only w960 sony ericsson
exterme walkman
2.8 toch screen
and 8gb memory![]()
only w960 sony ericsson
exterme walkman
2.8 toch screen
and 8gb memory![]()
فقط واسه تکمیل اطلاعات علی از این گوشی یا کلا برند سونی میگم...............کرم دارم.......دی
2.6 اینچ هست........
زنده باد گوشی پیشرفته و باریک و خوشتیپ w960.اونم ماله خودت.
از من میشنوی همون یدونه خانم کافیه(w960).چون اگه i900 هم بگیری و فردا بخواهی طلاقشون بدی مهریشون سنگین میشه و ...
.
پسonly w960i.![]()
بسه دیگه. این لوس بازی ها رو تمومش کنین. بابا بیچاره فهمید که اشتباه کرده. حالا هی موضوع رو خزش کنید. خیلی بچه هستید ها
ببخشیدا یه کم تند رفتم. امیدوارم به کسی بر نخوره. ولی خداییش تاپیک شده پر از اسپم.
امنیا خیلی خوبه. ولی اکسپریا رو هم مد نظر داشته باش. اگه امکانات اکسپریا واست مهم نیست برو سراغ امنیا که هم صدای عالی داره و هم دوربین عالی.
سلام
آره دیروز باهاش کار کردم صدای دالبی دیجیتال داشت
چه در هنزفری بلندی و کیفیت بالایی داشت
دیروز با i900 دوستم Mp3 ترانه برج عاج شاهرخ رو گوش کردم کلی ناشه شدم کیفیت عالی + بلندی صدای دبیلو 800
در مورد X1 هم باید گفت یه مقدار کلفت هست مثل پی990
در کل :
زنده باد گوشی بسیار زیبا و باریک و خوش دست و پیشرفته i900 Omnia SAMSUNG فقط و فقط به رنگ Silver
قیمت 16 گیگ شیراز 560000 تومان
از دوستان عزیز در اینجا که مدتی من رو میشناختند و کلی با دبیلو 960 باشون شوخی کردم خیلی خاطرات خوبی با این دوستان دارم و خواهم داشت
خب، پس با این حساب من هم برم دنبال i900 ، فقط مشکلی که این گوشی داره ظاهرا کیفیت پایین صفحه ی نمایش اون هست! اونایی که i900 دارن نظرشون رو بگن... راستش فردا می خواستم HTC D رو بگیرم ولی ظاهرا اومنیا بهتره، ممنون می شم راهنمایی کنین... .
دقیقا سعید جان.من از وقتی w960 معرفی شد گفتم این رو میگیرم.منتظر بودم بیاد بازار ولی وقتی دیدم این اومده این رو گرفته دیگه w960 شد واسم
طفلی اونایی که امنیا دارن یا میخوان بخرن امیدوارم به سرنوشت من دچار نشن![]()
گوشیه امنیا را اصلا نمیشه با W960 حتی قیاس کرد. این گوشی شاید در حال حاضر بهترین پاکت پی سی جهان با سی پی یو بالای 622مگاهرتزی خودش باشد و علاوه بر اینکه دارای 16گیگ حافظه داخلی هستش تا 16گیگ نیز رم را ساپورت میکنه یعنی 32 گیگابایت!!
این کامپیوتر جیبی از لحاظ دوربین اولین پاکت پی سی 5مگاپیکسلی هستش و دارای جدیدترین ورژن موبایل با ساپورت کردن 262هزار رنگ میباشه که در این مدل گوشیها بینظیره. صفحه نمایشش Full toch هستش یعنی هم با قلم و هم انگش کار میکنه. از لحاظ طراحی و امکانات نیز فوق العادست... کلا پوز همه نوع پاکت پی سی را زده.شک نکنید...
دوست عزیزapooshقضیه این w960کلا" یه چیز دیگه است و گرنه کسی اینا رو با هم مقایسه نکرده حکایت این w960خیلی طولانیه .....قصه درازی دارهخواستی از ماجرا سر در بیاری باید کل پستهای farhoodeرو یه مرور کلی بکنی
![]()
یه کلام :
دنیا و Omnia
از همین جا به همه فرهوده دوستان اعلام میکنم تا یک سال دیگر من مبلغ امنیا خواهم بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)