تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: ipod classic یا Zune 120 ؟

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا دمتون گرم بیاین یه کمکی به من بکنید دیگه...
    هیچکس نظری نداره!!
    من دیروز نبودم ... شرمنده ...
    تو اکثر مقایسه های سایت های خارجی هم یا zune و ipod مساوی بودن یا zune یکم بالاتر....
    نظرتون چیه؟
    یکم بالاتر و پایین تر رو ولش (بخصوص وقتی مقایسه کیفیت صدا باشه که باید اعتراف کرد که حالا اینا هیچکدوشمون برای مدال طلا رقابت نمیکنن!) ... آخرش اولویت های شماست که تعیین می کنه کدومشون یه کم بالاتر یا پایین تره ... اتفاقا اینکه توی اکثر مقایسات اینا مساوی بودن نشون میده که ترجیحات شماست که نهایتا موثره در انتخاب نهایی
    پایتخت رو گشتم ولی نبود... ، یکم در مورد مشخصاتشون صحبت کنیم.
    مثلا باتریش ! audio ش که 30 ساعت و به نظرم خیلی خوبه ولی ویدیوش حدود 3.5-4 ساعته. به نظرتون کم نیست و مشکل ساز نیست؟
    در واقعیت آیپاد چقدره باتریش ؟یعنی برای تصویری همون 6ساعتی هست که تو سایتش زده یا کمتره؟

چندتا فیلم از zune دیدم ، به نظرم پد لمسیش خیلی جالب و راحته(راحت تر از آیپاد)

به نظر دوستان به جز 2ساعت عمر باطری بیشتر آیپاد ، دلیلی بر بهتر بودن آیپاد هست؟(بگذریم از این حرف های بی دلیل و غیر منطقی مثل ، من با آیپاد بیشتر حال میکنم، آیپاد باحالتره و.... لطفا دلیل حرف هاتون رو هم بیان کنید )
    من این چند ساله هر وقت که zune دیدم یا شنیدم که دیده شده (!) توی پایتخت بوده ...

//

همیشه این دستگاه ها روی همین 4-6 ساعت بوده ان ... عدد عجیبی نیست و نرماله ...

//

اونم باز سلیقه اییه ... ولی شک دارم چیزی بتونه با کنترل آیپاد رقابت کنه ... (هرچند از کنترل zune هم زیاد تعریف شده)

//

کنترل کاربری و مدیریت فایل ipod بهتره .. در عوض zune به نظر میاد امکاناتش واسه شما مناسب تر باشه : رادیو داره - ساپورت فرمتش بیشتره - صفحه نمایش بزرگتر - کیفیت Tv-out اش باید قدری بهتر باشه ... (هرچند بحثی بود قبلا که interlace می کنه تصویر رو ... نمی دونم توی نسخه جدید حل شده اون قضیه یا نه .. فرض می کنیم حل نشده)

اتفاقا الان وقتشه که شما دقیقا براساس همون حرفهایی که بی دلیل و منطق میدونیشون انتخاب کنی ... ببین با کدوم حال می کنی ؛ چون اختلافشون واقعا انقدرها نیست ... و ضمنا اینکه zune گیر نمیاد ، خودش یه نقطه ضعفه دیگه ؛ نه ؟

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein1111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من دیروز نبودم ... شرمنده ...

یکم بالاتر و پایین تر رو ولش (بخصوص وقتی مقایسه کیفیت صدا باشه که باید اعتراف کرد که حالا اینا هیچکدوشمون برای مدال طلا رقابت نمیکنن!) ... آخرش اولویت های شماست که تعیین می کنه کدومشون یه کم بالاتر یا پایین تره ... اتفاقا اینکه توی اکثر مقایسات اینا مساوی بودن نشون میده که ترجیحات شماست که نهایتا موثره در انتخاب نهایی

من این چند ساله هر وقت که zune دیدم یا شنیدم که دیده شده (!) توی پایتخت بوده ...

//

همیشه این دستگاه ها روی همین 4-6 ساعت بوده ان ... عدد عجیبی نیست و نرماله ...

//

اونم باز سلیقه اییه ... ولی شک دارم چیزی بتونه با کنترل آیپاد رقابت کنه ... (هرچند از کنترل zune هم زیاد تعریف شده)

//

کنترل کاربری و مدیریت فایل ipod بهتره .. در عوض zune به نظر میاد امکاناتش واسه شما مناسب تر باشه : رادیو داره - ساپورت فرمتش بیشتره - صفحه نمایش بزرگتر - کیفیت Tv-out اش باید قدری بهتر باشه ... (هرچند بحثی بود قبلا که interlace می کنه تصویر رو ... نمی دونم توی نسخه جدید حل شده اون قضیه یا نه .. فرض می کنیم حل نشده)

اتفاقا الان وقتشه که شما دقیقا براساس همون حرفهایی که بی دلیل و منطق میدونیشون انتخاب کنی ... ببین با کدوم حال می کنی ؛ چون اختلافشون واقعا انقدرها نیست ... و ضمنا اینکه zune گیر نمیاد ، خودش یه نقطه ضعفه دیگه ؛ نه ؟
    ممنون از اینکه جوابمو دادی

در مورد کیفیت صدا شما راست میگین ، واقعا هم نباید تفاوت چندانی باشه!(من با صدای آیپاد هیچ مشکلی ندارم و به نظرم خیلیم خوبه و کاملا آدم رو راضی میکنه، کیفیت محصولات cowon رو نشنیدم ولی واقعا فکر نمیکنم اینقدر اختلاف داشته باشن که بعضی از دوستان میگن کیفیت صداش(آیپاد) تعطیله و... )

منم فکر کنم همون زون برام بهتر باشه و بقول شما امکانات بیشتری برای من داره بخصوص صفحه 3.2 اینچی که خودش یه حسن خیلی بزرگه...
    تیوی اوت برام خیلی مهمه میشه یکم درمورد interlace توضیح بدی؟ یعنی چه مشکلی تو تصویر به وجود میاره؟
    .
    .
    .

من حالا شنبه دوباره میرم پایتخت رو میگردم ،خدا کنه گیر بیاد! اگه جایی دیدین یا جایی احتمال میدین که داشته باشه لطف کنید به من بگید

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد TV و بحث اینترلیس :قبلا ipod هم این مشکل رو داشت که توی firmware های بعدی بهتر شد ... اما این یکی پیشرفتی نکرده ... ویدئوی ضمیمه رو ببین تا بفهمی Interlacer چیه ... البته به فضاحت هم نیست ها ... ولی تکنیکش همونه ...

طبقه اول (بالاتر از همکف) ، به سمت آسانسور که میری ، سمت چپ یه مغازه بود (میشه ضلع غربی) چندین بار که یادمه zune داشت ، ضرر نداره که حتی بری تو و بپرسی ...

5. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد tv و بحث اینترلیس :قبلا ipod هم این مشکل رو داشت که توی firmware های بعدی بهتر شد ... اما این یکی پیشرفتی نکرده ... ویدئوی ضمیمه رو ببین تا بفهمی interlacer چیه ... البته به فضاحت هم نیست ها ... ولی تکنیکش همونه ...

طبقه اول (بالاتر از همکف) ، به سمت آسانسور که میری ، سمت چپ یه مغازه بود (میشه ضلع غربی) چندین بار که یادمه zune داشت ، ضرر نداره که حتی بری تو و بپرسی ...
    اوه اوه... اینکه خیلی ناجوره ، یعنی تصویر زون تو تلویزیون قراره اینجوری بلرزه و ناواضح باشه؟؟ اگه واقعا به این بدی باشه ارزش خریدن نداره که، چون این قابلیت برا من خیلی مهمه !

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سیمور جان میشه یکم بیشتر در مورد این اشکال در zune توضیح بدی؟ و اینکه در 120 هم آیا وجود داره؟

منتظرم...

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا من رفتم یه گشتی تو فروما و سایتا زدم ، مثل اینکه وضع tv out ش خیلی خرابه !! میگن از آیپاد بدتره! البته فکر کنم زون 80 رو میگفتن ولی یه چندجام خوندم خوبه. تو سایت خود زون زده بود زون های جدید 720*480 رو در حالت tv out ساپورت میکنن ولی نفهمیدم که این زون های جدید یعنی همین 120 ها دیگه؟؟

یه کم گیج شدم..... کمک ...

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

عجب باحال شده اینجا،خودم واسه خودم پست میزنم(البته بغیر از محمد جان که هروقت باشن یه دستی میکشن)

آقا امروز رفتم دنبال zune جمهوری یه سری زدم هیچ نشانه ای ازش نبود! اومدم پایتخت، دونه بدونه همه مغازه هارو گشتم نبود که نبود، باور کنید 98% اصلا نمیدونستن زون چی هست !! میگفتم زون دارید ،یکم نیگا میکرد میگفت zen میخوایی!!
    واقعا عجیبه ! این زون همه جای دنیا اینقدر گل کرده امکانات به این خوبی و قیمت به این مناسبی داره، پس چرا اینجا نیست؟؟!!

من زوووووووووووون میخوام...........

آقا هیچ جا دیگه احتمال نیست باشه یا بیارن؟ تو ولیعصر پاساژ ایران ، رضا ممکن نیست باشه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اوه اوه... اینکه خیلی ناجوره ، یعنی تصویر زون تو تلویزیون قراره اینجوری بلرزه و ناواضح باشه؟؟ اگه واقعا به این بدی باشه ارزش خریدن نداره که، چون این قابلیت برا من خیلی مهمه !
    نه بابا - به این بدی نیست ... اصلا شاید با مدیاپلیرهای توی PC هم تجربه اینترلیس رو داشته باشی ... بخصوص وقتی که فیلمهای فیلمبرداری شده رو میریزی روی PC ... وقتی تحرک در تصویر می بینی ، انگار که خطوط دور اشیاء دارن می لرزن ...
    سیمور جان میشه یکم بیشتر در مورد این اشکال در zune توضیح بدی؟ و اینکه در 120 هم آیا وجود داره؟

منتظرم...

ممنون
    بله - ظاهرا در نسخه جدیدتر هم اصلاح نشده ...
    آقا من رفتم یه گشتی تو فروما و سایتا زدم ، مثل اینکه وضع tv out ش خیلی خرابه !! میگن از آیپاد بدتره! البته فکر کنم زون 80 رو میگفتن ولی یه چندجام خوندم خوبه. تو سایت خود زون زده بود زون های جدید 720*480 رو در حالت tv out ساپورت میکنن ولی نفهمیدم که این زون های جدید یعنی همین 120 ها دیگه؟؟

یه کم گیج شدم..... کمک ...
    من مطمئنم خیلی بدتر از ipod نیست ... آره - ظاهرا اینطوریه که می تونه 720 رو حمایت کنه که خب خیلی خوبه (میشه یه جورایی DVD دیگه) ولی مساله اش اینه که اینترلیس اش دقیقا در این حالت بیشتر توی ذوق می زنه ...
    عجب باحال شده اینجا،خودم واسه خودم پست میزنم(البته بغیر از محمد جان که هروقت باشن یه دستی میکشن)

آقا امروز رفتم دنبال zune جمهوری یه سری زدم هیچ نشانه ای ازش نبود! اومدم پایتخت، دونه بدونه همه مغازه هارو گشتم نبود که نبود، باور کنید 98% اصلا نمیدونستن زون چی هست !! میگفتم زون دارید ،یکم نیگا میکرد میگفت zen میخوایی!!
    واقعا عجیبه ! این زون همه جای دنیا اینقدر گل کرده امکانات به این خوبی و قیمت به این مناسبی داره، پس چرا اینجا نیست؟؟!!

من زوووووووووووون میخوام...........

آقا هیچ جا دیگه احتمال نیست باشه یا بیارن؟ تو ولیعصر پاساژ ایران ، رضا ممکن نیست باشه؟
    خب همیشه همینطوره ... من روزی فقط یه بار فرصت می کنم سر بزنم به اینجا ... شرمنده ...

جمهوری که هیچی ... ولی توی پایتخت ، بهرحال یه مقدار خورده شیشه ی فروشنده ها بیشتره (به نظرم) ... مطمئن باش می دونن zune چیه ، ولی چون می خوان همین جنس های مرسوم که روی دستشون هست رو آب کنن ، خودشون رو می زنن به اون راه که شما هرچه زودتر بی خیال بشی و در جریان آب شنا کنی ...

بهرحال من همون اول هم گفتم که مساله اصلی شما ، اینترلیس و کنترل و فلان و بهمان نیست ، مساله اینه که اصلا zune پیداکنی یا نه ... با فرض این مشکلات و ابهامات ، من به نظرم بد نیست اگه تمرکزت رو عوض کنی و بی خیال zune بشی ...

