ببخشيد اين سوال رو ميپرسم:
آيا dvd رايتر، cd هم رايت ميكنه؟
ببخشيد اين سوال رو ميپرسم:
آيا dvd رايتر، cd هم رايت ميكنه؟
آره رايت مي كنهنوشته شده توسط Feiz
دوستنا سخت افزار جواب منو تو صفحه قبل بدن ممنون
سلام.نوشته شده توسط Babak_King
بابک جان اگه منظورت از مرتضی من هستم....بايد بگم که اسم من مرتضی نيست!
اون مرتضی هم که ميبينی تو امزم نوشتم واسه يه قضيه ديگه است.بنده کوچيک شما SUB-ZERO هستم.
اما NEC رو بيخيال شو....اون اوائل بد نبود....
اگه ميخواهی بگيری همون لايتون رو بگير....يا اگه گارانتی فاره رو گير نيوردی Teac هم خوبه.
در مورد گارانتی هم من از کجا بدونم که آيا تو کرمان نمايندگی داره يا نه!
ولی 100% يه نفر پيدا ميشه تو کرمان dvd رايتر لايتون بفروشه ديگه....
بعدش شما بپرس با گارانتی کجاست....
در مورد مشخصاتشون هم همين رو بگم که مشخصاتشون يکيه...
شايد حالا يکی ُسرعت رايت cd اش کمتر يا بيشتر باشه.يا همين طور خوندن cd اش.
اما اين مدل Plextor که من گفتم....No software هست...يعنی نرم افزاری مثل NERO همراه پک نيست.
بعدش هم Duble layer نيست . با اين وجود قيمتش تو پايه های 70 تا 73 تومنه...پکش هم مثل يه کارتن معمولی هست.
و رنگی نيست....هيچ عکس مکسی هم نداره...ولی آخرشه....
اسم مدلش هم : px-712sa هست.
اين هم عکس....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله يه dvd رايتر....cd و dvd ميخونه....و cd و dvd هم رايت ميکنه.نوشته شده توسط Feiz
ممنون از راهنمايياي خوبت جناب sub zero
ممنونم ولي راجع به دي وي دي خام فله اي ارزون خوب نگفتي ممنون
حقيقتش من تا حالا فقط data life استفاده کردم...نوشته شده توسط Babak_King
dvd های خوبيه....رو پک 25 تايی اين دفعه آخری گرفتم....دونه اي 340 .
تو اين مورد زياد خبر ندارم....چی خوبه يا بد.
اگر از DVD رایتر در بعضی یا اکثر مواقع رایت cd یا به جای cd رام استفاده کنیم برایش مشکلی پیش می آید.
سلام
من موندم لایتون با کدوم گارانتی بگیرم؟ میگن سریر بگسیر زنگ زدم سریر کالا میگه ما سوزوکی داریم. مگه سریر با سریر کالا فرق داره 118 بهم اون شماره رو داد.
Princo=190-210
data life کمترین پرت کاری رو داره.
خوبم جواب داده....ولی قیمتش رو 230-260
البته من قیمت رو روی پک 100 تایی گفتم....
ببین کلا پک ها یا 10 تایی اکبند هستن یا 100 تایی...این یکیارو خودشون بسته بندی میکنن....بسته ها هم جنسای مختلف دارن از 200-300 به بالا...یه دستگاهم هست که دورشون وکییوم میزنه...اکثر کارگاهای cd دارن._بعضا پک های 50 تایی اک هم میاد_زیاد به بستش توجه نکن
نه عزیز...ولی اگه رایت سیدی بالا داری یه رایتر بگیر(دست دوم 8 تومن هم گیر میاری!!!)و بزار لنز دی وی دی رایترت زور و کیفیتشو نگه داره برا خوندن و رایت دی وی دی.....ولی مشکل پیش نمیاد.
سلام.موندن نداره عزیز!شما بیشتر کیفیت برات مهمه یا گارانتی؟؟؟؟من نمیگم گارانتی مهم نیس اما زیادم حساس نشو....اگه گارانتی فاره پیدا کردی بگیر..اگه نه چیزی که تو بازار زیاد بود(گارانتی)اون رو بگیر......سراغ suzzuki هم اصلا نرو چون من 11 تا داشتم!!!اگه بدونی با چه مصیبتی ردشون کردم....
Last edited by solo_88; 29-07-2007 at 15:06.
سلو عزیز دستت طلا
ممنونتم
فقط یک چیزی می مونه پس همین لایتون ok هست برایمندیگه چون مادربردم ide ولی ایسوس 1814blt رو تو سایتش دیدم خوشم اومد منتها باید یک مبدل هم بگیرم که 10 تومنه قیمت اونه برای اینکه بشه رو مادربردم وصل کنم. در ضمن بچههای می گفتم تو بازارتهران گیر نمیاد .؟
در این مورد چی نظرت چیه؟قیمت و گارانتی ایسو س چی؟
یکی دیگه پایونییر بود r200 رو تو سایتش دیدم لایت اسکریب هست و بلو ری هم می خونه ولی نمیدنم اصلا تو تهران هست یا نه؟
در ین مورد هم یه راهنمایی بکنی ممنون میشم. که گارنتی پایونییر کیه؟زنگ بزنم یکم اطلاعات بگیرم؟
راستی گارنتی سریر رو نمدونی با سریر کالا فرق داره یا نه؟
پس با فاره بگیرم ؟شمار شرکتش رو داری؟
آخ که چقدر سوال پرسیدم حالا هر کدوم رو خاستی جواب بده
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)