بله ! everyOne بتونن از طریق remote سیستم رو shutdown کنن!
بله ! everyOne بتونن از طریق remote سیستم رو shutdown کنن!
وقتی میخواید کامپیوتر دیگه رو shutdown کنید این error رو میگیرید؟ :
شما دقیقا این کار هارو که میگم انجام بدید ببینم مشکل از کجاست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پشت کامپیوتر خودتون بشینید و از قسمت Run تایپ کنید:. بجای computername و IP، اسم کامپیوتری که میخواید shutdown کنید یا IP آدرسشو بنویسید تا اول به اون کانکت شید. آیا موقع کانکت باکس لاگین براتون باز میشه؟ اگه باز میشه با حساب Administrator موجود در اون کامپیوتر (کامپیوتری که میخواید shutdown کنید) به اون کانکت کنید نه یوزر دیگه ای. بعد از اینکه کانکت شدید دوباره دستور shutdown رو اجرا کنید ببینید اجرا میشه یا خیر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر میکنم مشکل از نحوه کانکت شدن شما به اون کامپیوتر باشه نه policy یا چیز دیگه ای.
اگه حل نشد من واقعا راه حل دیگه ای ندارم!
موفق باشید.
Last edited by paranoid_android; 11-01-2009 at 19:51.
نه اینم جواب نداد ولی ممنون که وقت گذاشتین!![]()
سلام
من قبلاً این کار رو کردم ولی فراموش کردم طریقه اونم نوشتن UserName Password بعد از دستور ShutDown بود
ببخشید کسی هست نگارش صحیح دستور ShutDown رو بنویسه البته با UserName Password
؟؟؟؟؟؟؟؟ shutdown -s -m [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
من که نتونستم نگارش صحیحض رو پیدا کنم ولی تونستم سیستم مورد نظرم رو خاموش کنم
لازم اول یک کانکشن با سیستم مورد نظرت باز کنی اونم با یوزر Administrator local
بعدش دستور ShutDown -s -m \\ PC Name رو Run کنی
توی CMD:
تمام سوییچ های مربوط به این کامند + توضیحاتش موجوده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون به خاطر پاسخ توون ولی متأسفانه به سیستم ها دسترسی ندارم تا تست کنم ولی حتماً جزء موارد قابل تست در آینده به خاطرم می سپارم.
ولی من به همه ی سیستم ها هم به راحتی وصل می شدم و فکر می کنم که موردی که شما فرمودین هم تست شده ولی باز ممکنه.............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)