عکس را اینجا آپلود کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس را اینجا آپلود کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بستگی به نوع و ولتاژ و حد اورکلاک پردازندت داره!!!
اگه میشه راهنمایی کن چون تاحالا من عکس آپلود نکردم
تا عکس نذاری فایده نداره عزیزجان.برو به همون آدرس و مسیر عکس ره بده بهش و بعدش که آپلود تموووم شد لینک عکسه وردار بذار اینجا دیگههههههه.عجیبه ها!!!!!!!
من سیستمم رو آخر فروردین 87 بستم چطور مگه؟
اینم لینک عکس های من می تویند برید ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. شما فرکانس رو خیلی بالا بردی!! و با فن استوک خنک کردن این پردازنده سخته!! بهتره که مسیر رو روی 425 قرار بدی. در این صورت فرکانس پردازندت روی 3400 قرار می گیره، ولتاژ پردازنده رو به اندازه ی کافی بالا بردی ،حتی می تونم بگم که زیادی بالا بردی بزارش روی 1.325 و ولتاژ مسیر رو روی 1.26 و پل شمالی رو روی61.24 بزار. مدل رمت چیه؟ احتمالأ ناپایداری سیستم به خاطر رمت هست.
مدل رم geil با باس 800!2 تا یک گیگ.فکر کنم مرز اور سی پی یو م رو پیدا کردم الان فرکانس روی 455 گذاشتم سیستم پایداری خوبی داره حتی 1.5 ساعت آندر کاور بازی کردم.قبلا که گفتم صفحه آبی شده فرکانس رو گذاشته بودم روی 465 که شده بود 3720!بازم ممنون از راهنمایی تون!
یک چیزه دیگه که هست ولتاژ سی پی یوی من قبل از اور 1.35000 هستش شما میگی بعد از اور کردن بزارمش روی 1.325 یعنی از چیزی که در حالت معمول هست کمترش کنم به نظرت عقلانه ست که فرکانس سی پی یو رو ببریم بالا بعدش ولتاژ رو پایین بیاریم!
ببینید ، ولتاژ پردازنده ی شما قبل از اور 1.35 نیست!! حداکثر ولتاژ مجاز برای پردازنده ی شما 1.35 هست. یعنی مثلأ ولتاژ 1.4 ممکنه باعث آ سیب به قطعه و یا حداقل کاهش طول عمرش بشه.
در ضمن من می خواستم که شدت اورکلاک رو کم کنید و تا جایی که ممکنه ولتاژ رو پایین بیارین تا دمای پردازنده کم بشه! در کل فکر کنم که پردازنده ی شما در فرکانس 3400 با ولتاژ 1.325 تا 1.35 رات کار کنه و مشکلی نداشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)