فکر کنم اگر بری توی طرح زوج و فرد و معاینه نداشته باشی ماشین رو متوقف میکنن.(با قفل چرخ)
بعد از پایان زمان طرح میتونی با مدارک ماشین و گواهی عدم خلافی ماشینت رو ببری .
وگرنه با جرثقیل میبرنش.
(من اینجوری شنیدم)
فکر کنم اگر بری توی طرح زوج و فرد و معاینه نداشته باشی ماشین رو متوقف میکنن.(با قفل چرخ)
بعد از پایان زمان طرح میتونی با مدارک ماشین و گواهی عدم خلافی ماشینت رو ببری .
وگرنه با جرثقیل میبرنش.
(من اینجوری شنیدم)
يعني اگه مثلاً روز زوج با ماشين فرد بري اينجوريه؟ به قول خودشون اگه پلاكت مغاير نباشه به معاينه فني گير نميدن؟!![]()
پدرم روز تاسوعا ساعت 6:30 صبح ماشین رو برد مرکز سراج.
میگفت صفش مثل ساعت های دیگه بسیار شلوغ بود و کسانی هم که شب قبلش نوبتشون نشده بود تا صبح توی ماشین بودن یا اینکه ماشینشون رو همونجا پارک کردن و رفتن خونه.
ولی با این حال پدرم اون روز توی صف ایستاد و گفت که خیلی سریع صف جلو میرفت و توی دو ساعت و نیم نوبتش شده بود.
تست اصلی که گرفتند فقط میزان گازهای الاینده هست که با قرار دادن دستگاهی جلوی اگزوز اندازه گیری میکنن.
بقیه تست های لازم رو یا انجام ندادن یا بسیار سطحی از کنارش گذشتن و کل مراحل معاینه کمتر از سه دقیقه طول کشیده.
اینم شد معاینه فنی..؟ اینقدر ماشین تو این کشور هست و اینقدر هم نمایندگی ها کم هست که اصلا هیچ وقت کار آدمو راه نمیندازن..
جانشين راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي:
نمايندگيهاي ايران خودرو و سايپا برگه معاينه فني صادر ميكنند
خبرگزاري فارس: جانشين راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي گفت: 25 مركز نمايندگي هاي ايران خودرو و سايپا در تهران از شنبه آينده براي خودروهاي توليدي خود برگه معاينه فني صادر مي كنند.
به گزارش خبرنگار اجتماعي فارس، سرتيپ دوم پاسدار سيد كمال هاديانفر امروز در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به تراكم مراجعات به مراكز معاينه فني، با شركت هاي ايران خودرو، سايپا و شهرداري هماهنگي هايي صورت گرفت تا معاينه خودروها دراين مراكز انجام شود.
وي وضعيت ترافيكي حال حاضر تهران را در بين كلانشهرها استثنايي اعلام كرد و افزود: در حال حاضر روزانه 12 ميليون و 500 هزار سفر درون شهري توسط ساكنان تهراني و دو ميليون و 500 هزار سفر سواره توسط غير تهرانيها انجام ميشود.
هاديانفر گفت: نرخ سفر سواره را در تهران 8/1 سفر به ازاي هر نفر است و بر اساس آخرين اطلاعات بدست آمده 58 درصد از سفر هايي كه در تهران انجام مي شود توسط وسايل نقليه عمومي و 42 درصد از سفرها با وسيله نقليه شخصي صورت مي گيرد.
وي افزود: به لحاظ فراواني خودرو، وجود بنزين و دريافت سهميه بنزين توسط مردم و كمبود وسايط نقليه عمومي و سرما بيش از 60 درصد از مردم از وسايل نقليه شخصي خود استفاده مي كنند.
وي متوسط سرنشين خودرو در تهران را 5/1 نفر اعلام كرد و گفت: بر اساس آمار 70 درصد از خودروها درون شهر تك سرنشين هستند.
جانشين راهور ناجا با اشاره به آلودگي هاي بوجود آمده در شهر تهران و دستور فرمانده ناجا و تاكيد دولت گفت: طرح هاي مختلفي براي كنترل اين وضعيت به اجرا در آمد.
وي به اجراي طرح انضباط اجتماعي، كنترل معاينه فني و زوج و فرد اشاره كرد و گفت: با توجه به اجراي اين طرح وضعيت ترافيكي تهران 20 درصد نسبت به گذشته بهبود يافته است.
جانشين راهور ناجا با استناد به ماده 43 آيين نامه راهور ناجا تمامي وسايط نقليه را ملزم به داشتن معاينه فني اعلام كرد و گفت: اين طرح در مبادي ورودي زوج و فرد به ابعاد 91 كيلومتر به اجرا در آمده است .
وي با اشاره به وجود 9 مركز معاينه فني در تهران گفت: اين مراكز روزانه 10 هزار خودرو را معاينه فني مي كنند.
هاديانفر افزود: ظرفيت سالانه اين 9 مركز يك ميليون و 400 هزار خودرو است كه در حال حاضر تا يك ميليون و 900 هزار خودرو را جوابگو هستند .
جانشين راهور ناجا خودروهاي نو شماره و وادراتي كه از سال ساخت آنها دوسال مي گذرد را از ساير خودروها مستثني دانست و گفت: دارندگان اين خودروها با ارايه كارت خودرو مي توانند به طرح وارد شوند.
وي با اشاره بهبرخورد پليس با خودروهايي كه به صورت غير مجاز به محدوده طرح ترافيك وارد مي شوند، گفت: پليس نسبت به قفل چرخ خودروهايي كه به صورت غير مجاز وارد محدوده طرح مي شوند اقدام مي كند.
هاديانفر دليل ازدحام بوجود آمده در چند هفته گذشته در مراكز معاينه فني را عدم توجه مالكان خودروها به هشدار هاي پليسي اعلام كرد و افزود: اين 25 مركز تا 40 مركز قابل توسعه هستند كه به صورت روزانه يك هزار خودرو را جوابگو خواهند بود.
جانشين راهور ناجا گفت: در چند روز گذشته با 33 هزار و 700 دستگاه خودرو به لحاظ نداشتن معاينه فني برخورد صورت گرفته و به علت نقض فني يك هزار و 200 دستگاه خودرو توقيف شده است.
وي با اشاره به تامين قفل چرخ به اندازه كافي افزود:با 47 هزار خودرو به دليل ورود به محدوده طرح ترافيك برخورد شده و 840 دستگاه خودرو نيز قفل چرخ شدند.
هاديانفر همچنين از برخورد ماموران راهور با هفت هزار و 200 دستگاه خودرو فاقد بيمه شخص ثالث خبر داد.
وي در مورد جلوگيري از تردد خودروهايي كه در طرح ساماندهي مسافر برهاي شخصي شركت كرده اند گفت: دارندگان خودروهايي كه در طرح ساماندهي شركت كرده اند تنها مجاز به تردد در محدوده طرح زوج و فرد هستند.
جانشين راهور ناجا تنها آژانسهايي را كه مجوز طرح دارند مجاز به تردد در محدوده طرح اعلام كرد و افزود: اين تصميم بر اساس توافق اوليهاي با اتحاديه آژانس ها صورت گرفته است.
هاديانفر با تاكيد بر ادامه دار بودن طرح ترافيك گفت: به لحاظ مسائل زيست محيطي تمامي وسايل نقليه تنها با داشتن معاينه فني مجاز به تردد هستند.
هاديانفر افزود: ماموراني كه در حال حاضر درمعابر حضور دارند به ماسك هاي ويژه و جديد كه براي جلوگيري از مشكلات تنفسي است تجهيز مي شوند.
جانشين راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي به هماهنگي با شهرداري براي نسب وسايل كنترلي اشاره كرد و گفت: با نصب سيستم دروازه اي در ورودي هاي خيابانها و سيستم its (كنترل هوشمند) اين امكان فراهم خواهد شد تا تنها با چند مامور به كنترل وضعيت ترافيكي شهر پرداخت.
هاديانفر از اجرايي شدن اين سيستم تا سال آينده خبر داد و اظهار داشت: در جلسه شب گذشته شوراي عالي ترافيك نيز عزمي جدي براي حل معضل ترافيك تهران به وجود آمده است.
کسی تو اصفهان آدرس یه دونه از این مراکز کوفتی رو داره بده؟
از کی تا حالا مشهد و اصفهان شده شهرستان؟!
◙
حالا ببخشيد، منظور ما شهرهاي غير از تهران بود.
خدا كنه!خبرگزاري فارس: جانشين راهنمايي و رانندگي نيروي انتظامي گفت: 25 مركز نمايندگي هاي ايران خودرو و سايپا در تهران از شنبه آينده براي خودروهاي توليدي خود برگه معاينه فني صادر مي كنند.
Last edited by seppeehr; 14-01-2009 at 13:53.
من ديروز ماشين رو بردم مركز نيايش. كلاً 1ساعت و ربع تو صف بودم.
الان خيلي بهتر شده.
من که فعلا بدون معاینه دارم تو خیابونا میرم ...
شانس آوردم تا حالا نگرفتن منو ...
ولی ریسکه باید برم دنبالش ...
الان که نمایندگیهای ایران خودرو دارن معاینه میدن !!!
راحت میتونی بگیری....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)