اگه فقط و تنها فقط! بازی می کنید 8400 که نه!e8500 رو بخر!
شرمنده گیر میدم ها!
میگ یه کاری کنیم تا من کچل نشدم!
هر سیستمی که پیشنهاد شد شما بیا رمش رو بگو!
![]()
اگه فقط و تنها فقط! بازی می کنید 8400 که نه!e8500 رو بخر!
شرمنده گیر میدم ها!
میگ یه کاری کنیم تا من کچل نشدم!
هر سیستمی که پیشنهاد شد شما بیا رمش رو بگو!
![]()
مدلشه رم هایی بدی که نیست !؟؟ عالیه از دومینیتور هم خیلی بهتر و ارزون تر هم هست! حالا که دومینیتور گیر نمی یاد انو بخره !![]()
نکته جالب اینه که الان رمهای Corsair Dominator توی بازار خیلی خیلی راحت و با قیمت مناسب پیدا میشه! البته اکثرا Rev. 2.1 هستند که رمهای خیلی خوبی برای اورکلاک به حساب نمیان.
پس چطور تا هفته پیش میگفتند نیستش؟؟؟
هفته پیش، 7 روز پیش بود!
روز به روز وضع بازار تفاوت می کنه، احتمالا این هفته جنس های آسمان رایانه و یکی دو وارد کننده دیگه Corsair رسیده که بازار پر شده!
انصافا داری دیوانه می کنی منو
خود شما p5q-e توصیه می کنی. بعد که من توصیه می کنم گیر میدی
بقیه p5q-e سفارش میدن اشتباه می کنن و همون p5q کافیه.
شما p5q-e سفارش میدی مورد نداره
یه ذره عدالت رو پایه باش.
دوست عزیز
وقتی من بخوام P5Q-E/Pro پیشنهاد بدم حتما می گم که برای کراس فایرش و...گفتم و طرف هم استفاده می کنه!برای همین شما هم ذکر کنید که اگه کراس نمی کنن الکی پولشون رو دور نریزن!
عدالت رو هم یکی تو مملکت هست پایه!همون بسه!
![]()
خوب بگو توضیح بیشتری بده.
چرا درست انتقاد نمی کنی(گیر نمی دی)؟؟
اینجوری باشه خیلی نکته های دیگه رو باید بعد هر توصیه بگم.
من حداقل 3 خط توصیه و نکته بهد هر پیشنهادم دارم ولی به دلایل زیادی نمی گم!!!.
اصلا اختلاف قیمت P5Q با P5Q Pro اونقدر نیست که بخواید در موردش بحث کنید . تازه به نظر من کسی طرف کراسفایر هم نمیره چون هر سال گرافیک بهتری میاد که قدرتش از مثلا 2 تا 4870x2 هم بیشتره و کسی طرف خرید این کارت نمیره . مثلا کسی که پارسال 3870 خریده ، نمیاد امسال یه 3870X2 باهاش کراسفایر کنه ، بلکه میاد و یه 4870X2 میخره . قدرتش بیشتر نیست ؟!وقتی من بخوام P5Q-E/Pro پیشنهاد بدم حتما می گم که برای کراس فایرش و...گفتم و طرف هم استفاده می کنه!برای همین شما هم ذکر کنید که اگه کراس نمی کنن الکی پولشون رو دور نریزن!
به من چرا اینو میگی؟؟
من که شروع نکردم. ارباب می تونست این نکته کوچولو رو pm بده نه اینکه چند جای مختلف همزمان پست بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)