مگه من چی گفتم،میگم تو این مدلهایی که می خواین معرفی کنین زیبایی هم مطرح باشه(البته اگه پیشنهاد بدین)
مگه من چی گفتم،میگم تو این مدلهایی که می خواین معرفی کنین زیبایی هم مطرح باشه(البته اگه پیشنهاد بدین)
سلام دوست عزیز
کانفیگ بالا + استحکام + زیبایی =====> Dell XPS
اگه خواستی مدل هاش رو برات معرفی کنم بگو
موفق باشی...
ممنون میشم اگه معرفی کنی البته با قیمت راستی کیفیت ال سی دی دل به پای سونی میرسه
سلام اگه میشه در مورد چند تا مدل زیر نظر بدید این مدل ها از نظر سخت افزاری زیاد با هم فرقی ندارند ولی از نظر کیفیت ال سی دی و کیفیت اسپیکر و زیبایی من اطلاع زیادی ندارم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
dell studio1537
dell xps 1530
hp dv5 1040
hp dv5 1135
اگه چند مدل هم خودتون پیشنهاد بدین بازم ممنون میشم
راستی من بیشتر کارم تو این زمینه هاست 3d max و فتوشاپ
بابا سامسونگ چیش خوبه که لپ تاپش خوب باشه ؟ سامسونگ استاد تقلید کردنه و لپ تاپ هاش رو هم از سونی تقلید کرده و کلا طرفش نرید کلا طرف سامسونگ نرید ...
دوست عزیز من به طور اتفاقی به این تاپیک سر زدم و پست تون رو خوندم و فقط محض اطلاعتون باید بگم که سامسونگ نه تنها در زمینه تولید ال سی دی و تلفن همراه فوق العاده پیشرفته است و بدون شک در این زمینه ها در جهان سر آمده و همین شرکت سونی در این زمینه ها بسیار فراوان از سامسونگ تقلید کرده ,بلکه در زمینه تولید لپ تاپ با کیفیت بالا و طراحی مدرن هم بسیار پیشرفته است و لپ تاپ های سامسونگ الان توی اروپا جزو پرفروشترین ها هستند !! پس لطفا سعی نکن برندی با این قدرت رو زیر سوال ببری که یکم خنده داره!
موفق باسی
يك نمونه از آمار فروش لپ تاپ سامسونگ در اروپا رو بزار ببينم
يك نمونه تقليد سوني از سامسونگ رو هم بزاريد ببينيم
ميخواي نمونه هاي تقليد سامسونگ رو از برند ها بزارم ؟؟؟
خيلي ها تو زمينه موبايل هست مخصوصا از LG تقليد زيادي ميكنه و همينطور سوني اريكسون
كدوم لپ تاپ مدرن و پيشرفته اي رو توليد كرده ؟؟ مدل و مشخصات رو بنويسيد
خنده دار هم كار شماست كه تاپيك قديمي رو براي برطرف كردن كمبود ها بالا آورديد !!
منتظر مدلهاي معرفي شده از سوي شما با مشخصات هستم ، فورا بنويسيد :
تولید لپ تاپ با کیفیت بالا و طراحی مدرن هم بسیار پیشرفته است و لپ تاپ های سامسونگ الان توی اروپا جزو پرفروشترین ها هستند
این سخنی بسیار خطاست
اولا در زمینه گوشی تلفن همراه سامسونگ بهترین و کاملترین ها را به بازار ارائه میده
در LCD هم کیفیت مثال زدنی داره
اما نوت بوکا نمیدونم و نظر نمیدم
در زمینه تلویزیون پاناسونیک حرف اول و آخر رو می زنه .بعد از آن سونی ,بعد شارپ ,و در رده های بعدی سامسونگ و ال جی و..
کافیست به بخش تالار لوزام صوتی و تصویری سایت بزنید تاپیک های زیادی هم من و دوستان ایجاد کرده اند . این حرف من نیست حرف سایت های معتبر خارجی و جوایز نمایشگاه و ... هست
در کشور ما تبلیغ رو سامسونگ بسیار زیاد هست , همچنین ساموسنگ تلویزیون هایی بدنه زیبایی ساخته ولی در کیفیت جزو 4 تای اول برند نیست .
در زمینه گوشی خوب نوکیا یک تاز بود بعدشم سونی اریکسون و... .ساموسنگ یکی دو سالی هست در زمینه گوشی خیلی پیشرفت کرده و قابل رقابت با سونی و نوکیا اومده . و الحق و انصاف یکی دو مدل گوشی اخیرش واقعا عالیس و امکانات خیره کننده ای داره و میشه گفت داره غولی میشه در زمینه گوشی های موبایل .
در زمینه لپ تاپ اطلاعی ندارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)