ممنون عزیزم در مورد فارسی بودنش هم جا داره بگم بازی به دو زبان انگلیسی و فارسی منتشر میشه...![]()
ممنون عزیزم در مورد فارسی بودنش هم جا داره بگم بازی به دو زبان انگلیسی و فارسی منتشر میشه...![]()
عزیزم فعلا که در حال ساخته بعد از تکمیل شدن اطلاعاتش درج میشه..
سلام..
خوشحالم كه ديگه داريم از اون روندي كه هميشه مصرف كننده محصولات مرتبط با كامپيوتر بوديم در مي آيم...كم كم داريم به توليد كنندگي ميرسيم....
من هم به نوبه خودم از شما به خاطر تلاشتان در اين زمينه تشكر ميكنم...
مي گم وقتي بازي حاضر شد...روي نت پخشش ميكنين؟؟؟به صورت free ؟؟؟
موفق باشيد دوست عزيز...![]()
چرا شخصيتهاي بازي رو مثل شخصيتهاي بازيهاي ژاپني ساختي!؟
امید جان سلام عزیزمخب راستش رو بخوای این سوال چندمین باره از من پرسیده میشه همه میخوان بدونن چرا شخصیتها شبیه شخصیتهای ژاپنی کشیده شدن راستش دوست من باید بگم من و یکی از دوستانم طراح مانگا یا کمیک استریپ هستیم و تمام شخصیتهایی که توی بازی بکار برده شده بدلیل اینکار ما تحت تاثیر قرار گرفتن و شبیه به شخصیتهای کشیده شده ژاپنی یا همون انیم شدن این دلیل بزرگشه ولی دلیل دیگش استفاده ما از تم و حالات بازیهای همچون فاینال فانتازیه و بازیهایی از این قبیله ..
اینم از جدیدترین تصویر یکی از مراحل بازی .. sheg:
![]()
به نظر من مایه نقش افرینی هم داشته باشه دلچسب تر می شه.
بعد این لایه های پس زمینه روی هم میلغزن یا ثابتن؟
ممنون عزیزم اگه خدا بخواد و از بازی استقبال بشه تو قسمت دوم و سوم این قابلیت رو اضافه میکنیم.. در مورد لایه ها درسته رو هم میلغزن..
این تصویر رو به تازگی زدیم نظرتون رو بگید .. :a31:
![]()
سلام...
تصوير قشنگ هست ولي از نوع كاري كه شده معلوم ميشه كه كيفيت بازي پايين هست...بهتره يه سايه هم بهش بدين...مثل اين كارتون ها كه پليس ميزارن...اين طوري قشنگ تر ميشه...
موفق باشيد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)