تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: تغییر در منوهای یک نرم افزار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فایل نصبی برنامه را میخواهم فارسی کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته در مورد کلمه exe که در ابتدا من گفتم یک جورایی اشتباه گفتم چون از روزی که اولین پست را دادم تا حالا دارم روش کار می کنم و اطلاعاتم زیاد تر می شود و به این رسیدم که فایل نصب شده تعداد دیگری فایل ایجاد می کند که از آنها استفاده می کند یکی از فایلها پسوند dll دارد که در آن یک سری فایل است که یکی از آنها فایلی است که منو ها را در پاور پوینت ایجاد می کند و آن را نمی توان با pe explorer ویرایش نمود
    البته کسی بگه چطور میشه فایل ارسال کرد اونا ارسال می کنم تا یک چکیش هم بکنید
    نکته ای دیگه هم من با برنامه ای دیگه همین فایل را تغییر دادم اما بعد دیگه برنامه منو هاش را در پاورپوینت نمی آورد احتمالا دیگه کار نمی کرد
    حال از دوستان می خوام کمک کنید که من با این فایل چکار کنم

با آرزوی سلامتی و موفقیت
    در این موارد منتظر نظر هستم راهنمایی کنید

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

فایل نصبی برنامه را میخواهم فارسی کنم
    اين كار زياد معقول به نظر نمي رسه...بهترين راه ساخت مجدد برنامه نصب است...

كه در اصطلاح بش ميگن : Software Repackaging يعني (( بسته بندي مجدد نرم افزار ))...

اما به هر حال با همون برنامه هاي Resourcer مانند RES ---- و PE Explorer ميتونيد تا حدي فرم ها رو

ويرايش كنيد و مثلا با تغيير String ها يا ويرايش كنترل هاي متني موجود روي يه فرم هر بلايي سر متن

موردنظر بياريد ( از جمله فارسي كردن اونها )...

اما بايد به يه نكته توجه كنيد : و اون برنامه اي يه كه Setup اصلي باش ساخته شده...مثلا ستاپ هاي ساخته شده با Install Shield جون ميدن واسه اين كار و در عوض اونايي كه با Inno Setup يا Setup Factory ساخته ميشن ... زياد جايي براي ويرايش Resource فايل اجرايي نميزارن...

يه چيز ديگم بگم كه Setup هاي ساخته شده با تكنولوژي MSI رو خيلي راحت ميتونيد EDIT كنيد...

كافيه برنامه اي مثله Wise Installation Studio يا حتي خود Install Shield رو نصب كنيد و با كليك راست روي فايل نصبي مورد نظر گزينه مربوط رو انتخاب كنيد...

موفق باشيد...

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •