فک می کنم اشتباه می گی ها ! الان این ساتا 1 و 2 این ها ....هر چقدر تکنولژی های سی پی بو . وی جی ای با دیوایسهای دیگه پیشرفت می کنند ولی هارد نه با همون سرعت مونده وبقیه رو داره نگاه میکنه
فک می کنم اشتباه می گی ها ! الان این ساتا 1 و 2 این ها ....هر چقدر تکنولژی های سی پی بو . وی جی ای با دیوایسهای دیگه پیشرفت می کنند ولی هارد نه با همون سرعت مونده وبقیه رو داره نگاه میکنه
اختلاف سرعتشون محسوس نیست
من چند مورد هیتاچی گرفتم اصلا اینطوری نبوده و لی هاردهای مکستور این مشکل صدا رو بیشتر دارند
اين حرف 100% اشتباهه. الان هاردهاي ssd اومدن كه هم كارائيشون و هم تكنولوژيشون دگرگون شده. از اونا هم كه بگذريم من خودم سيستم بسته بودم توپ . . . 900 تومان واسم آب خورده بود. منتها سرعتش چنگي به دل نميزد تا اينكه هارد مكستور آشغالشو با يك وسترن 1 ترابايتي عوض كردم و سيستم از اينرو به اونرو شد. قبلا حتي ميخواستم شاتداونش كنم يه 20 ثانيهاي اين هارده خرخر ميكرد تا سيستم خاموش ميشد. الان پنج ثانيه بيشتر طول نميكشه.
حيف كه سيستمو براي مشتري بستم و بايد بدم بره. . . واقعا دلم ميسوزه. سيستم خوبي شده.
هارد وسترن 500 کاویر 16 مگ بافر که در بازار الان موجوده چطوره؟ البته بلک کاویر نیسش
من فقط 1 ترابايتيشو استفاده كردم كه اونم 32 مگ بافره. از 500 16 مگ بافر خبر ندارم. از دوستان اگه كسي استفاده كرده لطفا بگه چطور بوده؟
نميدونم اين سازگار چرا سري بلكشو وارد نميكنه . . .
دوستان من امروز یه هارد seagate 7200,11 500 gıg خریدم ولی هنوز به سیستم وصلش نکردم در ضمن گارانتیش 3 ساله و ساخت تایلند
به سیستمت وصلش کن ببین سرعت و صداش چه جوره اخه منم میخوام یکی بخرم
Last edited by mohsen.esf; 29-12-2008 at 23:15.
مطمئنی 3 سال هست ؟ باید 5 سال باشه ! گارانتی کجا هست ؟
سیگیت 2 نوع گارانتی داره یکی سازگار و یکی شرکت الماس اوران که 5 سال گارانتی کرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)