بچه با اجازتون منم توش موندم
به نظرتون من n85 بگیرم یا 5800 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه با اجازتون منم توش موندم
به نظرتون من n85 بگیرم یا 5800 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
n85 غیر از دوربین چه امکانات بیشتری داره نسبت به 5800 ؟
و اینکه 360 تومن واسه یه گوشی تاچ با این همه امکانات زیاده؟ فقط به خاطر کیفیت متوسط عکسبرداری؟
نظر من رو میشنوید 5800 اگه وب و gps براتون مهمه. با گوشی غیر تاچ کار کردن تو این دو مورد مشکله هر چند که برنامه gps برای 5800 هنوز نیومده.
سلام 5800 یکم مردونه تر و اسپورت تره. از نظر من خیلی جالبه. اضاف بر اینکه express music هم هست(آخه من با 3250express خیلی حال میکردم.یادش بخیر... عزیزم بود بخدا
برنامه smartcom gps روی این گوشی بدون هیچ مشکلی اجرا میشهنظر من رو میشنوید 5800 اگه وب و gps براتون مهمه. با گوشی غیر تاچ کار کردن تو این دو مورد مشکله هر چند که برنامه gps برای 5800 هنوز نیومده.
با تاچ هماهنگه؟
درسته n85 دوربینش 5 اما از داشتن صفحه لمسی و موزیکال بودن 5800 نمیشه براحتی گذشت
دوست عزیز شما انتظارات خود را به طور کامل تری بیان کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنند.
5800 گوشی خوبی میباشد ولی یه ایرادی داره که اگه میتونی باش کنار بیای میتونه گوشی راضی کننده ای برای شما باشه.اونم اینه که این گوشی به علت نداشتن صفحه کلید و دکمه های سخت افزاری فقط توسط لمس کردن قادر به انجام کار ها میباشد که این امر مشکلات زیادی را برای کار کردن با گوشی در بیرون به خوصوص در ماشین ایجاد میکنه.
این یه ایراد بزرگه که اگه بتونی باش کنار بیای دیگه مشکل خاصی نیست و میتونی از این گوشی استفاده خوبی ببری.
n85 چی داره؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)