تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 14 از 14

نام تاپيک: ویروس پیشرفت کرده Autorun.inf به همراه kazme_gheyz

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به به

تایپ فارسی چه نعمتی بود : دی

خوب من هر 2 ویندوزم 2 ویروس جداگانه گرفته بود

الان ویندوز دومم رو با فایلی که بنیامین جان گزاشتن تونستم این کاظم رو پاک کنم حتی اتوران !!

اما ویندوز اول بر فنا رفت !!!

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باید کار کنه ! من با بررسی این برنامه حتی روش دستی رو هم تونستم دست بیارم ! ولی نمیدونم کار میکنه یا نه ! ولی از نظر منطق که باید کار کنه !

از اونجایی که این ویروس Safe Mode رو هم میبنده و تو لود فایل ها باعث ریست سیستم میشه نمیشه از اونجا هم کاری کرد .
    اگر مطمئنید که ویندوز دیگر هم این ویروس رو داره درون پوشه های System 32 و windows اون به ترتیب دنبال فایل های FSP32.exe و Virus.exe بگردید . این فایلها به ترتیب به همراه Service.exe و Explorer.exe ویندوز بالا میاند و پشت اونا مخفی اند !
    وقتی پیدا کردید هر دوی این فایلها رو با فایل EXE مورد نظر شما که هر چیزی میتونه باشه جایگزین کنید ! البته اسمه EXE مورد نظر شما هم باید با اونا یکی باشه ! برای اطمینان بیشتر فایل هایی که جایگزین کردید رو Read-Only کنید .
    با ویندوز دیگریتون بیاید بالا .
    توی هیچ درایوی دابل کلیک نکنید !
    برید توی regedit و با CTRL+F سرچ کنید kazm و با پیدا کردن هر چیزی کلید مورد نظر اون رو پاک کنید ! برای پیدا کردن نتایج بیشتر از کلید F3 استفاده کنید و همه رو پاک کنید و بعد با استفاده از کلیک راست و Open کردن وارد همه درایو ها بشید و فایل autorun.inf و kazme__gheyz.exe رو پاک کنید . البته این فایل های فایل های سیستمی هستند و نمیشه در حالت عادی دیدشون و باید Show System files رو هم از Folder Option زده باشید !

سیستم رو ریست کنید ! تمام !

البته این فایل خیلی خوب کار میکنه !
    Last edited by Benygh; 06-01-2009 at 22:16.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

باید کار کنه ! من با بررسی این برنامه حتی روش دستی رو هم تونستم دست بیارم ! ولی نمیدونم کار میکنه یا نه ! ولی از نظر منطق که باید کار کنه !
    نه

نمیشه

من امتحان کردم اما دوباره کپی میشه !!! ولی با این برنامه ای که معرفی کردی نسلش به فنا رفت : دی

پروفشنال sia0368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران پاریس

پيش فرض

من ویروس رو پاک کردم ولی حالا نمیتونم وارد سیف مد بشم کسی میدونه این ویروس کجای سیستم تغیر ایجاد میکنه که سیف مد بسته میشه؟

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •