تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: هدفون Noise Cancelling

داره خودمونی میشه iphone3g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من دیروز رفتم دنبال همون Creative که گفتی دو مدل بود که یکیش دور و بر 80 تومن بود مدل dj اگه اشتباه نکنم و یکیش 280 تومن همون X-FI (البته فعلا از بودجه من خارجه) البته دوتاش Noise Cancelling داشتن ولی از نظر ظاهر و اندازه و... کلی فرق می کردن منم از اونجا که اول و آخرش باید همون X-FI رو بگیرم (واقعا تو کفش موندم) فعلا تصمیم گرفتم چیزی نخرم تا ببینم کی بودجه برای خرید X-Fi جور میشه......

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این هدفون کریتیو واقعا اون جور که در عکسش انداخته کیفیت اسپیکر های چند کاناله رو میده ؟
    آیا in ear ها هم میتونن همچین چیزی داشته باشن یا مختص این هدفون های بزرگ هستش
    بد تو کف این x-fi موندم !!!!!!!
    نظرتون راجع به live چیه ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دقیقا کدوم هدفون کریتیو ؟ ... اونایی که ساراند رو حمایت می کنن ، یه کارایی می تونن بکنن و البته طبیعتا به یه اسپیکر نمی رسن ...

مختص هدفون های بزرگه ...

Xfi مدل خیلی خوبیه ... ولی من خودم بعنوان یه طرفدار کریتیو شک دارم که گزینه های صوتی ای که انقدر روشون مانور میده دقیقا تفاوت خارق العاده ای ایجاد کنه ...

در مورد Live من متوجه نشدم منظورت چیه ؟ ... یعنی ساندبلستر live رو میگی ؟

4. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دقیقا کدوم هدفون کریتیو ؟ ... اونایی که ساراند رو حمایت می کنن ، یه کارایی می تونن بکنن و البته طبیعتا به یه اسپیکر نمی رسن ...

مختص هدفون های بزرگه ...

Xfi مدل خیلی خوبیه ... ولی من خودم بعنوان یه طرفدار کریتیو شک دارم که گزینه های صوتی ای که انقدر روشون مانور میده دقیقا تفاوت خارق العاده ای ایجاد کنه ...

در مورد Live من متوجه نشدم منظورت چیه ؟ ... یعنی ساندبلستر live رو میگی ؟
    منظورم از liveاین مدل بود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد xfi هم این رو گفتم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته هر دوش به جیب من نمیخوره ولی خوب دانستنش مجانیه
    که شما هم در مورد ساراندش توضیح دادید
    ممنون

6. این کاربر از fa13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    3

پيش فرض

creative ارائه کننده ی اولین hedphone nc دنیا (arvana X-FI) هست.من دارم .همه امکاناتی که headphone های توپ یکیشو دارن X-FI همشو داره خیلی قیمتش خوبه (نسبت به کارائیش) 245 تمن.گارانتی هم داره اینجا.راسسی 90% N هارو C میکنه!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

creative ارائه کننده ی اولین hedphone nc دنیا (arvana x-fi) هست.من دارم .همه امکاناتی که headphone های توپ یکیشو دارن x-fi همشو داره خیلی قیمتش خوبه (نسبت به کارائیش) 245 تمن.گارانتی هم داره اینجا.راسسی 90% n هارو c میکنه!!!
    اولین هدفون nc که نیست مسلماً...

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    3

پيش فرض

جساراتا seymour جان چرا ! اصلا creative ارائه کننده ی این فناوری -noise canceling- بوده . Creative بعد کارت صوتی های موفق x-fi تصمیم میگیره فناوریه مورد استفاده در این کارتها رو در headphone هم وارد کنه که میشه Arvana x-fi ! اینو تو بروشورش خوندم رفتم تو نت گشتم بینم راس میگه دیدم بــــــــــله!!!

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جساراتا seymour جان چرا ! اصلا creative ارائه کننده ی این فناوری -noise canceling- بوده . Creative بعد کارت صوتی های موفق x-fi تصمیم میگیره فناوریه مورد استفاده در این کارتها رو در headphone هم وارد کنه که میشه Arvana x-fi ! اینو تو بروشورش خوندم رفتم تو نت گشتم بینم راس میگه دیدم بــــــــــله!!!
    برادر جان ، اصلا از لحاظ منطقی هم که حساب کنی ممکن نیست ... aurvana محصول 2007 هستش ، در حالیکه ما مدلهای متعددی داشته ایم که اصلا سال 2006 هستن مثلا ! و اولین هدفون های NC مارک معتبری مثل Bose برمی گرده به حدود سال 2000 ... بنابراین مسلماً اولین نیست ...

اون چیزی که شما احتمالاً خوندی این بوده که aurvana اولین هدفون NC ی هستش که فناوری Xfi درش بکار رفته :
    Introducing the Creative Aurvana X-Fi® headphones, the world's first noise-canceling headphones equipped with X-Fi technology
    بنابراین در مورد XFi اول بوده ، نه NC ... که خب تفاوت این دو حرف خیلیه ...

11. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

همونطوره که seymour عزیز گفتند، هدفون های Noise Canceling برای اولین بار در سال 1978 توسط Bose Corporation معرفی شدند برای استفاده در هواپیما. در اون زمان نه Aurvana ای وجود داشت و نه X-Fi و نه حتی Creative ای!

شروع Noise Canceling هم برمی گرده به تقریبا 50 سال قبل که در اون زمان استفاده نظامی داشته.

مسئله ای که وجود داره اینه که Creative از یک تکنولوژی شبیه به بقیه برند ها (پخش معکوس شده Noise) استفاده نمی کنه و روش جدیدتری رو ابداع کرده. این روش از نظر Performance در فرکانس های پایین (صحبت) نسبت به بقیه محصولات تقریبا مساوی عمل می کنه ولی در Noise های فرکانس بالا رو به مراتب بهتر حذف می کنه.

13. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    3

پيش فرض

ببخشید اما من به خدا ا خودم نمیگم-ممنون از اینکه طلاعاتتون رو به اشتراک گذاشتین - راسی چطوری تشکر کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •