تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 26

نام تاپيک: درمورد خرید سیم کارت اعتباری همراه اول

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

خوب هراس ام اس 4تومان؟ خوب پس چرا هرکی ایرانسل داره این کارو نمیکنه؟ چه مزیت وچه عیبی داره ؟

دلیل اصلیم
    اول که دایمی همراه اول داشتم ماهی الکی نزدیک 2000تومان چیزای الکی ابونمان و... میامد
    رفتم اعتباری ایرانسل گرفتم چون اس ام اس زیاد میدم این ایرانسل هم دیگه قاطی داره اس ام اس به موقع نمیده بعضی اوقات 24ساعت بعد میفرسته!!
    یکی گفت برو اعتباری همراه اول بگیر مثل ایرانسل وابونمان الکی هم نداره وانت دهیش خوبه
    این طرح میگید چیه؟لینک بدید
    چی باید کرد بشه 4تومان
    نه دوست عزیز اینطوریام نیست که شما میگید من خودم هم اعتباری و دائمی ایرانسل و همراه اول دارم.درسته گاهی اوقات برای ایرانسل اس ام اس دیر میرسته ولی انقدر مزایای دیگه ای داره که اون اشکال به حساب نمیاد به نظر من تنها مشکلش آنتن دهیه(که گیر کردن اس ام اس تو مخابرات هم یکیشه)

خب شما اگه ایرانسل دارید به این سایت برید تا جواب همه ی سوالاتتون درباره ی ایرانسل و تعرفه ها و طرح ها رو بدونید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال separate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    برزخ

پيش فرض

من فكر كنم آدم بايد بره به ايرانسل 100 رحمت بفرسته . همراه اول يه دزد بي شاخ و دمه كه خون مردم رو تو شيشه داره ميكنه .
    منم ميخوام برم ايرانسل بگيرم ...
    نه دیگه به این بدی ها هم نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه ثبت نامتون تو ایرانسل تکمیل شده و مدارک رو هم فرستادید میتونید بازدن این کد وارد

طرح روزانه قرمز بشید و با کم شدن 150 تومان طی اون روز اس ام اس دونه ایی 4 تومن و سایر مکالمات هم شامل تخفیف میشه .... کدش اینه ..... در ضمن اگه طرح قرمز رو پولش رو یه ماهه بپردازید یه جا براتون به جای روزی 150 تومن روزی 100 تومن میفته

این کدش : # 3 * 1 * 5 * 7*140*

اگه نباشه جاش خالی می مونه n.s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ممنون

بعدش یکی میگه 2ماهه یکی میگه 4ماهه؟
    برای شارژ5تومانی چند ماهه؟

خب این تعرفه ی اعتباریه دیگه...نه همون 2 ماهه فرقی نمیکنه
    شارژهای 10 تومنی 4 ماه
    20 تومنی ها 10 ماه

5. این کاربر از n.s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

برای شارژ 5 هزار تومنی هم 2 ماه هست.

داره خودمونی میشه tarane-eshgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

10 سيم كارت همراه اول

اقا این سیمکارت های اعتباری 12هزارتومانیش تبلیغ میکنند چحوریاست؟ چقدر شارژ اولیه داره؟
    واین اعتبار اگر کسی کم استفاده میکنه تا چند ماه میماند قبلا مثلا 10تومان شارژ باید تو2ماه تمام میکردی الان تا چند ماه است؟
    من هم قصد دارم از اين سيم كارت 12000توماني بخرم. براي همين كمي پرس و جو كردم.

1) مي گفتن: سيم كارت جديد همراه اول 12000توماني نسبت به اعتباري هاي قبلي آنتن دهي خوبي نداره!
    در اين مورد زياد مطمئن نيستم

2) تو اخبارهاي موجود در سايت نوشته بود كه بهاي 10 هزار توماني براي سيم كارت اعتباري همراه اول (0919) تعیین شد و اين سيم كارت با 2 هزار تومان شارژ اوليه 12 هزار تومان به فروش مي رسد.

3) همراه‌اول زمان اعتبار شارژهاي مختلف سيم‌كارت‌هاي اعتباري را نيز به بيش از دو برابر افزايش داده كه عبارتند از: شارژ 5هزار توماني، از 2ماه به 4ماه، شارژ 10هزار توماني از 4ماه به 10ماه و شارژ 20هزار توماني از 10ماه به 20ماه.

4) احتياج نيست كه حتما مثلا شارژ 5000توماني را در 4ماه به اتمام برسانيد! بلكه پس از اتمام مهلت‌هاي مذكور و عدم خريد شارژ جديد، به مدت 2ماه سيم‌كارت يك‌طرفه ميشه و تا يك‌سال شماره محفوظ مي‌مونه. و پس از شارژ مجدد آن مانده حساب قبلي به رقم شارژ جديد افزوده ميشه.

اميدوارم اين اطلاعات براتون مفيد بوده باشه
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اقا این سیمکارت های اعتباری 12هزارتومانیش تبلیغ میکنند چحوریاست؟ چقدر شارژ اولیه داره؟
    واین اعتبار اگر کسی کم استفاده میکنه تا چند ماه میماند قبلا مثلا 10تومان شارژ باید تو2ماه تمام میکردی الان تا چند ماه است؟
    من هم قصد دارم از اين سيم كارت 12000توماني بخرم. براي همين كمي پرس و جو كردم.

1) مي گفتن: سيم كارت جديد همراه اول 12000توماني نسبت به اعتباري هاي قبلي آنتن دهي خوبي نداره!
    در اين مورد زياد مطمئن نيستم

2) تو اخبارهاي موجود در سايت نوشته بود كه بهاي 10 هزار توماني براي سيم كارت اعتباري همراه اول (0919) تعیین شد و اين سيم كارت با 2 هزار تومان شارژ اوليه 12 هزار تومان به فروش مي رسد.

3) همراه‌اول زمان اعتبار شارژهاي مختلف سيم‌كارت‌هاي اعتباري را نيز به بيش از دو برابر افزايش داده كه عبارتند از: شارژ 5هزار توماني، از 2ماه به 4ماه، شارژ 10هزار توماني از 4ماه به 10ماه و شارژ 20هزار توماني از 10ماه به 20ماه.

4) احتياج نيست كه حتما مثلا شارژ 5000توماني را در 4ماه به اتمام برسانيد! بلكه پس از اتمام مهلت‌هاي مذكور و عدم خريد شارژ جديد، به مدت 2ماه سيم‌كارت يك‌طرفه ميشه و تا يك‌سال شماره محفوظ مي‌مونه. و پس از شارژ مجدد آن مانده حساب قبلي به رقم شارژ جديد افزوده ميشه.

موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

10 سيم كارت همراه اول

هر اس ام اس فارسی هزینه اش شبیه همین دایمی است؟9تومان؟
    هزینه تلفن موبایل به موبایل وتلفن به موبایل اعتباری همراه اول چنده؟
    انتن دهیش هم مثل دایمی ؟

من فقط به این خاطر که میگفتند مثلا اون 10تومان حتما تودوماه تمام کنی نگرفتم وایرانسل گرفتم والا همراه اول انتن دهیش بهتره
    من هم قصد داشتم سيم كارت اعتباري 12000توماني بخرم. براي همين كمي پرس و جو كردم.

1) يكي از يه خدماتي در موردش سوال كرده بود، گفته بود كه اين سيم كارت هاي جديد نسبت به قبلي ها آنتن دهي خوبي نداره!در اين مورد هنوز مطمئن نيستم!

2) اين سيم كارت در اصل قيمتش 10000تومان هست كه 2000هزار تومان شارژ اوليه داره كه ميشه 12000تومان.

3) مهلت كارت شارژ هاي همراه اول 2برابر شده. يعني مهلت كارت شارژ 5000تومان از 2ماه به 4ماه، 10000تومان از 4ماه به 10ماه و 20000تومان از 10ماه به 20 ماه افزايش يافته. ( در سايت هاي خبري نوشته شده بود، درست يا غلطش را نميدانم!!)

4) احتياج نيست كه حتما يه اعتبار 5000توماني را در 4ماه به اتمام برسانيد. بعد از اتمام مهلت، خط شما به مدت 2ماه يك طرفه ميشه كه بايد در اين 2ماه شارژ مجدد انجام بديد. در صورت مانده حساب قبلي، باقيمانده به اعتبار شارژ جديد افزوده ميشه. ولي اگر تا 2ماه شارژ مجدد انجام نداديد، خط شما 2طرفه قطع خواهد شد!

موفق باشيد
    Last edited by tarane-eshgh; 17-01-2009 at 19:03.

10. این کاربر از tarane-eshgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

موفق باشيد
    پیش شمارش 919 هست؟؟! مطمئنید؟ فکر میکردم مثل همون 34 تومنیا 91 هست(912و913و...)

پروفشنال اماستیاف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من امروز یکی از این سیمکارتها به قیمت 16 تومن و به صورت آزاد خریدم.هنوز ثبت نام و فعالسازی هم نکردم.

فقط سوالم اینه :
    چرا این سیم کارتها توی نمایندگیها گیر نمیاد ؟
    چندین دفتر خدمات مشترکین رفتم اما همشون یک بهانه ای میاوردن.یکی میگفت سیستمم قطعه ،یکی میگفت هفته ای یک روز میارن تموم میشه ،....
    جالبه یکی از این نمایندگیها گفت سیم کارت 12 تومنی نداریم .گفتم آزادش رو دارین؟گفت بله 20 تومن !!!!!!

اکثر نمایندگیها دارن این سیمکارتها رو نگه میدارن تا به قیمت بالاتر بفروشن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •