آخرش ما تکلیفمون با این n78 مشخص نشد !بالاخره توصیه میشه یا نمیشه ؟!؟
آخرش ما تکلیفمون با این n78 مشخص نشد !بالاخره توصیه میشه یا نمیشه ؟!؟
6220 کلاسیک
n81 هم خوب اما با توجه به اینکه دوربینش زیاد خوب نیست و 1 کی از فکتور های شما دوربین هست به نظرم 6220 گزینه بهتری هست
سلام دوستان
من واقعا هنوز از این گوشی Nokia 6220 Classic و امکاناتش در عجبم !برای خودش افسانه ایه . . . !!
فقط نمیدونم توی اصفهان کی داره و قیمتش چنده ؟! به فروشگاه "مجید" زنگ زدم گفت نداریم ! "اتصالات" هم هرچی زنگ می زنم کسی جواب نمیده !
کسی میدونه توی اصفهان کی داره این گوشی رو و قیمتش چنده ؟!؟
شما اگه پست صفحه ی قبل رو بخونی می فهمی من گفتم که اصلا توصیه نداشته من خودم داشتم و فروختم حالا شما خود دانی
برو همون ان 81 بگیر
N78 گوشی خوبیه من که بدی و ایراد ندیدم ازش حالا دوستان میگن مشکل نرم افزاری داره ولی من باز هم ندیدم
دوستان من فکر کنم که تصمیم کبری ام رو گرفتم و احتمالا همون 6220 کلاسیک بخرم !امکاناتش نسبت به قیمتش خیلی خوبه و من چون دوربین بیشتر از همه برام مهم بود فکر کنم این گوشی بهترین گزینه باشه برام . طراحی ساده و کلاسیکش هم به نظرم خیلی خوبه ! من همیشه از گوشی های ساده و کلاسیک خوشم میومده ! مخصوصا که دیگه از کشویی ها و تاشو ها هم خسته شده بودم ! از گوشی هایی هم که توی دست همه باشه هم خوشم نمیاد !
احتمال زیاد همین رو بگیرم ، مگر اینکه نظرم وقتی از نزدیک دیدمش عوض بشه !با این حال هنوزم اگر فکر می کنید با راهنمایی تون میتونید کمکی به من کنید لطفا زحمتش رو بکشید !
به نظرتون انتخاب خوبی کردم ؟
این یکی دو روز که جایی باز نیست ، ولی اگه کسی میدونه توی اصفهان کی داره و چنده قیمتش بگهفکر کنم این اتصالات داشته باشه . . .
اگه تو 300 میخوای بگیری n81 و n78
ولی اگه بتونی بودجه خودتون رو زیادتر کنید حتما برو سراغ ویندوز موبایل مطمئن باش پشیمون نمیشی htc,i-mate-hp
......... ؟!؟
امروز رفتم فردوسی یکی از این موبایلی ها داشت! قیمت کردم گفتش 270 تومن !! تازه فکر کنم گارانتی هم نداشت ، مطمئن نیستم البته ! از فروشنده هم پرسیدم که فنلاندیه یا نه گفت این گوشی ها همشون چینیه ! اصلا فنلاندیش نیست و اگر هم نوشته باشه فنلاند به احتمال زیاد لیبلش رو عوض کردن یه فنلاندی زدن به جاش !
. . . اما جعبه و همه چیزیش شکل همون هایی بود که تو اینترنت بود . . .
ولی خداییش گوشی خیلی خوب و جمع و جور و سبکی بودازش خوشم اومد !
![]()
به نطر من اگه 40 تومنی بذاری رو بودجه n95 رو می تونی بگیری... واقعا از بابت امکانات عالیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)