تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 22

نام تاپيک: ساخت دي وي دي تصويري با بيش از 300 دقيقه فيلم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جالبه اين آشامپو يه مشكل ديگه هم داره اينه كه فايلهاي VOB‌را به صورت انفرادي منتشر مي كنه (يعني فايلهاي BIN رو براش نمي سازه ) در نتيجه مثلا با نرو نمي شه رايتش كرد و فقط با خود آشامپو مي شه
    ولي مشكل اينه كه بعد از 7 سايت طولي كه براي رايت بله فقط رايت اون ديويدي داد يك اروره نا مشخص داد و در نهايت دي وي دي رايت نشد .
    حالا چي كار كنم ؟
    آيا برنامه اي ميشناسيد كه بشه با اون فايلهاي VOB‌را بدون داشتن فايلهاي تكميليشون مثل BIN و info‌ رايت كرد ؟‌

آخر فروم باز kourosh_sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزیز چرا شما اول نمیایی یه فایل کوچکترو با این برنامه تبدیل و در نتیجه رایت کنی که چمو خم برنامه دستت بیاد چرا من با این برنامه مشکل ندارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوست من
    ميتونيد فرمت فيلمهايي كه رو اون دي وي دي بود رو عنوان كنيد ؟
    من فكر ميكنم DivX شدن چون خيلي از دي وي دي پلير ها ميتونند اين نوع فرمت و يا حتي Xvid رو پخش كنند حتي با امكان قرار دادن زير نويس من دي وي دي دارم كه حدود 9 ساعت فيلم با كيفيت توش هستش
    ممنون و موفق باشيد
    يا حق
    با سلام و تشکر
    آقا همین که گفتی یعنی یک dvd با 9 ساعت فیلم. می خوام بدونم فیلما با چه فرمتی هستن؟
    آیا میشه تو یه dvd چند تا فیلم که با فرمت avi یا wma و تو هارد کامپیوتر هستن را رایت کرد طوری که dvd playerها بتونن بخونن؟؟
    دوستی گفت که به فرمت dvd rip(divx تبدیل کن و یه جوری تو dvd جاشون کن!! آیا این روش خوبیه؟

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

با سلام و تشکر
    آقا همین که گفتی یعنی یک dvd با 9 ساعت فیلم. می خوام بدونم فیلما با چه فرمتی هستن؟
    آیا میشه تو یه dvd چند تا فیلم که با فرمت avi یا wma و تو هارد کامپیوتر هستن را رایت کرد طوری که dvd playerها بتونن بخونن؟؟
    دوستی گفت که به فرمت dvd rip(divx تبدیل کن و یه جوری تو dvd جاشون کن!! آیا این روش خوبیه؟
     وقتی میخواید توی dvdplayer بخونن ...باید mpeg2 باشه ....
    حالا چه اصراری هست ...که بکوبیم سر کیفیت .....حجم رو کم کنیم
    دنیا داره بسوی blu-ray میره ...فیم هایی با جم 25 تا 50 گیگ (یک فیلم )
    بعد شما میخواید 500 تا فیلم رو بچپونید توی 4 گیگ !!!!
    چرا!؟
    از کیفیت لذت ببرید

5. این کاربر از Javad_Ed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

وقتی میخواید توی dvdplayer بخونن ...باید mpeg2 باشه ....
    حالا چه اصراری هست ...که بکوبیم سر کیفیت .....حجم رو کم کنیم
    دنیا داره بسوی blu-ray میره ...فیم هایی با جم 25 تا 50 گیگ (یک فیلم )
    بعد شما میخواید 500 تا فیلم رو بچپونید توی 4 گیگ !!!!
    چرا!؟
    از کیفیت لذت ببرید
    دوست عزيز حالا تا بياد blu-ray تو کشور ما جا بيفته يه عمر طول ميکشه در ضمن کسي که مياد اينکارو انجام ميده بسته به نيازش ميخواد اينکارو کنه مثلا من خودم سريال مردهزار چهره رو از نت دانلود کرده بودم و ميخواستم تمام 13 قسمت در يک DVD حالا تک لايه يا دو لايه داشته باشم که هم قابل پخش با pc و هم dvdplayer باشه که با همين برنامه ها به divx تبديل کردم و به همراه يک منو خيلي قشنگ dvd رو درست کردم که هم کيفيت خوبي داره

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

شما اگر تو نستی 300 دقیقه را با فرمت dvd وارد کنی که کیفیتش هم بالا باشه باید جایزه نوبل را در زمینه کامپیوتر بگیری
    دو حالت داره یا کیفیت اون فیلم فقط از نظر شما بالا بوده یا دایویکس بوده
    اگه نمیخواین تو dvdplayer ببینین من بهتون فرمت mkv را پیشنهاد میکنم با حجمی معادل نصف داویکس و با کیفیت برابر
    جدیدا هم که دارن dvdplayer هایی میسازن که mkv را هم پشتیبانی میکنه
    شاید تا اخر سال بعد ایران هم بیاد و بشه استفاده کرد

8. 2 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کنار یه عالمه 01001

پيش فرض

دوست عزيز من در پست بالا حرفي از دقيقه آوردم گفتم که براي بعضي مواقع بنا به نياز آدم مياد همچين کاري رو ميکنه در ضمن با عقيده شما موافقم فرمت mkv از نظر حجم و کيفيت قابل تحسين هستش و فقط تنها عيبي داره که توسط dvdplayer پشتيباني نميشه به هر حال شما آقا جواد استاد بنده هستين اون نظري هم که دادم بنا به يکي دوتا تجربه اي که در اين زمينه داشتم گفتم
    موفق باشيد .

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

دوست عزيز من در پست بالا حرفي از دقيقه آوردم گفتم که براي بعضي مواقع بنا به نياز آدم مياد همچين کاري رو ميکنه در ضمن با عقيده شما موافقم فرمت mkv از نظر حجم و کيفيت قابل تحسين هستش و فقط تنها عيبي داره که توسط dvdplayer پشتيباني نميشه به هر حال شما آقا جواد استاد بنده هستين اون نظري هم که دادم بنا به يکي دوتا تجربه اي که در اين زمينه داشتم گفتم
    موفق باشيد .
    دوست من قصد توهین و این چیزا را نداشتم من پستم را در جواب
    دوست عزيز ژسوند فايلهايي كه تو دي وي دي است مثل بقيه دي وي دي ها vob مي باشد همانطور كه گفتم نه دايوسكس است نه ايكسويد .
    گفتم
    شاید بهتر بود نقل قول میگرفتم

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

الان
    من دقیقا نمیفهمم مشکل چیه ؟
    اگه میخواید n تا فیلم یا x دقیقه فیلم رو بریزید توی یه dvd مشکلی نیست ....
    ولی کیفیت لاجرم پائین میاد ....
    به هر فرمتی که دوست دارید و فکر میکنید بهتره تبدیل کنید
    بعد با یه نرم افزار برای ساخت dvd که راحت ترینش از نظرمن ulead dvd movie factory هست ....براش منو بسازید و تبدیل به dvd کنید
    ولی فرمتش به mpeg 2 اینکود میشه ...بعد dvd ساخته میشه در هر صورت ....

12. این کاربر از Javad_Ed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    اینکه 300 دقیقه یا شاید هم بیشتر فیلمی رو در یک دی وی دی رایت کرد ... خوب ! کاری است که در حال حاضر هم انجام می شود
    در مورد کیفیت هم باید عرض کنم که قدر مسلم پائین می اید
    در مورد مناسب بودنش هم باید عرض کنم قدر مسلم برای خیلی مواقع مناسب است از جمله زمانی که میخواهید بر روی یک سمینار و ... که کلام و شخص گوینده برایتان مهم است و میخواهید این برنامه رو استخراج کنید ( خبرنگاران ، مفسران و ... ) و راحت یک دی وی دی درون دستگاه قرار می دهید و 4 ساعت همایش رو با جلو و عقب بردن فیلم استخراج می کنید ....
    یا فرض میخواهید صدای بچه تان را بندازید ! و کل تام و جری !! و اسکوبی دو !! و .... رو درون یک دی وی دی رایت می کنید و تا 4 ساعت این بچه شیطون رو سر جایش مینشونید و .....
    دوستان ! دقت کنید !! 300 دقیقه فیلم روی یک دی وی دی ! تنها برای داشتن منبعی از یک مجموعه ( فیلم و همایش و ..... ) بر روی یک دی وی دی است و اصلا در این حالت به کیفیت و .... فکر نمی شود ... و نباید هم بشود ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •