از تو بازار
از تو بازار
این نسخه ای که ریخته تو بازار نسخه ی اصلی هست یا همون نسخه ی روسی که لینک دانلودش رو vegas جان گذاشته ؟
کسانی که بازی کردن نسخشون انگلیسیه و کامل ؟!
بازیش به نظرم مثل Shell Sock اصلا قشنگ نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا چند بار گفتم بازی های اول شخص توی این سبک خیلی کم پیش میاد که قشنگ بشن ( مثلا F.E.A.R 2 قشنگه توی این سبک )
من تا این بازی رو نکنم باورم نمیشه که بده یا خوبه . ظاهرا که بازی خوب به نظر میرسه ، گرافیک که خوبه ، نوآوری هم که داره ، داستانش هم فکر کنم نسبتا خوب باشه . میخوام بازیو بخرم ولی میترسم کامل و نسخه ی اصلی نباشه چون سایتهای معتبر تاریخ دقیق ننوشتن و بین Release Date ها هم نیست . یه کمی هم صبر میکنم و حتما بازیو میخرم ، فقط کاش گیم پلیش هم روون باش ...
بازی خوب هم تو این سبک کم نداریم مثلا همین فیر که گفتی یا بایوشاک یا همین ولفنشتاین خودمون و ...
میشه لینک دانلود بازی رو بذارین
من توی بازار پیداش نکردم
اگر تو تهران زندگی میمنی فلکه صادقیه دم بیمارستان ابن سینا یک پاساژ هست اونجاست ارزونم میده
نه مطمئن باش بازی هایی در این سبک خیلی خیلی کم خوب از آب در میان!!!
تازه اوناهم شرکتاشون خوبه.
فیر 2 یک چیز دیگه ی اصلا قبل از اومدن بازی همه جا شده بود تبلیغات فیر 2.
اما این بازی رو هم حتی اسمش نشنیدم!!
به نظر من مثل Shell Shock 2 مسخره ی .
نو آوری هم که ما ندیدیم!!!
بلاخره ریلیز شده نشده نسخه انگلیسی
اگه ریلیز شده پس کی پیدا میشه؟
من فکر نمیکنم که بازی عرضه ی جهانی شده باشه چون همون طور که بالا گفتم سایتهای معتبر تاریخ دقیق ننوشتن مثلا گیم اسپات هنوز Q2 زده از اون طرف بین Release Date ها هم نیست . ولی این دوستمون سونامی میگه که نسخه ای که داره انگلیسی و کامل هست . دیروز هم دیدم بازیو تو بازار ( تو شهر ما که بازیها با یک هفته تاخیر میاد ) ولی هنوز صبر میکنم تا انتشار جهانی بشه ...
در ضمن هیچ سایتی هم برای فروش آنلاین نذاشته بازیو .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)