تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 42

نام تاپيک: |||||||| يك سوال تخصصي در رابطه با End process دارم؟؟!|||||||||

اگه نباشه جاش خالی می مونه A H P's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

11

سلام.
    مطمنی؟ یه بار دیگه تست کن. راه بستنش همونه که گفتم. tskill.

با جناب hoax3r کاملا موافقم. سورس در این زمینه به سختی پیدا میشه. مخصوصا برای ویبی. کار با Hook مشکله.
    البته غیر از Terminateprocess ای پی آی های دیگه ای هم برای بستن یه پروسه هست. که اگه بخوای هوک کنی باید حواست به همه اونا باشه. مثلا میشه هندل پنجره برنامت رو گرفت و با postmessage برنامه رو بست.

ضمنا آنتی ها به هوک گیر میدن. یعنی اگه آنتی ران باشه اصلا اجازه اجرای برنامت رو نمیده.
    سلام
    پيمان جان شما گفتي اشتباه مي گيره من هم گفتم اشتباه نمي گيره به راحتي ميشه پرسشون رو با taskill يا end process بست
    شما گفته بودي اگه فيل برنامه ي اصلي رو به يكي از سرويس هاي ويندوز تعغيير نام بديد ويندوز اشتباه مي گيره من ميگم اينطوري نيست اشتباه نمي گيره و براحتي بسته ميشه

پروفشنال MichaelQwerty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روبروی مانیتور کامپیوترم

پيش فرض

منظور پیمان جون این اسم services.exe
    ما همچونان در کف این سورسی که می خواهید بزارین مانده ایم

اگه نباشه جاش خالی می مونه بهرام_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

postmessage
    میشه درباره این توضیح بدین؟

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    پيمان جان شما گفتي اشتباه مي گيره من هم گفتم اشتباه نمي گيره به راحتي ميشه پرسشون رو با taskill يا end process بست
    شما گفته بودي اگه فيل برنامه ي اصلي رو به يكي از سرويس هاي ويندوز تعغيير نام بديد ويندوز اشتباه مي گيره من ميگم اينطوري نيست اشتباه نمي گيره و براحتي بسته ميشه
    سلام.
    منم گفتم مطمنی؟ یه تست بکن.

این یه روش قدیمیه و همه حتی آماتور ها میدونن تو ویندوز xp میشه با اسم هایی مثل lsass یا Services یا.. تسک منیجر رو فریب داد و همان طور که گفتم تسک منیجر اسم پروسه مورد نظر رو با پروسه های سیستمی اشتباه میگیره. روش بستنش رو هم عرض کردم tskill هست.

شاید شما با ویندوز ویستا چک میکنی و به اشتباه میفتی.
    ضمنا لطف کنید مقاله که آماده شد این جا قرار بدید. دیگه نیازی به گزارش هنگام کار نیست.

بهرام جان میدونید که postmessage یه ای پی آی هست. ما میتونیم با فرستادن هندل پنجره مورد نظرمون به این ای پی آی و پارامتر wm_close پنجره مورد نظر ببندیم. یه چیزی مثل end task کردن. در این روش دیگه تابع terminate process دخالتی نداره.

5. این کاربر از Payman_62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

7

سلام.
    منم گفتم مطمنی؟ یه تست بکن.

این یه روش قدیمیه و همه حتی آماتور ها میدونن تو ویندوز xp میشه با اسم هایی مثل lsass یا services یا.. تسک منیجر رو فریب داد و همان طور که گفتم تسک منیجر اسم پروسه مورد نظر رو با پروسه های سیستمی اشتباه میگیره. روش بستنش رو هم عرض کردم tskill هست.

شاید شما با ویندوز ویستا چک میکنی و به اشتباه میفتی.
    ضمنا لطف کنید مقاله که آماده شد این جا قرار بدید. دیگه نیازی به گزارش هنگام کار نیست.

بهرام جان میدونید که postmessage یه ای پی آی هست. ما میتونیم با فرستادن هندل پنجره مورد نظرمون به این ای پی آی و پارامتر wm_close پنجره مورد نظر ببندیم. یه چیزی مثل end task کردن. در این روش دیگه تابع terminate process دخالتی نداره.
    با سلام
    من قبول ندارم دارم میگم ویندوز اشتباه نمی گیره تست کردم تو چه را قبول نمی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با ایکس پی تست کردم داری یه کاری می کنی فیلم بزارم با این روش نمیشه ویندوز رو فریب داد
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

میشه یک برنامه نمونه بزارین؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در مورد lsass یا services حق با پیمانه من تست کردم تسک منیجر نتونست ببنده

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد lsass یا services حق با پیمانه من تست کردم تسک منیجر نتونست ببنده
    سلام.
    همون طور که گفتم این یه ترفند قدیمیه که خیلیا بلدن. نمیخواد قبول کنه. مهم نیست.

در مورد postmessage که گفتی نمونه کد بذارم. این یه نمونه کد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که به جای me.hwnd میشه هندل هر پنجره ای رو داد. در این صورت اون پنجره بسته میشه و اگه تک پنجره یه پروسه باشه کل پروسه بسته میشه و اگه همه پنجره های یه پروسه رو به همین صورت ببندیم کل پروسه بسته میشه. حالا اگه شما terminateprocess رو هوک کرده باشید PostMessageA شما رو دور میزنه و برنامتون رو میبنده.
    البته میشه برنامه ای ساخت که اصلا پنجره یا بهتره بگم فرمی نداشته باشه. مثل سرویس ها. من قبلا همچین برنامه هایی نوشته بودم. هم با ویبی هم با c#. یه سرویس که اصلا فرمی نداره.
    تا اون جا که یادمه قبلا بچه ها تصور میکردن ماژول ها هندل ندارن. یعنی پروسه ای که فقط یه ماژول باشه و فرم نداشته باشه هندل نداره. ولی سر همون پروژه ها بود که به این نتیجه رسیدیم که ماژول ها هم هندل دارن.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    اینم بگم تابع PostMessageA فقط روی فرم ها جواب میده. یعنی اگه برنامه ای فقط یه ماژول باشه ماژولش هندل داره ولی نمیشه چیزی بهش پست کرد. درستشم همینه. باید یه فرمی باشه تا دستورات روش اعمال بشه.
    پس با PostMessageA نمیشه چنین برنامه هایی رو بست که فرم ندارن و فقط ماژولن.

تاريخ عضويت
    May 2008

11 سورس مخفی کردن پروسه (به همین خوشمزگی)

با سلام
    ابتدا با عذر خواهی از جناب پیمان و بهرام باید بگم حق با شما است و من بدون تست قضاوت می کردم (تو ی این فکر ها نبودم)
    این هم سورس کد مورد نظرتون :(آنتی ویروس من هم کاسپرسکی هست هیچ گیری بهش نداد)
    لینک سرور راپید شیر :
    با حجم : 8 kb
    کد:
    لینک دانلود (مستقیم) سرور Freehostina :
    با حجم : 8 kb
    کد:
    ببخشید اگه تو گذاشتن مطلب تاخیر داشتم
    ضمناً پیمان جان ببخشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •