخیره داده ها استفاده میکنم و پارتیشن بندی و نصب سیستم عامل نکردم روی اون.ولی خیال نکنم پارتیشن بندی بشه کردچون با پارتیشن مجیک8 یکسری ارور میده منم بیخیالش شدم..... ضمنن اینا توی بعضی مدلها نوشته که بوتیبل هستن.مثلن این یکی که من دارم وسترن دیجیتال 500گیگ پرمیوم هستش.پرمیوم ها و proها که یک ترابایتین نوشته بوتیبل هستن ولی نسخه ی essential بوتیبل نیستش.شاید برای نصب سیستم عامل نیاز به بوتیبل بودن هم باشه.ضمنن برای نصب لینوکس باید سیستم فایلش ره تغییر بدی در حالیکه تغییر دادنی نیستش
    این خیلی بده !! پس در نتیجه تنها کاری که می تونم انجام بدم اینه که روی همین هارد 40 گیگی خودم نصب کنم ! : ( خیلی زجره که فایل هام پاک بشه و نتیجه هم نده !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب در نتیجه فکر کنم نتیجه نداد و فایل هام هم فعلا که قابل دسترس نیست ! :( !!!!!!!!!

البته فایل ها پاک نشده ولی نمی دونم چرا سیستم هارد رو نمیشناسه ! پارتیشن بندی 41 ثانیه آخر با مشکل مواجه شد ! البته می گم فعلا فایل ها سالمه ! و فکر کنم باید برم فایل های سیستمی هارد رو از سایتش دانلود کنم !

فعلا یه تاپیک در مورد این توی بخش سخت افزار زدم !

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •