الان كه سوابق تحصيلي تاثير داره تو تصحيح اوراق نهايي سال سوم خيلي حق خوري مي شه. واي به حال اون موقع كه فقط بشه سوابق تحصيلي!
الان كه سوابق تحصيلي تاثير داره تو تصحيح اوراق نهايي سال سوم خيلي حق خوري مي شه. واي به حال اون موقع كه فقط بشه سوابق تحصيلي!
مخالفم چون اگر بخوان از سوابق تحصیلی استفاده کنند شما مثلا معدل دیپلمتون 18 شده این همیشه با شما هست عوضش که نمیشه کرد ولی اگر یکسال کنکور را خراب کنید دوباره این فرصت را داری تا سال آینده با تلاش بیشتر بخونی و رتبه بهتری بیاری در ضمن رنج تغییرات از 0 تا 20 کم هست و باید یک معیار دیگه هم برای سنجش اضافه کنند که کار رو صددرصد سخت میکنه
به نظر من کنکور به تنهایی بده
سوابق تحصیلی هم خیلی مهمه.
اما چون جمعیت جوان ایران خیلیه نمیشه کنکور را برداشت پس بچرخ تا بچرخیم...................
به شما قول میدم اگه کنکورو بر دارند و هیچ ملاک گزینشی (حتی نمرات نهایی)هم تعیین کننده نباشه سال اول دانشگاهها پر از دانشجو میشن و بعد کسی که فکر میکرد برق دانشگاه شریف خیلی چیز مهمیه الان میبینه بابا اینطوریام نیست
منظورم اینه که بچه ها اگه دقت کنید تنها کشورهایی کنکور دارند که جهان سومیند یعنی الان تو یه کشور توسعه یافته هر کسی (تا آدم 100 ساله) میتونه پاشه بره دانشگاه و روی هرچی که میخواد تحقیق کنه دانشگاه هم همه هزینه هاشو میده و بعد از به بار نشستن نتایج طرف از دولت پول میگیره (دانشگاه هزینه ای رو که برای طرف کرده میگیره) انطوریه که اونا روز به روز پیشرفت میکنند و ما....
ماجرا به این سادگیا هم که ماها فکر میکنیم نیست....
استاد ما تو سازمان سنجش رفیق داره بهش گفتن که اینا درسته میگن سال 90 کنکور حذفه ولی ما آمادگیشو نداریم و 3-4 سال به عقب خواهیم انداخت
مخالفم 100%
اگه اين كار رو بكنن ظلم بزرگي ميشه در حق كساني كه با كنكور وارد دانشگاه شدن (بي اعتباري مدارك)
کنکور یه امتحان غلطه
کسی که بتونه تو یه دقیقه جواب یه تست مثلا فیزیکوبده باید حداقل 100 تست از اون مبحث زده باشه این یعنی کلیشه ای خوندن و امتحان دادن و همچین شخصی لزوما باهوش و استعداد نیست
من کلا با کنکور مخالفم
برداشتنشم مثل خودش غلطه با این شرایط
مثل تف سربالاست کنکور!!!
بنظر من کنکور باید به همین روال و بدون تاثیر سوابق اجرا بشود
سال نو میلادی بر همه مبارک
![]()
آره این بهتر از نهایی شدنه! خیلی بهترهبنظر من کنکور باید به همین روال و بدون تاثیر سوابق اجرا بشود
با افزایش ظرفیت سطح علمی پایین اومده حالا با حذف کنکور که نور علی نور میشه در مورد سوابق تحصیلی تا زمانی که کیفیت اموزش برابر نباشه کار درستی نیست.
خب این طرح که هنوز معلوم نیست چطوریه شاید بهتر از کنکور بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)