تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 21

نام تاپيک: طرز کار HotLink Protection چه طوریاس؟

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

پيش فرض

یکی از دوستان یه توضیح خوب نمی تونه در این مورد بگه .

مثلا تمام فایل هار در یک پوشه قرار دارد حالا می خواهیم برای این فایل ها لینک دانلود درست کنیم به طوری که به صورت مستقیم نشه فایل ها رو دانلود کرد

برای این کار هم فکر کنم باید یک فایل .htaccess باید بسازیم با محتوای :
    <Files *.mfh>
    order allow,deny
    deny from all
    </Files>
    که کلا به صورت مستقیم نشه فایل ها رو دانلود کرد ( من این کد رو از یه آپلود سنتر برداشتم نمی دونم برای کار ما خوب است یا نه ! )

حالا برای این که مثلا فایلی با نام text.txt رو اگر بخواهیم دانلود کنیم از چه کدی و یا روشی باید استفاده کنیم ؟

اگر یکی از دوستان در این باره توضیح بده خیلی خوب می شه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

مثلا تمام فایل هار در یک پوشه قرار دارد حالا می خواهیم برای این فایل ها لینک دانلود درست کنیم به طوری که به صورت مستقیم نشه فایل ها رو دانلود کرد

<files *.mfh>
    order allow,deny
    deny from all
    </files>
    که کلا به صورت مستقیم نشه فایل ها رو دانلود کرد ( من این کد رو از یه آپلود سنتر برداشتم نمی دونم برای کار ما خوب است یا نه ! )

حالا برای این که مثلا فایلی با نام text.txt رو اگر بخواهیم دانلود کنیم از چه کدی و یا روشی باید استفاده کنیم ؟

اشتباه پست ندادی ؟؟
    اون تاپیک اپلود سنتر باید پست میدادی !

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

نه فکر نکنم .. باید از سایت خودت باشه ..

برای کپی خوب میشه ....اگر کسی کپی کنه توی سایت خودش مجبوره لینک صفحه رو بده برای دانلود ننمیتونه خود فایل رو بده ..
    آره
    ولی اون اولش رو نگفتی
    لینکش تو سایه خودم نباشه چی؟

<files *.mfh>
    order allow,deny
    deny from all
    </files>

اشتباه پست ندادی ؟؟
    ما نیز همچونین؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيــراز

پيش فرض

آره
    ولی اون اولش رو نگفتی
    لینکش تو سایه خودم نباشه چی؟
    نه دگه اگر توی سایت خودت نباشه همون طور که گفتن ریفرر چیز دیگه ارسال میشه و اجازه دانلود نمیده .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مطمینی؟
    آخه خوب بعضی از لینک ها باری عهده بوق به مراهه دوغ اشانتیون هست

اگه مثلا zip و rar رو هم بلاک کنم میپکن هی!

پروفشنال as13851365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    لیبدرا

7 صبر کنید ببینم چی شده !!! هان !!!

اشتباه پست ندادی ؟؟
    چناب Mr.K2 حق با شماست ولی من حواسم هست که کجا پست می دم مانند بعضی ها نیستم که پستی که برای تایپیک دیگر است را در تایپیک دیگرتری قرار بدم .

ما نیز همچونین؟
    داریوش خان یعنی چی ؟

صبر کنید ببینم :43: مگه شما نمی خواهید کاربران فایل های آپلود شده در سایت شما را به صورت مستقیم دانلود نکنند و برای دانلود حتما از سایت شما استفاده کنند !!

خوب دستان گرامی برای این کار شما باید کاری کنید که فایل ها به صورت مستقیم دانلود نشن که برای این کار می تونید از روشی که در پست 11 گفتم استفاده کنید :

یعنی شما اول باید دسترسی به پوشه ای که فایل ها در آن قرار دارند را از کاربران بگیرید که برای این کار شما در داخل فایل htaccess. باید کد های زیر را قرار دهید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا اگه شما تونستید با آدرس دهی فایل ها آنها را دانلود کنید

یعنی اگر این فایل را با محتوای بالا در داخل هر پوشه قرار دهید دیگر نمی توانید به صورت مستقیم فایل های داخل آن پوشه را ببینید و دانلود کنید

تا حالا ما با روش بالا تونستیم کاری کنیم که کاربران با دادن لینک مستقیم نتونند فایل را دانلو کنند ولی توجه کنید که خودمان هم نمی تونید فایل ها را دانلود کنیم که برای این کار باید از یه اسکریپت برای این کار استفاده کنیم

حالا من دنبال اون روش و یا اسکریپت هستم که بتونم با استفاده از آن فایل ها را برای دانلود در سایت قرار دهیم

آیا جایی را اشتباه گفتم ؟ آیا تایپیک را اشتباهی آمده ام ؟ آیا پست اشتباهی بود و است ؟ :43: اگه آره خوب من از تمام دوستان عزر می خواهم شرمنده.

ولی در حالت کلی خوشحال می شم یکی از دوستان در این باره توضیح بده من وقتی که به قول جناب Mr.K2 در پایپیک آپلود سنتر بودم کدهای آن برنامه را کمی جستجو و نگاه کردم ولی هیچی نفهمیدم یعنی اون قسمت از کد که دنبالش بودم همان طور که همه می دانند به درستی کار نمی کرد برای همین وقتی که به تایپیک داریوش خان رسیدم گفتم شاید اینجا فرجی شده و کد و یا شاید هم روش این کار را دوستان بگن

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

چناب Mr.K2 حق با شماست ولی من حواسم هست که کجا پست می دم مانند بعضی ها نیستم که پستی که برای تایپیک دیگر است را در تایپیک دیگرتری قرار بدم .

داریوش خان یعنی چی ؟

صبر کنید ببینم :43: مگه شما نمی خواهید کاربران فایل های آپلود شده در سایت شما را به صورت مستقیم دانلود نکنند و برای دانلود حتما از سایت شما استفاده کنند !!

خوب دستان گرامی برای این کار شما باید کاری کنید که فایل ها به صورت مستقیم دانلود نشن که برای این کار می تونید از روشی که در پست 11 گفتم استفاده کنید :

یعنی شما اول باید دسترسی به پوشه ای که فایل ها در آن قرار دارند را از کاربران بگیرید که برای این کار شما در داخل فایل htaccess. باید کد های زیر را قرار دهید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا اگه شما تونستید با آدرس دهی فایل ها آنها را دانلود کنید

یعنی اگر این فایل را با محتوای بالا در داخل هر پوشه قرار دهید دیگر نمی توانید به صورت مستقیم فایل های داخل آن پوشه را ببینید و دانلود کنید

تا حالا ما با روش بالا تونستیم کاری کنیم که کاربران با دادن لینک مستقیم نتونند فایل را دانلو کنند ولی توجه کنید که خودمان هم نمی تونید فایل ها را دانلود کنیم که برای این کار باید از یه اسکریپت برای این کار استفاده کنیم

حالا من دنبال اون روش و یا اسکریپت هستم که بتونم با استفاده از آن فایل ها را برای دانلود در سایت قرار دهیم

آیا جایی را اشتباه گفتم ؟ آیا تایپیک را اشتباهی آمده ام ؟ آیا پست اشتباهی بود و است ؟ :43: اگه آره خوب من از تمام دوستان عزر می خواهم شرمنده.

ولی در حالت کلی خوشحال می شم یکی از دوستان در این باره توضیح بده من وقتی که به قول جناب Mr.K2 در پایپیک آپلود سنتر بودم کدهای آن برنامه را کمی جستجو و نگاه کردم ولی هیچی نفهمیدم یعنی اون قسمت از کد که دنبالش بودم همان طور که همه می دانند به درستی کار نمی کرد برای همین وقتی که به تایپیک داریوش خان رسیدم گفتم شاید اینجا فرجی شده و کد و یا شاید هم روش این کار را دوستان بگن
    هه هه هه
    مقادیری حق با شماس برار ولی چون زورمون بیشتره از اون صرفه نظر میکنیم!!!

آخه بیشتر اینجا بحثمون سره انجام اینکار از خوده cpanel هست

به مراتب کارها رو ساده تر میکنه

هم میتونی فرمت ها رو انتخاب کنی هم دمین هایی که بهشون اجازه دانلود داده بشه و ...

چرا از همین روش استفاده نمیکنی؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اینم یک نمونه برای کسانی که نمیدانند!×!

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

کلا یه چیزه دیگه رو گفتی برادر![/code]
    شرمنده داریوش جان منظورتو قشنگ نفه میدم اشتباه کردم

راستی اون عکسی را که قرار دادی در پست شماره 18 کار نمیکنه

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بدونه مشکله!
    گویا ISP تون با tinypic مشکل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •