سلام من هم همینو گقتیم دیگه درسته در رابطه با رم ولی اکثرا برای بازی رم میگیرن !!!!!
یعنی برای بازی 2 گیگ رم 800 ضعیف تز 1گیگ 1066؟؟؟؟ من همه این مثال هارو برای گیم میزنم
سلام من هم همینو گقتیم دیگه درسته در رابطه با رم ولی اکثرا برای بازی رم میگیرن !!!!!
یعنی برای بازی 2 گیگ رم 800 ضعیف تز 1گیگ 1066؟؟؟؟ من همه این مثال هارو برای گیم میزنم
در مورد بازي حق با شما است و 2 گيگ باس 800 بهتر از يك گيگ 1066 هست چون رم كم مياد و ميخواد از هارد برداره و پدر آدم رو دي مياره
با سلام و تشکر از نظرات دوستان
در حال حاضر رم ddr2 با چه سرعت باس (از چند تا چند) در بازار وجود داره؟
آیا مثلا رم ddr2 مارک corsair با سرعت باس مختلف در بازار وجود داره؟
آیا دوستان تجربه عملی در مورد تاثیر سرعت باس رم در کارایی سیستم دارند؟ (مثلا با تعویض یک رم باس 800 با یک رم باس 1066 چند درصد کارایی سیستم افزایش پیدا می کنه؟)
با تشکر
Last edited by mohsen3; 03-01-2009 at 09:19.
خيلي كم شايد حدود 5 درصدآیا دوستان تجربه عملی در مورد تاثیر سرعت باس رم در کارایی سیستم دارند؟ (مثلا با تعویض یک رم باس 800 با یک رم باس 1066 چند درصد کارایی سیستم افزایش پیدا می کنه؟)
فرض کنید می خواهیم روی یک سیستم 2gb رم نصب کنیم.
آیا بهتره از یک رم 2gb استفاده کنیم یا از دو رم 1gb ؟ (لطفا در صورت امکان پاسخ شما با توضیحات فنی و علمی همراه باشد)
آیا زوج بودن تعداد رم تاثیر قابل توجهی در کارایی سیستم داره؟
بر روی مین بوردهای فعلی (مثلا همین p5q) چند ماژول رم قابل نصب هست؟
آیا تعداد ماژول رم ارتباطی با تعداد هسته cpu داره؟ (مثلا هر هسته از یکی از ماژول ها استفاده کنه)
با تشکر
بله مادبردهاي جديد رمها رو دوال چنل ميكنند نصف اطلاعات ميره رو يه رم نصف رو دومي و سرعت رم تقريبا 1.7-1.8 برابر ميشهفرض کنید می خواهیم روی یک سیستم 2gb رم نصب کنیم.
آیا بهتره از یک رم 2gb استفاده کنیم یا از دو رم 1gb ؟ (لطفا در صورت امکان پاسخ شما با توضیحات فنی و علمی همراه باشد)
آیا زوج بودن تعداد رم تاثیر قابل توجهی در کارایی سیستم داره؟
4 تابر روی مین بوردهای فعلی (مثلا همین p5q) چند ماژول رم قابل نصب هست؟
نه هيچ ربطي نداره هسته ها بصورت مشترك از مجموعه رمها استفاده ميكنند.آیا تعداد ماژول رم ارتباطی با تعداد هسته cpu داره؟ (مثلا هر هسته از یکی از ماژول ها استفاده کنه)
2 تا رم 1 گیگ بهتره ( دوال چنل )آیا بهتره از یک رم 2gb استفاده کنیم یا از دو رم 1gb ؟ (لطفا در صورت امکان پاسخ شما با توضیحات فنی و علمی همراه باشد)
بله مادبردهاي جديد رمها رو دوال چنل ميكنند نصف اطلاعات ميره رو يه رم نصف رو دومي و سرعت رم تقريبا 1.7-1.8 برابر ميشهآیا اگر مثلا از 3 یا 4 رم استفاده کنیم، این قابلیت از کار میفته و سرعت افت می کنه؟ یا هر چه تعداد رم بالاتر باشه بهتره؟2 تا رم 1 گیگ بهتره ( دوال چنل )
مثلا اگر بجای 2 رم 1gb از 4 رم 512mb استفاده کنیم، سرعت افت می کنه یا افزایش پیدا می کنه؟
3 تا رم که دوال چنل نیست ! ولی 4 تا همون 2 تا 2 تاست دیگه ! فقط ممکنه این 4 تا رم رو بعضی مادربردها ناپایداری ایجاد کنه .آیا اگر مثلا از 3 یا 4 رم استفاده کنیم، این قابلیت از کار میفته و سرعت افت می کنه؟
2 تا رم 1 گیگ بهتره . فکر کنم کارایی و سرعتش هم بیشتر باشه .مثلا اگر بجای 2 رم 1gb از 4 رم 512mb استفاده کنیم، سرعت افت می کنه یا افزایش پیدا می کنه؟
اگر 3 تا باشه دو حالت پيش ميياد يا سينگل چنل ميشه يا دوتا رمها دوال ميشند يكي سينگل كلا چيز فجيعي ميشه.آیا اگر مثلا از 3 یا 4 رم استفاده کنیم، این قابلیت از کار میفته و سرعت افت می کنه؟ یا هر چه تعداد رم بالاتر باشه بهتره؟
اگر 4 تا باشه همون دوال چنل ميشه و مشكلي نيست.
هيچ فرقي نميكنه تنها فرقش اينه كه 4 تا رم 512 گرونتر در مييادمثلا اگر بجای 2 رم 1gb از 4 رم 512mb استفاده کنیم، سرعت افت می کنه یا افزایش پیدا می کنه؟
نكته:
تو معماري جديد اينتل (يا همون Corei7) رمها تريپل چنل شدند اونجا بايد تعداد رمها 3 يا 6 باشه
تو معماري جدي AMD هم قراره رمها كواد چنل بشند اونجا تعداد رمها بايد 4 يا 8 باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)