سلام دوست عزیز
ممنون و تشکر از معرفی لینک
آیا این برنامه همون پروکودر ورژن 3 تحت پریمیر است ؟ اونی که من داشتم ورژن 2 تحت پریمیر بود ، خوب بود ولی در حالت speed کیفیت رو خیلی پائین می آورد.
ممنون و تشکر
سلام دوست عزیز
ممنون و تشکر از معرفی لینک
آیا این برنامه همون پروکودر ورژن 3 تحت پریمیر است ؟ اونی که من داشتم ورژن 2 تحت پریمیر بود ، خوب بود ولی در حالت speed کیفیت رو خیلی پائین می آورد.
ممنون و تشکر
من خودم هنوز از اين ورژن استفاده نكردم .ولي صد در صد بهينه شده و برخي از مشكلات ورژن قبلي برطرف شده
دانلودو که باید بی خیال شم!
امیدوارم بتونم تو بازار گیرش بیارم
ممنون از راهنماییات
راستش من یه سوال همیشه برام وجود داره که چه طوریه که این کلیپ ها و فیلمایی که سینمایی و تلویزیونی هستند این قدر شفاف و واضح هستند بدون هیچ گونه لرزش و تاری !
آیا به دستگاهاشون بستگی داره ؟
مگه اونا هم با پسوند dat نیستن که رو همه سی دی ها رایجه !
یا چیزه دیگه هست که ما نیدونیم ؟؟؟؟؟
اونا با کارتهای مونتاژ فیلم که به صورت سخت افزاری هست خروجی میگیرن مثل ما نیستن که بشینن سه چهار ساعت یه کلیپ کوچولو رو رندر کنن. قیمت سخت افزار مونتاژ هم خیلی بالاست به طوری که نوع های حرفه ای اون تا سیزده میلیون تومن هم آب میخوره
ProCoder 3.0 سلام.من اين نرم افزار را نصب كردم.توي پريمير هم اومد ولي وقتي ميخوام اكسپرت كنم اين ارور را ميدهد.اشكال كارم كجاست؟
![]()
ProCoder 3.0 ارورش اينه:An error occurred
Error writing file (disk full) 1
درود;
شما مطمئنی اشکال از فایل های دانلود شدس؟ برای اکستراکت کردنش مشکل فضای دیسک سخت نداری؟ تو یه درایو خالی اکستراکتش کن ببین چی میشه...
موفق باشی...
..........
Last edited by Mr Andersson; 20-12-2009 at 02:46. دليل: سرعت adsl بالا!!! باعث شد پستم دوبار ارسال شه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)