کاربر فعال فقط یه لقب و عنوانه.همین.
کاربر فعال فقط یه لقب و عنوانه.همین.
آقا باید یه چیزی سرتون بشه و به کاربرای دیگر هم کمک کنید ، مطلب جدید بزارید و ... تا لااقل فعال بشید ... اینکه چرخ بزنید توی فروم و توی هر تاپیکی پست بدید و بگید من تعداد پست هام زیاده ، که نشد کاربر فعال !!!
ایشون همین الانیش دارن مطلب مفید میدن ... عنوانت نوش جانت .آقا باید یه چیزی سرتون بشه و به کاربرای دیگر هم کمک کنید ، مطلب جدید بزارید و ... تا لااقل فعال بشید ... اینکه چرخ بزنید توی فروم و توی هر تاپیکی پست بدید و بگید من تعداد پست هام زیاده ، که نشد کاربر فعال !!!
دوســـت من كاربر فعال از اسمش پيداســـت ديگـــه همونجوري كه دوستمون گفتن تو يه بخشي
مديـــر اون انجمن به سراغتون مياد و با بررسي پست هاي شمـــا و تاييدي همكارا درجـــه كاربر فعالي اون انجمن رو بهت ميدنبه کاربرای دیگر هم کمک کنید ، مطلب جدید بزارید و ... تا لااقل فعال بشید
به زيـــاد پســـت دادن نيســــت
موفق باشيد!![]()
دوستان فعالی خیلی خز شده
ببین یه نصیحت خیلی دنبالش بودن فعال شن نشدن ولی برای دلت کار کن که کمک بقیه کنی
فعالی فقط بجای پروفشنال یا اخر فرم باز میشه کاربر فعال زیاد جالب نیستم
درضمن به سودمند بودن یا نبودن پست هم زیاد ربطی نداره نمیگم اصلا نداره ولی نزدیک 75 درصد دست مدیر هست
بقیه شم تلاشت مدارم باید یه سال یه جا بمونی تا فعال شی
ببین یا 300 پست هیجا فعال نمیشی
اگه واقعا فعال میخوای بشی برو یه بخش ساده
موبایل و گالری عکس و ادبیات نرو که ادم هست با 1000 پست هم فعال نشده (مثله خودم )
یه نصیحت مقام مهم نیست فقط کمکت به دیگران مهمه
تو بخش فیلم یه نفر یه ماهه عضو p30 شده و با 95 تا پست کاربر فعال شد.چون عین 95 تا پستش مفید بود.
]چی بیگم واللهو بخش فیلم یه نفر یه ماهه عضو p30 شده و با 95 تا پست کاربر فعال شد.چون عین 95 تا پستش مفید بود
Last edited by mahn90; 05-01-2009 at 16:06.
دوست عزيز اينو هم بدون هر چيزي آسون بدســـت بيــــاد خوش نيســـــت
خوب اگه خوب بود که خودم میرفتم میرفتم اون بخش هادوست عزيز اينو هم بدون هر چيزي آسون بدســـت بيــــاد خوش نيســـــت![]()
گفتم شاید رفیقمون دلش میخواد فعال باشه جاش فرقی نکنه براش
سلام
باید غیر از فعال بودن یک مقدار سر به زیر و جدی هم باشی ... این رو به عینه تجربه کردم .
موفق .....
Last edited by ravani_13; 05-01-2009 at 20:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)