خوب این برای سیستم 700 تومانی!!
لطف میکنی قیمت p5kpl-c , مانیتور CRT samsung رو هم بزاری...(واسه سیستم 500 تومانی)
راستی چرا بعضی قیمتا فرق داره ...مثلا همین رم رو بعضی از بچه ها 50 قیمت زدن تو تایپیکهای دیگه!!
خوب این برای سیستم 700 تومانی!!
لطف میکنی قیمت p5kpl-c , مانیتور CRT samsung رو هم بزاری...(واسه سیستم 500 تومانی)
راستی چرا بعضی قیمتا فرق داره ...مثلا همین رم رو بعضی از بچه ها 50 قیمت زدن تو تایپیکهای دیگه!!
p5kpl-c=75
CRT samsung 1795=85
قیمت برندها با هم تفاوت داره . در ضمن شاید اون تایپکها قدیمی بوده.راستی چرا بعضی قیمتا فرق داره ...مثلا همین رم رو بعضی از بچه ها 50 قیمت زدن تو تایپیکهای دیگه!!
آقا رم patriot 2G 800mhz چنده بالاخره؟!!
در ضمن یه مرحله پایین تر از این 4670 چیه؟!!آخه اگه بخوام 4670 ببندم با هزینه case و متعلقات دیگش بالای 500 میزنه!! مثلا این 2تا چطوره؟مچ میشه با بقیه قطعات؟!!
gainward 9500GT ddr3
XFX 7600GS
ویه چیز دیگه این که آیا باید کارت شبکه )LANهم بگیرم یا روی MB داره)؟!!و اگه نداره قیمتش چنده؟!!!
یکی نیست ما رو کمک کنه؟!!!
...4شنبه آخرین فرصتمه!!
پاتریوت آبی 2 گیگش 25 تومنه
انتخاب قبل از 4670 اصلا ارزش ندارن با این حال 8600gts , 9500gtهم سطح هستند حدود 70 هر کدوم ارزونتر بود بخر!
مادربردت چیه!؟
همین که دوستان گفتن: p5kpl-c
فقط این سیستم پیشنهادی با خورده ریزاش بالای 500 میره...خواستم یکم کمش کنم که ok شه!!
در ضمن استاد کارت شبکه لازمه؟!!
مگه میخوای کامپیوتر ها رو شبکه کنی ؟در ضمن استاد کارت شبکه لازمه؟!!
خریدی یا می خوای بخری!؟با هزینه کمتر مدلهای بایواستار بهتر هستند!
اون دی وی دی رایتر هست 55 تومنه!؟با 30 تومن می تونی خوبشو بخری!
مانیتورت چیه مدلش!؟
اصلا نهایت بودجه چقدره +همه چیز می خوای!؟مانیتور و اسپیکر و ....؟
مگه می خوای شبکه کنی!؟ا
![]()
هنوز نگرفتم...افتاد شنبه!
اصل قضیه اینکه من واسه یه دفتر تبلیغات 2 تا سیستم میخوام که این 2 تا به بقیه سیستم های شرکت شبکه میشه(بیشتر بخاطر وصل شدن به اینترنت adsl شرکت)
به هر حال من 2 تا سیستم کامل میخوام با تمام تجهیزات.(مانیتور,اسپیکر,موس ,کیبورد,...)
یکیش با بودجه 700 تومانی .
یکی دیگه هم بدون مانیتور وبودجه 450 تومانی!(یکی بهم گفته مانیتور f700 LG که گویا واسه کار طراحی خوبه رو دسته دوم تمیزشو 80T میده بهم)
در مورد700 تومنی که ok شد پیشنهاد دوستان.اما دومی از بودجه میزنه بالاتر.
در مورد LAN هم گویا بعضی مادربوردها کارت شبکشونon board هست(حالا اگه اشتباه میکنم که بگید).اگرم نیست که هر دو سیستم رو با LAN پیشنهاد بدین.
با تشکر!
ارباب جون چی شد پس؟!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)