پوریا جان شما امتحان کردید ؟
درسته.برای کامپیوتر هم با برنامه مثل outlook express و mozilla Thunderbird هم نمیشه اکانت یاهو رو چک کرد.اگه بخوای واسه یاهو رو هم با همین روش چک کنی باید ایمیلت مال کانادا یا سنگاپور یا... باشه تا پروتکلpop3 رو پشتیبانی کنه!
با این حال من موندم اون برنامه seven اون کار رو چطور انجام میده.
خوب اون برنامه از یه پروتکل استفاده میکنه که شما وصل میشید به اون و از اون طریق میتونین ایمیل های یاهو تون چک کنید و برای این کار این برنامه شمارو ربط میده اول به سایت Seven و بعد یاهو به نظر من جیمیل خیلی بهتره از یاهو مخصوصا برای کسایی که با مبایل چک میکنن همین روشی که من گفتم براتون اگه بخواین با استفاده از Server های یاهو این کار برای اکانتتون انجام بدید باید سرویس گلد یاهو خریداری کنید که فکر کنم 23$ باشه .البته این سرورهای ایمیل های کانادا یا سنگاپور که مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش مال کاناداش . اما در جریان نیستم به صورت مجانی هست یا نه چون چک نکردم اما حتما امتحان میکنم جوابشو اینجا میزارم البته اگه اکانتش گیرم بیاد![]()
Last edited by Re Z a; 26-12-2008 at 02:33.
سلام میشه بگویید که چجوری باید کاری کرد که وقتی ایمیلی می آید گوشی همانند اس ام اس رفتار کند و با پخش ملودی ما را در همان لحظه مطلع کند
ویژه نامه کلیک گفته بود میشه اما آموزش نداده بود!!!
سلام،سلام میشه بگویید که چجوری باید کاری کرد که وقتی ایمیلی می آید گوشی همانند اس ام اس رفتار کند و با پخش ملودی ما را در همان لحظه مطلع کند
ویژه نامه کلیک گفته بود میشه اما آموزش نداده بود!!!
اینطوری نمیشه کرد... ولی میتونین بهش یه ساعتی رو بدین تا روزانه به صورت اتومات ایمیل رو چک کنه..!
توی کلیک برای uiq 3 گفته بود میشه؟
به این شکل عمل کنید:
از قسمت messaging اکانت رو انتخاب کنید.یعنی با jogdial بیاین روی اون ولی انتخابش نکنید.
حالا more رو بزنید و از اون منو هم email accounts رو بزنید.
حالا هر اکانتی رو خواستید انتخاب کنید و more رو بزنید.
schedule download رو بزنید.
حالا میتونید زمان بدید مثلا هر 1 ساعت یکبار چک کنه.
موفق باشد
البته با اجازه صاحب تاپیک.دی...
برنامه profmail هم به ياهو وصل ميشه؟
بله من خودم روی N76 با همین روش ایمیل هامو چک میکردم!
من امتحان کردم جواب داده فقط یه اشکال عمده داره! اونم اینه که وقتی به کسی ایمیل میدی باید ادرسش بصورت زیر باشه مثلا برای کانادا:poria_mc@yahoo.com.ca که اکثرا دوستان یا آشنایان یادشون میره اون Ca رو اضافه کنن در نتیجه میل به دست شما نمیرسه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)