اگه با گارانتی درست می کنند خب بدون گارانتی هم درست می کنند ولی مایه باید بدی
اگه با گارانتی درست می کنند خب بدون گارانتی هم درست می کنند ولی مایه باید بدی
مایه دادنش مهم نیست
مهم اینه که درستش کنه
آخه یکی از بچه ها گفته بود فقط با کارت گارانتی درست میکنه
پس کسی تا حالا اومنیاش خراب نشده!!!
خدا رو شکر
متاسفانه این مشکل برام پیش اومد و نمیدونم چیکار باید بکنم، گارانتیش هم میکروتل نیست
آخ جيگرم كباب شد!!!!! به من و تو چه ربطي داره كوچولو.
من تا حالا در اين مورد نشنيدم. فكر نكنم مرض همه گيري باشه من دو سه تا از رفيقام دارن با اين مشكل بر نخوردن.
ولي اگه گارانتي باشه خيالت راحت باشه
از نمايندگي اصلي بگير
آقا منم گوشیم dead شده تهران هم نیستم گارانتی هم نداره، شما چیکار کردی گوشیتو؟ زنگ زدم ماکروتل گفت به ما ربطی نداره![]()
حتی اگه پولشو هم بدی نمی پذیرن؟؟![]()
سلام.
نه خیر قربان شما اگر پول نصف گوشی رو هم بدی برات تعمیر نمیکنن.نه مایکروتل بلکه هیچ شرکت گارانتی کننده ای جز گوشیهای خودش رو تعمیر نمیکنه .علتش هم اینه که شما مجبور بشی گوشیهای وارداتی خودشون رو بخری.
توضیح بده چکار کردی اینجوری شد و الان به چه صورتی هست (اصلا" صفحه روشن نمیشه یا لوگوی سامسونگ میاد و....) شاید بتونیم کمکت کنیم.![]()
omnia اگر dead بشه در ایران درست بشو نیست و باید با خرج خیلی خیلی زیادی به خارج فرستاده بشه. اون کسی هم که میگه من میتونم درستش کنم دستش ندید تا گوشی باز نشه و وضعش از اینی که هست خرابتر نشه. اگر بدید گارانتی و نتونستند درستش کنن هم اشکالی نداره اما دست تعمیرکار معمولی ندید. این حرفو از من گوشی کنید و 600 تومن ضرر رو دستتون نزارید چون گوشی مرده و هیچ کسی هم گوشی مرده رو نمیخره.
منم یکی از رفیقام گوشیش مرد و برد گارانتی 2 هفته هم اونجا بود اما آخرش گفتند که اینجا درست بشو نیست. ربطی هم به پول نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)