من دارم درس های تخصصی رو می خونم ... پیش پای شما داشتم شیمی 3 رو می خوندم . هنوز یه دور هم نتونستم کل درس ها رو مرور کنم ... مطمئن نیستم بتونم رشته ای که دوست دارم رو قبول شم ... واسم دعا کنید
من دارم درس های تخصصی رو می خونم ... پیش پای شما داشتم شیمی 3 رو می خوندم . هنوز یه دور هم نتونستم کل درس ها رو مرور کنم ... مطمئن نیستم بتونم رشته ای که دوست دارم رو قبول شم ... واسم دعا کنید
ehsan pcbase
امید سرابی است که همگان بدان زنده اند
امید داشته باش تو میتونی
البته که قبول میشی دوست عزیز فقط باید تمام تلاشت رو یکنی و از این 6 ماه باقی مونده نهایت استفاده رو ببری
به امید قبولی همه![]()
اگه خدا بخواد حتما....
اگه خدا نخواد اصلا....(مثل پارسال که نشد)
نه عزیز.من شک ندارم حدود 200 هزارتای ریاضی سیاه لشکرند.حالا شما اگه شک داری میتونی بری سر جلسه کنکور تمام درس های اختصاصیت و عمومیت رو در حد 5-6 درصد بزن.اگه رتبت حدود 170-180 هزار تو کشور نشد هر چی خواستی بیا به من بگو.یعنی میخوام بگم که تو 5-6 درصد یعنی 1 --2 تست فقط بزن هولوهش 120 هزارتارو جا میذاری.و این یکم جای تامل داره !!
اوجایی که دارید میگید انسانی 2 برابر ریاضی هست نه عزیز این خبرا نیست.
امسال داوطلبای شرکت کننده در رشته انسانی حدود 456 هزار نفر هستند که تقریبا 100 هزار تا از ریاضی بیشتر هست.در ثانی تو انسانی که حدود 400 هزارتاشون سیاه لشگر هستند و فقط 50-60 هزار میمونن.
انسانی ها 89 % درس خون نیستند.این اونی هست که من الان دارم میبینم به وضوح!!!
خدا گفته از تو حرکت از من برکت.دوست عزیز اگه به این خیال که خدا تورو قبول میکنه درس نخونی خب معلومه قبول نمیشی ولی اگه با توکل به خدا تمام سعیت رو بکنی حتما قبول میشی
خب دیگه اونوقت بنا به گفته ی شما اگه من یکی دو هفته درس بخونم از سراسری قبول میشم!
واقعا این جمله رو باید قاب گرفت زد تو پیج اول انجمن !![]()
من دقیقا پارسال با همین امید درس نمی خوندم ! البته نداشتن استرس هم به قبول نشدنم کمک کرد !![]()
شما مشکلتون بر عکس همست میخوای استرسامونو طاق بزنیم؟!![]()
Last edited by separate; 05-01-2009 at 23:11.
یادش به خیر. پدرمون درومد تا قبول شدیم !
الان که همه قبولن
شما دانشجویی الان؟
اگه هستید از رتبه و در صد هاتون بگید هم اینکه ساعات مطالعتون رو اگه یادتونه لطف کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)