به نظر شما باید cpu عوض کنم؟
میشه بهم معرفی کنین همراه با قیمت؟
به نظر شما باید cpu عوض کنم؟
میشه بهم معرفی کنین همراه با قیمت؟
والا واسه همچين بازي مثل gta بهتره عوض بشه پردازنده شما تك هسته اي هست و قدرت گرافيك رو محدود ميكنه
متاسفانه مادبرت هم پردازنده هاي جديد رو ساپورت نميكنه( خدا بگم اين گيگا رو چكار نكنه اگه ازراك بود با همين چيپست الان همه پردازنده هاي دو هسته اي حتي 45 نانومتري و باس 1333 رو با آپديت بايوس ساپورت ميكرد) حداقل 79 واسه مادربرد و 80 واسه پردازنده بايد هزينه كن
اگر بودجت محدوده بهترين كار اينه كه پردازنده رو عوض نكني حدود 100 تومن ميتوني 4670 بخري (پولت هم رسيد 4830 بخري حدود 165 چه بهتر) هر چند كه پردازنده يه مقدار از عملكرد كارت تو بازي كم ولي خب 4670 انقدر قوي هست كه تو خيلي از بازيها اين نقيصه حس نشه.
راستي مانيتورت چيه؟
والا من برای امتحان دیروز از طریق task manager ویندوز یکی از هسته های سی پی یو رو برای gta:iv از کار انداختم و رفتم توی بازی خیلی تیک میزد و حدود 10 تا 15 فریم کمتر می گرفتم!برای gta:iv حداقل یه سی پی یو 2 هسته ای پیشنهاد میشه.اگر پولشو دارین یه دونه 4 هسته ای بگیرین مثلا:q6600 اگر هم نه 2 هسته ای.
samsung syncmaster mb1795
میشه قیمت پردازنده چهار هسته ای خوب رو هم بگین؟
Cpu : Intel Q6600-----185T
Cpu : Intel Q8200-----210T
و...
Q8200 هست حدود 210 و Q6600 حدود 190 هر دو تو يه سطح اند منتها اولي مصرف برقش كمتره دو هسته اي هم E5200 بسيار خوش قيمته حدود 80 تومن.
مادبرد هم ميتوني asrock P43twins1600 رو بخري 79 تومن يا اگر قصد اوركلاك داري BiostarTP43HP هست حدود 100 تومن. محدوديت بودجه هم داري ECS G31T-M هم خوبه 45 تومن.
مانيتورت هم چون CRT هست همون 4670 واست كافيه پولت هم برسه 4830 بخري كه چه بهتر.
به نظرم این بازی یه خورده مسخره روی سخت افزارهای امروزی اجرا میشه.من تا حالا هیچ بازی به غیر از این ندیدم که سی پی یوی 4 هسته ای برای اجرای هر چه بهتر لازم داشته باشه.بازی هایی که گرافیکشون گرافیک این بازی رو می خوره خیلی خیلی از این بازی بهتر اجرا میشن و دلیلم استفاده از engine که فقط برای کنسول ها ساخته شده و فقط برای اونها بهینه سازی شده هست.
مهدی جان شما که با 4670 تست گرفتی چرا تو مشخصات سیستم 4870 اونم ddr3 نوشتی؟
اشتباه تایپی بوده؟
اوه اوه !!! آقا بد جور سوتی دادم !! تو هر دو تست با 4670 تست گرفتم .
بله ، اشتباه تایپی بود . شرمنده .
ممنون بابت یادآوری .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)