اوركلاك يعني استفاده از حداكثر قدرت يه قطعه ! (بالاتر از حد استاندارد )
اوركلاك يعني استفاده از حداكثر قدرت يه قطعه ! (بالاتر از حد استاندارد )
یعنی بالا بردن فرکانس قطعه که باعث افزایش کارایی میشه . مثلا وقتی سی پی یویی رو از 2.4 گیگاهرتز تا 3 گیگاهرتز اورکلاک میکنیم ، توانش رو افزایش میدیم و کارایی رو بالا میبریم.اوركلاك چيه؟ ميشه توضيح بدي لطفا.
البته اگه اورکلاک اصولی نباشه و دمای قطعه بیش از حد بالا بره ، اثرات بسیار بدی رو سیستم میذاره. معمولا برای اورکلاک سی پی یو که رایج ترین اورکلاک هست یه فن جداگانه 50-60 تومنی میخریم. این کار باعث میشه دمای سی پی یو بیش از حد بالا نره و قطعات سالم بمونه .
اینم لینک مقاله :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 275 قیمت داشتم برای همین گفتم![]()
شما احیانا از نمایندگی های آواژنگ نیستی که
درست مثل فروشنده ها حرف میزنید!!![]()
مطمئنی درست میگی ؟!!شما اگه دو تا رم بخری کام شما رم رو مجموع نشون میده ولی موقع کار از یکی استفاده میکنه و دیگری رو به حالت زاپاس قرار میده اگه سیستم شما کم اورد از اون استفاده میکنه در ضمن قیمت رم خیلی افت کرده گول نخوری رم اصلی بخر
هیچوقت برندها رو با هم مقایسه نکنید . در ضمن برای صحبتتون همیشه مدرک معتبر بذارید.بهترین گارانتی تو ایران که مادر برد رو ساپورت میکنه آواژنگ هست مادر برد رو حتما از گیگا بگیری بهتره هم حرفه ای تره هم به ایراد نمی خوره
آدم اور کلاک میکنه که با cpu ارزون حداکثر توانو داشته باشه خوب اگه قرار باشه 50-60 تومن پول فن بده ,50-60 تومن میذاره روی پولش یه cpu بهتر میخره کهنیاز به اور نباشه و با اور کردن عمر cpu پایین نیادالبته اگه اورکلاک اصولی نباشه و دمای قطعه بیش از حد بالا بره ، اثرات بسیار بدی رو سیستم میذاره. معمولا برای اورکلاک سی پی یو که رایج ترین اورکلاک هست یه فن جداگانه 50-60 تومنی میخریم. این کار باعث میشه دمای سی پی یو بیش از حد بالا نره و قطعات سالم بمونه .
صحبتت به چند دلیل اشتباهه . اولا اینکه مثلا اگه شما با 190 تومن q6600 بخرید و یه فن 50 تومنی هم بخرید که میشه 240 تومن ، میتونید تا 3.6 گیاهرتز اورکلاکش کنید . ولی اگه با 255 تومن q9300 بخرید ، با فن معمولی فوقش تقریبا تا 3 گیگاهرتز اورکلاک میشه و اختلاف کارایی3.6 و 3.0 گیگا هرتز رو هم که هر انسانی میفهمه !آدم اور کلاک میکنه که با cpu ارزون حداکثر توانو داشته باشه خوب اگه قرار باشه 50-60 تومن پول فن بده ,50-60 تومن میذاره روی پولش یه cpu بهتر میخره کهنیاز به اور نباشه و با اور کردن عمر cpu پایین نیاد
در ضمن اختلاف قیمت سی پی یو های c2q در رده های بالا مثل q9400 و q9550 و اختلاف قیمت سی پی یو های ci7 هم بسیار زیاده و با 50 -60 تومن هیچ چیز درست نمیشه .
این صحبت شما در مورد سی پی یوهای 2 هسته ای صدق میکنه .
بهتر از این نمیشه!البته اگه مانیتور حذف بشه یه گرافیک قوی تر برای بازی!
تایید!
خیر!بهترین پردازنده ها هم اورکلاک میشن!مثلا این 920 احتیاج به اور داره!؟ولی میشه راحت تا 3 اورش کرد!اورکلاک منطقی و درست مشکلی ایجاد نمی کنه ولی طول عمر قطعه بله!کاهش نسبتا محسوسی داره!
تقریبا تایید میشه!
![]()
سلام دوستان .ممنونم از اين همه پاسخ.
يك روز كامل تو بازار سرچ كردم ديونه شدم. اينارو پيشنهاد دادن نظرتون چيه .فقط خواهشا سريع فردا عصر ميخوام برم ببندم. اگه جاييش مشكلي داره بگييد.ممنونم از لطف شما ها.
monitor:22 samsung....t300
main:x48-tdq6 giga .....t430
cpu:q6600intel ......t204
ram:patiot 2/1600 ddr3.....t193
power:485a green......t54
vga:ati 4850 1gb.....t300
نظرتون چيه؟
راستي گرافيك خودم gt8600/ ddr3 /512 است به نظرتون نگرش دارم يا عوضش كنم چون يكم مشكل پول دارم البته فقط در مورد كارت گرافيك.
ممنون ميشم يه راهنمايي جامعي بفرماييد![]()
Last edited by 9vin; 23-12-2008 at 23:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)