سلام
مورد اول تقریبا و مورد دوم کاملا اشتباهه!
![]()
سلام
مورد اول تقریبا و مورد دوم کاملا اشتباهه!
![]()
سلام اقا دومینیتور گیر دادی ها بابا ثابت کرد اقا اربابه سایه ها هکه 4830 از 9800 قوی تره دیگه حالا بازم حرفه خودتو بزن !
اقا برای اور کردن رم مگه چقدر تو فریم تاثیر داره یعنی واقعا ارزش داره که رم به اون با توپی رو اور کنیم !؟
اولا شما گفتی تا 1200 . اگه تونستی خودت تا 1200 اور کنی ( با رمهای جدید ) اونوقت نظرم رو رد کن.من 4گیگ کروشیال بالستیکس دارم تا 1135 اورشون کردم پس بالای 1100 هم امکان پذیره
بله . رمهای قدیمی که چیپ میکرون توش بکار رفته بود ، میشه تا این فرکانس اورکرد ، ولی رمهای الان نه . شما رمها رو کی خریدی ؟
پ. ن : نرم افزاری که 1135 مگاهرتز اورکلاکت رو نشون داده ، عکسش رو میذاری؟
Last edited by Professor Massoud; 28-12-2008 at 16:02.
فرمايش دوستان رو كاملا تائيد ميكنم البته اضافه كنم تا 1200 ميشه اور كرد به 2 طريق
1- با cl6 كه به هيچ دردي نميخوره
2- با دادن 2.4 ولت يا بيشتر كه فقط رمهائي كه فن دارند يا لوله ميخورند ميتونند اين ولت رو تحمل كنند.
كروشال بالستيكس رو من تا 1133 هم اور كردم با 2.2 ولت ولي سيستم استيبل نبود و occt ارور ميداد بنابراين تا 1100 پائين اوردم
سلام دوستان مرسی از نظراتتون من که گفتم نمیتونم فعلا گرافیک رو عوض کنم چون دیگه فعلا هیچ پولی ندارم این گرافیک هم به نظرم بد نمیاد تو بازیهای که فعلا انجام میدم وکارهای دیگه که نام بردم فعلا که به مشکلی بر نخوردم
این کارتی که من دارم از 4670 قویتره مگه نه؟
بله دوست عزیز من این سیستم رو یک هفته ای که گرفتم
بله. با اختلاف اندکی بهتره .این کارتی که من دارم از 4670 قویتره مگه نه؟
با سلام
آقا مسعود اگه به پست بنده دقت کنید من گفتم رمهای کورسیر دومینیتور که روشون فن هم داره من اونها رو گفتم میتونید تا 1200 اور کنید اما در مورد کروشیال بالیستیکس بله عزیز من تا حدود 1140 فرکانسش رو بالا بردم ولی خوب نیاز به یه خنک کننده خوب هستش اگر قصد رسیدن به فرکانسهای بالاتر باشه .
موفق باشید.
با سلام
من فکر کردم نخریدید گفتم یه تغییراتی درش ایجاد کنیم در کل مبارکتون باشه.
موفق باشید.
این مادربرد(و برادرش) به نسبت قدرت وقیمتی که دارن عالی هستند
در تاپیک قبلی این که کدوم بهترن اثبات شده بود(ه 9800GT Vs HD4830ه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)