تایید می شه.
تایید می شه.
از محالاته
من حاضرم شرط بندی کنم
من نمی دونم چهجوریه اما مثلا توی یوتوپ فیلم هایی هست که روی اکسپریا سیستم آندرود ریختن و مثال های دیگه من فکر میکنم در شرایط خیلی خاص و به وسیله افراد خاصی ممکنه عملی باشه اما فقط نصب می شه اما از کارایی خبری نیست ها...........
من خودم زمانی که P990 داشتم خیلی تو نخ این کار بودم ، اما نهایت بعد از کلی تحقیقات به این نتیجه رسیدم که تغییر سیستم عامل سیمبین به ویندوز موبایل غیر ممکنه و از محالاته... چون کلاً سخت افزارشون متفاوته مثل اینه که روی یه گوشی ویندوز موبایل بخواین ویندوز XP بریزین ، به نظرتون ممکنه ؟
فقط چون CPU گوشی P990 یا p1 تقریباً با سی پی یو بعضی گوشیهای ویندوز موبایل مثل K-jam شبیه بودند بعضیها همچین تزی دادند و خیلی هم تلاش کردن و دوستان فنی با دلایل قانع کننده گفتند که غیر ممکنه و شک ندارم که چنین چیزی ممکن نیست چون خیلی دنبالش بودم.
سیستم عامل آندروید هم شنیدم روی گوشیهای ویندوز موبایل قابل نصبه چون سخت افزارهای مشابهی دارن...
در هیچ شرایطی و هیچ کس نمی تونه روی P990 یا P1 یا هر گوشی سیمبین دیگه ای ویندوز بریزه...
و البته روی ویندوز هم نمی شه سیمبین ریخت و کلاً متفاوتن.
اگه اینجور بود فردا هم روی گوشیهای ویندوز موبایل می خواستن مک بریزن...
اگه اینجوری می شد...
من خودم رو n82 ویندوز اجرا کردم ولی تحت یه برنامه کاربردی نه سیستم عامل پس روی p1وp990 هم بزودی اجرا خواهد شد
دوستان سلام
روی این گوشی ها نمیشه ویندوز موبایل ریخت
اصلا بحث اینکه cpu چقدره و رم چقدره و اینا به کنار که همه میدونیم نمیشه
اومدیم و ریختیم چطوری میخواین دکمه ها و صفحه لمسی رو براش تعریف کنین
اون ویندوز موبایل که ریخته میشه مخصوص یه گوشیه و با توجه به دکمه ها و سخت افزاری که براش تعریف شده
مثلا همین الان شما بیاید لینوکس رو به جای ویندوز بریزید روی کامپیوتر مسلما بعضی چیزها هست که ممکنه برای ویندوز تعریف شده باشه ولی برای لینوکس نه
و این موارد توی حوزه موبایل ها بیشتره
علی علی
دوست من ، اون چیزی که شما دیدی 100% تم بوده ، آخه N82 رامش کجا بود که بخواد ویندوز اجرا کنه ؟
اون برنامه کاربردیم که می گید حودم دیدمش ، یه برنامه فلشه که فقط ویندوز رو شبیه سازی می کنه و اصلاً ویندوز نیست ، خیلی هم قدیمیه و من روی 6630 قبلاً تجربش کرده بودم ، و گوشی رو کلاً شبیه ویندوز می کنه ، اما فلشه و فقط همونطور که گفتم شبیه سازی می کنه ، در واقع فقط شکلا رو عوض می کنه و شما هرگز نمی تونی روش یه فایل .cab اجرا کنی چون ویندوزی روی گوشیت نصب نیست![]()
رضا هم که توی همین فروم هست روی pro اندروید رو نصب کرده..البته یه خورده یه جوریه!!!منظورم اینه که باید از توی خود وین مو اجراش کنی..اینجور نیست که مثلا گوشیت بخواد بیاد بالا و تو ویندوزت و انتخاب کنی..
البته یه بارم توی یوتیوب یه کلیپ دیدم که روی n82 ویندوز 95 کامپیوتر رو نصب کرده بود!!واقعا نصب کرده بود..معلوم نیست چی کارش کرده بود!!البته گوشی داشت جون میکند.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی در کل..فرض محال هم محال نیست..شاید نصب بشه اونم با کلی هک و انگولک و اینجور چیزا ولی قطعا دلچسب نخواهد بود..چون سیستماشون 360 درجه با هم تفاوت داره..همینجور سخت افزارشون..
اندروید رو من هم نصب کردم ولی مفت هم نمی ارزه چون هیچ چیزی رو نمیشناسه.......مثلا روی دوربین کلیک می کنی اما کار نمی کنه رم گوشی رو نمیشناسه........کلا چون ورژن 1 هست انتضالر بیشتری نمیشه داشت...........
ولی برادر تاپیک مرده رو زنده کردیا..................
بیخیال شید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)