با توجه به جدول كه 4670 داره ميرسه به وضعيت قرمز . پس چه جوري هست ؟؟ چون تا بالاي جدول كه كلي فاصله داره و بيشتر سمت كارت هاي كيفيت پايين قرار گرفته .
با توجه به جدول كه 4670 داره ميرسه به وضعيت قرمز . پس چه جوري هست ؟؟ چون تا بالاي جدول كه كلي فاصله داره و بيشتر سمت كارت هاي كيفيت پايين قرار گرفته .
سلام
از قدیم گفتن هر چی پول بدی اش میخوری
این 4670 هم تا 7-8 ماه دیگه جواب میده بعد باید عوضش کنی و جزوکارتهای ضعیف هست
من و دوستان که تاکید میکنیم که کارت خوبی از لحاظ قیمت میگیم که نسبت به قیمت کارایی خوبی داره
شما باید به اندازهی پولی که میدی از کارتت توقع کنی مثلا خودم 80 دادم یک 9500 خیلیهم راضیم
حالا شما اگه پول داری یک 4670x2 بخر تا 4 سال دیگه هم عوضش نکن
حالا شما هرکدوم از اینا گیرت اوم بخر
4670=100-110
9500=70-75
4650=80-85
ولی سعی کن همین 4670 روبخری یا اگه تونستی 130 بده یک 9600gt![]()
حداکثر نصفش بتونی آش بخوری!
خیر!جز کارتهای متوسط هست!>>>Mainstream
4670x2?????????تا 4 سال هم عوض نکنه!!!؟؟؟عجب !!
با بهترین کارت های گرافیک هم نمیشه گفت بیش از دو سال می تونی استفاده کنی!شاید منظورت 4870X2 بود!!!؟؟؟اونم که خدا رحمتش کنه!با ورود GTX 295 باید بره بوق بزنه!
بار ها هم گفتم که الان حداقل نیاز های یه گیمر رو 4670/سری 9600 می تونه برآورده کنه!کمتر از اون پول دور ریختنه!
![]()
عجب !! من 4 سال پیش یه FX 5200 جیفورس خریدم ، 49 تومن ، 2 سال راحت بازی کردم ، سال بعد شروع کرد به بالا نیوردن بعضی بازی ها و الان اکثر بازیها رو جواب نمیده . اونوقت 4670 هفت 8 ماه دیگه هیچ کاری نمیتونه بکنه ؟!! جالبه .این 4670 هم تا 7-8 ماه دیگه جواب میده بعد باید عوضش کنی و جزوکارتهای ضعیف هست
اولا این برنامه 3D Mark هست که در این برنامه ، تعداد محدودی کارت تست شدن . میتونستن 100 تا کارت ضعیفتر از 4670 تست کنند و اونها تو وضعیت قرمز باشن ! در کل شما هم نباید از 4670 که فقط 100 تومنه ، قدرت GTX280 رو داشته باشید !با توجه به جدول كه 4670 داره ميرسه به وضعيت قرمز . پس چه جوري هست ؟؟ چون تا بالاي جدول كه كلي فاصله داره و بيشتر سمت كارت هاي كيفيت پايين قرار گرفته .
این کارت جزو محصولات آینده Ati هست ؟! کی میاد ؟! قیمتش چنده ؟؟!حالا شما اگه پول داری یک 4670x2 بخر تا 4 سال دیگه هم عوضش نکن
اینطور هم نیست که بره بوق بزنه ! Ati میتونه با پایین آوردن قیمت 4870x2 باز هم حال انویدیا رو بگیره !!با ورود GTX 295 باید بره بوق بزنه!
كسي از شما سايتي سراغ نداره كه مثله جدول بالا چند تا تست مختلف رو روي كارت هاي مختلف انجام داده باشه ؟
يه موضوع ديگه هم اينكه من قبل از ظهر رفته بودم مجتمع كامپيوتر غرب تهران ( ياران ) و جالب اينجا بود كه هر كي هر چي داشت همون رو تعريف ميكرد يكي ميگفت geforce و اون يكي ati ولي كلا geforce خيلي بيشتر موجود بود ( هر چند خودم طرفه ati هستم ) . اونقدر هم قيمت بالا ميدادند كه اصلا بيخيال شدم و برگشتم خونه .
مگه صفحه قبل رو نديدي؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از همه برادران ممنونم که اینقدر خوب مرا راهنمایی کردن
بازم ممنون الهی از جونیتون خیر ببینین
توی اون عکسهایی که توی صفحه قبل هست 4670 اورکلاک شده هست درسته
این تور معلومه شما کاملا تعصبی هستین
این کارت که مقایسه شده اصلا اور نشده چون gpu550 هست مودل اور شده که منم دارم giga با gpu 650 هست
حالا چی میگی
منم نمیگم 9500 بهتره ولی میگم این قدر بزگ نمایی نکنین چون 40-50 درصد قویتره و 20-30 تومان هم تفاوت قیمت هست![]()
خیلی ممنون ! شما لطف دارید !این تور معلومه شما کاملا تعصبی هستین
اگه این کارت اورکلاک نشده ، 4670 هم اورکلاک نشده و همون 750 mhz و 2000 MHZ در حالت معمولیه ! حالا چی ؟!این کارت که مقایسه شده اصلا اور نشده چون gpu550 هست مودل اور شده که منم دارم giga با gpu 650 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینکه 4670 نزدیک به 100 درصد قویتره شکی نیست . اون قیمتش هم که 20 تومن بیشتره ، ارزشش رو داره .منم نمیگم 9500 بهتره ولی میگم این قدر بزگ نمایی نکنین چون 40-50 درصد قویتره و 20-30 تومان هم تفاوت قیمت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)