منgtx295 برد xfxرو سراغ دارم950تومن.البته تعدادش محدوده اگه میخوای بگم کجا داره.
منgtx295 برد xfxرو سراغ دارم950تومن.البته تعدادش محدوده اگه میخوای بگم کجا داره.
در اوایل اومدنش به بازار به نظر من خریدش معقول نیست باید قیمتش که ثابت شد بعد خریدش.
ati نسبت به قیمتش کارایی بیشتری داره ایبته این نظر منه
درسته ولی کسی که داره هزینه زیادی میکنه جیفرس انتخاب بهتری می تونه تو رنج قیمتی بالا باشه!
مخصوصا جی تی ایکس 295
درسته ! موافقم.در اوایل اومدنش به بازار به نظر من خریدش معقول نیست باید قیمتش که ثابت شد بعد خریدش.
Ati و nVidia رو مقایسه نکنید ! هزینه ساخت یک کارت برای انویدیا بسیار بالاست و وقتی قیمت GTX260 رو به 220 دلار رسوند ، واقعا سودش خیلی کم بود . ولی AMD با اینکه 4870 رو با قیمت 199 دلار میفروشه ، سود خوبی هم میبره . البته این سیاست نادرست انویدیاست .ati نسبت به قیمتش کارایی بیشتری داره ایبته این نظر منه
950 تومن که اصلا نمی ارزه !!! فوقش 500-600 تومن ارزش خرید داره .منgtx295 برد xfxرو سراغ دارم950تومن.البته تعدادش محدوده اگه میخوای بگم کجا داره.
پس باید Geforce بگیرم نه؟؟
قیمت جی تی اکس 295 کی معقول میشه؟
تا خرداد یا بیشتر؟
باید ؟! GTX295 فعلا بهترین کارت دنیاست . ممکنه چند ماه دیگه نباشه و Ati یه کارت قویتر تولید کنه .پس باید Geforce بگیرم نه؟؟
مشخص نیست ( تو ایران ! ) ولی معمولا باید یه چند هفته ای بگذره ( مثل GTX280 که اولش 1 میلیون بود ؟! )قیمت جی تی اکس 295 کی معقول میشه؟
دقیقا همینطوره!
اولش که وارد بازار میشه سروصدا داره کلی حرف و حدیث و ریویو و بنچمارک تا 1 میلیون هم قیمت میذارن اما کافیه 1 ماه بگذره آبا از آسیاب می افته یا شرکت رقیب دستبکار میشه قیمت متعادل میشه..
الان که gtx280 رو با قیمت 500 هم دارن میفروشن.
دوستان 295 چقدر قوی تره از 4870 2x ??
295gtxتقریبا 20درصد قویتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)