(راستی شاید یادم رفت ، اینو اون اول بپرسم ، مشکلت با کارای cowon چی بود ؟ حافظه زیاد ؟ قیمت ؟... )

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

(راستی شاید یادم رفت ، اینو اون اول بپرسم ، مشکلت با کارای cowon چی بود ؟ حافظه زیاد ؟ قیمت ؟... )
    ای بابا عجب وضعی شده هاا... ! پس من چی بگیرم تو این مایه ها(هارد دار )؟

در مورد cowon که بهت گفته بودم ،منظورت از کاراش چیه؟ o2 و s9 رو میگی دیگه؟

خوب ببین من مشکلی با cowon ندارم اتفاقا o2 رو هم خیلی دوست دارم، ولی یکی از بزرگترین مشکلات بزرگی این کاراس(o2,a3) ، بعد اینکه من هرجور با خودم کلنجار رفتم 32 گیگ برام کمه! حالا در نهایت میتونم از این نظرم برگردم و o2 بگیرم + 16 گیگ حافظه ، ولی همون طور که قبلا هم گفتم موزیک برای من حرف اول رو میزنه . یعنی چی؟ یعنی دوست دارم دستگاهی که میگیرم بتونم راحت بزارم تو جیبم و هرجا میرم هر آهنگی میخوام گوش کنم(که با o2 , a3 عملا غیر ممکنه!! ) ، و در مرحله بعد ویدیو هست که گفتم، من اگه خونه باشم که مانیتور . تلویزیون تو اولویتن و اگه جایی بودم و خواستم فیلمی ببینم بتونم دستگاه رو وصل کنم به تی وی و ببینم.....
    و یه دلیل مهم دیگم داره ، اینه که میبینم اون چیزی که من میخوام(حافظه بالا ، اندازه کوچیک ، قابلیت پخش فیلم ) با بیش از 100 هزار تومن ارزون تر ( o2 ) میتونم بهش برسم ! پس چرا بیام پول بیشتر بدم و تو یه سری محدودیت ها بیفتم؟؟ چرااااااا......؟؟.... چون تو ایران زون پیدا نمیشه

آهان یادم رفت در مورد s9 بگم... بعد از اینکه تمام حرف های بالا رو پیش خودم زدم گفتم برم سراغ s9 (اگه ایشالا بیاد تو ایران ) کوچیک بودن و امکاناتش حرف نداره خیلی خوشگل و دلرباست ولی تو تصویر مثل اینکه واقعا ضعیفه!! حداکثر رزولوشنی که ساپورت میکنه تو سایتش زده 480x272 و این برای من که میخوام فیلم رو با tv out ببینم کم نیست؟؟ خیلی کمه! ( البته تو فرومش که پیگیری کردم میگن رزولوشن های یکم بالاتر هم نشون میده، اما چقدر بالاتر ؟ مثلا 720*480 نشون میده به خوبی و روونی؟اگه اینطوره چرا تو سایتش اونو زده (فرمت های پشتیبانیش هم خیلی کمه ، فقط AVI, WMV که خوب اشکال نداره کانورت میکنم)
    مثل اینکه قراره بعدا 32 گیگشم بزنن ، من رو اون حساب کردم این حرفارو زدم چون با 16 خالی هیچ جوره نمیتونم کنار بیام

راستی عجله ای هم ندارم میتونم صبر کنم، اطلاع نداری که شرکتی کمپانی چیزی قرار نیست یه محصول باب میل ما بزنه؟

خوب با اینهمه حرفی که زدم، مجمد جان من چیکار کنم؟ (به نظر خودتم با توجه به این گفته ها اگه زون گیر میومد بهترین انتخاب برا من بود دیگه؟ درسته؟ )
    Last edited by hossein1111; 10-01-2009 at 19:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد cowon : آها - درسته ؛ یادم رفته بود .. مشکلت سایز بود و حافظه ... البته مثلا O2 چقدر مگه بزرگتره ؟ (عکسها رو چک کن) ... بعدش اصولا یه PMP رو واسه حمل در جیب طراحی نکرده ان ... این دستگاه هارد داره و فرض کمپانی ها اینه که شما اینو میذاری توی کوله ات مثلا و نمی خوای خیلی بالا و پایینش کنی .. یعنی حرفم اینه که اگه هم خر رو بخوایم و هم خرما ، طبیعیه که این محدودیت ها هم پیش بیاد ...

ُS9 که ظاهرا هنوز نیومده اینور ، اما نگران کیفیت صفحه اش نباش .. باید عالی باشه ؛ این بحث وضوح ، میفته توی همون بازه ی اختلاف اندک ..

//

شک دارم در آینده نزدیک (مثلا قبل از عید - یا حتی اواسط بهار) اتفاق خاصی بیفته ...

//

به نظر من شما یا با ابعاد کارای cowon کنار بیا ، یا همون کلاسیک رو بگیر ... (ترجیحا اولی)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •