شما فقط میتونید چند کلمه رو سرچ کنید توی این فرم.
اگه کلمه ی فارسی که سرچ میکنید زیاد باشه اونو نمیتونه بیاره بعد این خطا رو میده .
اگه کلمه ی انگلیسی سرچ کنید مثل اسم بازی که اسمش هم زیاد هست اونو میاره ولی فارسی نمیاره.
شما فقط میتونید چند کلمه رو سرچ کنید توی این فرم.
اگه کلمه ی فارسی که سرچ میکنید زیاد باشه اونو نمیتونه بیاره بعد این خطا رو میده .
اگه کلمه ی انگلیسی سرچ کنید مثل اسم بازی که اسمش هم زیاد هست اونو میاره ولی فارسی نمیاره.
سلام
گرچه اکثر تون میدونید ولی اگه با سرچ سایت به نتیجه ی مورد نظرتون نرسیدید میتونین توسط گوگل سایت رو سرچ کنین به این صورت :
xxx site:forum.p30world.com
به جای xxx کلمه یا عبارت مورد نظرتون .
درسته که با این روش هم بعضی موقعها نتیجه ی مطلوب حاصل نمیشه ولی خیلی بهتر از سرچ خود سایته
دیگه باید مدیریت آستیناشو بالا بزنه و راه حلی پیدا کنه
من برای پیدا کردن تاپیک Saw v رفتم 5 یا 6 صفحه انجمن دانلود فیلم رو یکی یکی به عقب رفتم تا تونستم پیداش کنم
به این میگن روش دستی : دی
ما هم سیب زمین هستیم دیگه این وسط که سه سال داریم تو سر خودمون می زنیم!بهتر نیست برای کاربر های فعال هم سرچ کلمات سه حرفی فعال بشه![]()
شما که جای خود دارید !ما هم سیب زمین هستیم دیگه این وسط که سه سال داریم تو سر خودمون می زنیم!![]()
مگر اینکه یک Custom سرچ گوگل بسازیم و به صورت تولبار بذاریم تو فایرفاکس ... که هم تبلیغ فایرفاکس میشه هم کارمون اسون تر![]()
اون که هیچی . فایده ای ندارهمگر اینکه یک custom سرچ گوگل بسازیم و به صورت تولبار بذاریم تو فایرفاکس ... که هم تبلیغ فایرفاکس میشه هم کارمون اسون تر![]()
میشه موقع سرگرمی باهاش بوق بدیم : دی
همه چیز بهم نشون داد الا چیزی که میخواستم
پس همه چیز !!!!همه چیز بهم نشون داد الا چیزی که میخواستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)