مرسی از توضیحات کاملت
مرسی از توضیحات کاملت
ایول بابا دمش گرم
عجب چیزی
واقعا رویا ها رو به حقیقت پیوند میزنه این سامسونگ! چی گفتم!!!
تا پارسال اصلا بعنوان برند گوشی بهش نگاه نمیکردم..امسال احساس میکنم همین یه برند تو دنیا هستش!
داره فعلا ناجور سونی و نوکیا رو پوزشونو میزنه با این گوشیایی که میزنه..هر روز یه مدل جدید و ..
سلام........تا پارسال اصلا بعنوان برند گوشی بهش نگاه نمیکردم..امسال احساس میکنم همین یه برند تو دنیا هستش!
داره فعلا ناجور سونی و نوکیا رو پوزشونو میزنه با این گوشیایی که میزنه..هر روز یه مدل جدید و ..
درسته بخاطر تبلیغات کم و بد نمایندگی های سامسونگ بود
الان به لطف مایکروتل این مشکل حل شده
یه نگاه به محصولات قبلی سامسونگ هم بندازین میبینین که گوشی های ردیف زیادی داشته![]()
سلام به همگی .
در آخرین روز از همایش CES سامسونگ از گوشی ساخته شده با پروژکتور پرده برداری کرد :
ویدیو رو حتما نگاه کنید !
خب کاملا مشخصه که گوشی تاچ هستش و طراحی زیبائی داره و با وجود داشتن پروژکتور ولی ضخامت زیادی نداره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مخلصیم .
بیشتر طرحش شبیه mp4 هایه سامسونگ هست مثل s5 ......اگه اشتباه نکرده باشم......
ولی تر کونده...........
سامسونگ در نمایشگاه CES 2009 از گوشی جدید پروژکتور دار خود پرده برداری کرد ولی متاسفانه این گوشی برای بازار کره طراحی شده و GSM رو پشتیبانی نمی کنه ولی دارای مشخصات عالی هست که شامل
1.صفحه نمایش OLED و Touch
2.دوربین 5 مگاپیکسلی
3.برنامه جالب و مخصوص گوشی های لمسی سامسونگ TouchWiz
4.پروژکتور با کیفیت 320*480 و نمایش تا 50 اینچ
و مثل سایر گوشیها مموری کارت و .....
اما هنوز برای این گوشی اسمی رو انتخاب نکرده
![]()
![]()
WOW
واقعآ باید به سامسونگ آفرین گفت
فوق العادست
یادمه چند سال پیش یه تاپیکی بود توی کلوپ گوشیها که دوست دارید روی گوشیتون چه امکاناتی داشته باشین
یادمه خیلیها اومدن و مسخره کردن که بره چک پاس کنه و چمن بزنه و ...(البته خودمم میگفتم)
ولی یادمه یکی از بچه ها گفت دوست دارم پروجکتور داشته باشه !! اونموقع همه فک میکردن این یه آرزوی دور از دسترسه!! ولی حالا میبینیم که سامسونگ اینو به واقعیت تبدیل کرده
واقعآ سامسونگ غوغا کرده
نوکیا که چیزی معرفی نکرد و سونی هم که بازم گوشیهای خیلی معمولی و با امکانات قبلی و همون کپی پیست رو معرفی کرده
ولی سامسونگ ..........
ایول داره
راستی این MBP200 تیوی تیونر هم دارهو میتونه تلویزیون رو بگیره
![]()
توی اون تاپیک من گفتم که دوست دارم ماشین صورت تراشی داشته باشه :dیادمه چند سال پیش یه تاپیکی بود توی کلوپ گوشیها که دوست دارید روی گوشیتون چه امکاناتی داشته باشین
یادمه خیلیها اومدن و مسخره کردن که بره چک پاس کنه و چمن بزنه و ...(البته خودمم میگفتم)
به سوال ! اینها که دوتا گوشی مجزا هستند !!!! میشه مدلهای هر کدوم رو بگید !![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 28-01-2009 at 02:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)