من دیروز نبودم ... شرمنده ...
یکم بالاتر و پایین تر رو ولش (بخصوص وقتی مقایسه کیفیت صدا باشه که باید اعتراف کرد که حالا اینا هیچکدوشمون برای مدال طلا رقابت نمیکنن!) ... آخرش اولویت های شماست که تعیین می کنه کدومشون یه کم بالاتر یا پایین تره ... اتفاقا اینکه توی اکثر مقایسات اینا مساوی بودن نشون میده که ترجیحات شماست که نهایتا موثره در انتخاب نهایی
من این چند ساله هر وقت که zune دیدم یا شنیدم که دیده شده (!) توی پایتخت بوده ...
//
همیشه این دستگاه ها روی همین 4-6 ساعت بوده ان ... عدد عجیبی نیست و نرماله ...
//
اونم باز سلیقه اییه ... ولی شک دارم چیزی بتونه با کنترل آیپاد رقابت کنه ... (هرچند از کنترل zune هم زیاد تعریف شده)
//
کنترل کاربری و مدیریت فایل ipod بهتره .. در عوض zune به نظر میاد امکاناتش واسه شما مناسب تر باشه : رادیو داره - ساپورت فرمتش بیشتره - صفحه نمایش بزرگتر - کیفیت Tv-out اش باید قدری بهتر باشه ... (هرچند بحثی بود قبلا که interlace می کنه تصویر رو ... نمی دونم توی نسخه جدید حل شده اون قضیه یا نه .. فرض می کنیم حل نشده)
اتفاقا الان وقتشه که شما دقیقا براساس همون حرفهایی که بی دلیل و منطق میدونیشون انتخاب کنی ... ببین با کدوم حال می کنی ؛ چون اختلافشون واقعا انقدرها نیست ... و ضمنا اینکه zune گیر نمیاد ، خودش یه نقطه ضعفه دیگه ؛ نه ؟