چناب Mr.K2 حق با شماست ولی من حواسم هست که کجا پست می دم مانند بعضی ها نیستم که پستی که برای تایپیک دیگر است را در تایپیک دیگرتری قرار بدم .
داریوش خان یعنی چی ؟
صبر کنید ببینم :43: مگه شما نمی خواهید کاربران فایل های آپلود شده در سایت شما را به صورت مستقیم دانلود نکنند
.gif)
و برای دانلود حتما از سایت شما استفاده کنند !!
خوب دستان گرامی برای این کار شما باید کاری کنید که فایل ها به صورت مستقیم دانلود نشن که برای این کار می تونید از روشی که در پست 11 گفتم استفاده کنید :
یعنی شما اول باید دسترسی به پوشه ای که فایل ها در آن قرار دارند را از کاربران بگیرید
.gif)
که برای این کار شما در داخل فایل htaccess. باید کد های زیر را قرار دهید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اگه شما تونستید با آدرس دهی فایل ها آنها را دانلود کنید
یعنی اگر این فایل را با محتوای بالا در داخل هر پوشه قرار دهید دیگر نمی توانید به صورت مستقیم فایل های داخل آن پوشه را ببینید و دانلود کنید
تا حالا ما با روش بالا تونستیم کاری کنیم که کاربران با دادن لینک مستقیم نتونند فایل را دانلو کنند ولی توجه کنید که خودمان هم نمی تونید فایل ها را دانلود کنیم که برای این کار باید از یه اسکریپت برای این کار استفاده کنیم
حالا من دنبال اون روش و یا اسکریپت هستم که بتونم با استفاده از آن فایل ها را برای دانلود در سایت قرار دهیم
آیا جایی را اشتباه گفتم ؟
.gif)
آیا تایپیک را اشتباهی آمده ام ؟
.gif)
آیا پست اشتباهی بود و است ؟ :43: اگه آره خوب من از تمام دوستان عزر می خواهم
.gif)
شرمنده.
ولی در حالت کلی خوشحال می شم یکی از دوستان در این باره توضیح بده من وقتی که به قول جناب Mr.K2 در پایپیک آپلود سنتر بودم کدهای آن برنامه را کمی جستجو و نگاه کردم ولی هیچی نفهمیدم یعنی اون قسمت از کد که دنبالش بودم همان طور که همه می دانند به درستی کار نمی کرد برای همین وقتی که به تایپیک داریوش خان رسیدم گفتم شاید اینجا فرجی شده و کد و یا شاید هم روش این کار را دوستان بگن
.gif)