چرا توی رزولیشن های بالا خیلی اختلاف دارند ! و توی کارهای گرافیکی سنگین قطعا 9600 قوی تره!
چرا توی رزولیشن های بالا خیلی اختلاف دارند ! و توی کارهای گرافیکی سنگین قطعا 9600 قوی تره!
دوستان عزیزم ممنون از راهنمایی همگیتون حقیقتش گرافیک کارت برام خیلی مهمه چون غیر از کارهای گرافیی و نرم افزارهای مهندسی که خودم استفاده میکنم مشکلم اینه که این داداش کوچیکم خوره گیم و گیم نت هستش میخوام جوابگوی این قضیه هم باشه میخواستم در مورد گرافیک کارت یه مقداری بیشتر هزینه کنم که حداقل یه سه چهار سالی در موردش خیالم جمع باشه لطفا" این قضیه رو مد نظر قرار بدید .(و اون گیم باز گرافیک باز خفن رو که انصافا" ما رو بیچاره کرده!!!!)
در ضمن اگه بخوام یه گرافیک کارت Gforce 1g و یا بالاتر بگیرم چه رنج قیمتی برام تموم میشه و در ضمن کدوم مدل Gforce رو پیشنهاد میکنید.
ممنونم
Last edited by reza,n; 30-12-2008 at 08:55.
اولا برای خرید گرافیک معماری Gpu مهمه و مموری گرافیک اهمیتش کمتره . پس شما میتونی با 165-170 تومن گرافیک HIS HD4830 بخرید که هم برای گرافیک خوبه هم برای بازی. یا 4850 CONNECT 3D که 210 تومنه و خیلی قویتره .در ضمن اگه بخوام یه گرافیک کارت Gforce 1g و یا بالاتر بگیرم چه رنج قیمتی برام تموم میشه و در ضمن کدوم مدل Gforce رو پیشنهاد میکنید.
در ضمن اگه مموری کارت با معماریش هماهنگ نباشه ، اگه 10 گیگ هم باشه بی فایدست . یکی از گرافیکهایی که مموری 1 گیگ با معماریش هماهنگه HD4870 و GTX280 هستند که اولی 330 و دومی 490 تومن قیمت دارن.
پست بالا به شدت تایید میشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)