چون که همه ی قطعات از رده خارج هستن . از سی پی یو گرفته تا گرافیک همه از رده خارج شدن.خيلي ممنون . فقط ميشه يه توضيحي هم بدين که چرا به درد نمي خوره ؟
چون که همه ی قطعات از رده خارج هستن . از سی پی یو گرفته تا گرافیک همه از رده خارج شدن.خيلي ممنون . فقط ميشه يه توضيحي هم بدين که چرا به درد نمي خوره ؟
اون سیستمی که به شما پیشنهاد شده کاملا داغون!ضعیف و از رد خارجه!ای ام دی 5200 رو با 7300 اینتل مقایسه نکن!!!8400 داغون با 4670 و 8600!!!!مادربردی که هیچ امکانات و قابلیت و ارتقا و ...نداره چیپش ضعیفه!و ....با P5QL-Pro !!!!
هر کی اونو به شما پیشنها داده یا چیزی از سخت افزار سرش نمیشده(البته من ادعا نمی کنم چیزی می دونم!) و یا اینکه قصد .....!!!!!!
موفق باشی
بله احتمالا قصد ..... !!! به من مي گفت اگه قصد گيم بازي کردن دارين بايد به جاي اينتل بهتون اي ام دي بدم .
ربطي نداره !بله احتمالا قصد ..... !!! به من مي گفت اگه قصد گيم بازي کردن دارين بايد به جاي اينتل بهتون اي ام دي بدم .
اتفاقا اینتل تو گیم قویتره !!به من مي گفت اگه قصد گيم بازي کردن دارين بايد به جاي اينتل بهتون اي ام دي بدم .
بابا این ها که چیزی نیست ... روبروی خونه ی ما یه کامپیوتری باز کرده ... چند روز پیش با دوستم رفتیم ببینیم چه قدر حالیشهدیدم یه نفر اومد تو گفت یه سیستم میخوام واسه گیم تا 2 سال هم به توپ کار کنه ... باخودم گفتم الان یه سیستم 2 میلیونی پیشنهاد میده
فروشنده یه ذره این ور اون ور کرد چند تا زنگ به اینو اون ( خودتون میدونین که
) بعد گفت این سیستم دور برای 250 تومن در میاد
گفتم بذار منم یه سیستم قیمت کنم
پرسیدم قیمت این سیستم چنده:
Intel Core 2 Quad Q9550 ASUS P5Q-E
CRUCIAL - Ballistix Tracer - 2x2GB - 800MHz
Connect3D HD4870 Extreme OC
POWER GREEN GP680B
Samsung 500GB SATA2 32MB
LCD Samsung T220P
اولش که گفت این CPU دو هسته ایه به درد نمیخورهیه ساعت کلاس کامپیوتر برگذار کردیم تا بالاخره کوتاه اومد و قبول کرد چهار هسته ایه !!! حالا قیمت و چند گفت ...... 500 تومن ( کل سیستم )
بهش گفتم واسه همین امروز 5 تا از این میخوام
فهمید دارم .... میکنمش
گفت ما از این جور سیستم ها نمیفروشیم
![]()
خیلی عالیه . برای منم چند تا از این سیستم 500 تومنی بخر !!! والله این فقط سی پی یوش 400 تومنه !!!500 تومن ( کل سیستم )
منم بهش همین رو گفتم میدونی چی جواب داد..... گفت نه بابا این دوهسته ایه 150 تومنه
پس شد 6 تا سیستمکس دیگه ای نمیخواد
بدو بدو حراجش کردم
![]()
جمله دوم بنده هم ربطی به جمله اولم نداشت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)