کرک کردم ولی اجرا نمیکنه
کرک کردم ولی اجرا نمیکنه
مطمئنيد درست كرك كرديد؟
اگه درست كرك كرديد و بارم مشكل داره از بازكننده تاپيك بپرسيد...
چون من تست نكردم...
دمت گرم درست شد
سلام،من برنامه رو نصب کردم،کرکشم کردم(شاید درست کرک نکرده باشم)وقتی برنامه اجرا میشه میگه cracked by keyvanriko0
وقتی می خوام شرکت و دفتر مالی جدید ایجاد کنم،میگه CD برنا مرو بزارید...
چی کار کنم؟
دوستان کمک کنید چرا میگه سیدی برنامه رو بزارین
سلام به همگي
ali_hp دوست عزيز اين پيغام براي اين هست كه كلا برنامه رافع بازرگاني بيشتر از 1 دفتر مالي رو نميتونه ساپورت كنه و مثل رافع 7 نيست كه بتوني هرچند تا شركت و دفتر مالي كه خواستي باز كني . كسي كه اين برنامه رو كرك كرده خودش يه دفتر مالي درست كرده . شما اگه ميخواي از اين برنامه استفاده كني ميتوني همون دفتر مالي كه باز ميشه رو ويرايش كني . البته اگر cd اصل برنامه رو داشته باشي ميتوني 1 دفتر مالي جديد ايجاد كني ولي باز هم براي تغيير در دفتر مالي بايد اون رو دوباره فراخواني كني . ميگم كلا رافع بازرگاني از لحاظ كار با ديتابيس برنامه با رافع 7 يه كمي تفاوت داره . حتي براي تغيير سال مالي هم شما بايد 1 ديتابيس ديگه باز كني !سلام،من برنامه رو نصب کردم،کرکشم کردم(شاید درست کرک نکرده باشم)وقتی برنامه اجرا میشه میگه cracked by keyvanriko0
وقتی می خوام شرکت و دفتر مالی جدید ایجاد کنم،میگه CD برنا مرو بزارید...
چی کار کنم؟
اما براي اين كه كارت راه بيفته شما همون دفتر مالي ايجاد شده رو ويرايشش كن .![]()
این برنامه روی سیستم 64bit کار میکنه؟
سلام
اقا من هرچی گشتم نتونستم بخش بارکد این برنامه را پیدا کنم.کجاش میشه بارکئ را وارد مرد و بررسی کرد؟
من دنبال یه برنامه حسابداری و مدیریت مالی شخصی می گردم که کارهای مالی شخصیم رو باهاش مدیریت و رسیدگی کنم.
کسی برنامه خوب سراغ داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)