تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 37

نام تاپيک: تبديل Componet به HDMI ?

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

پممنون
    تبديل VGA به componet چي
    چون VGA فكر كنم آنالوگ باشه ديگه نه
    VGA و Component با یک استاندارد کار نمی کنند. خودمون یکیش رو می گیم RGB و یکی دیگه رو می گیم YPbPr !

در سیگنال های RGB سه رنگ آبی و سبز و قرمز فرستاده میشه، در سیگنال های YPbPr ؛ Y به عنوان روشنایی (Luminance) فرستاده میشه، Pb به عنوان اختلاف بین Y و آبی (Y-B) و Pr به عنوان اختلاف بین Y و قرمز (Y-R)

تبدیلشون به همدیگه کار سختی نیست چون Y خودش از یک رابطه خطی با هر سه مقدار R و G و B به دست میاد (Y=0.59G+0.30R+0.11B)

برای تبدیلشون بدون شک نیاز به یک مدار هست و امکان تبدیل این دو استاندارد توسط کابل تبدیل (یا درست ترش Passive Cable) وجود نداره.

البته مسائل دیگه ای بوجود میاد مثل Refresh Rate که توی استاندارد RGB با اون 15pin RGB و خروجی کارتهای گرافیک وجود داره که باعث میشه شیوه کار به این سادگی که من توضیح دادم نباشه! ولی اصول کلی کار همینه.

پس راهي نيست من اين گرافيكهاي جديد رو به تلويزيون وصل كنم؟؟؟
    راحت ترین راه برای اتصال به تلویزیون هایی که از HDMI پشتیبانی نمی کنند S-Video هست. شما یک کابل تبدیل S-Video به Composite یا Component تهیه کنید و از طریق اون به راحتی کارت گرافیکتون رو به تلویزیون وصل کنید. (البته چیپ های NVIDIA در ویستا با این قضیه کمی مشکل دارند!)

2. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پس من همون با D-Sub 360 رو وصل مي كنم به LCD
    راستي DVI هم پورت ديجيتال هست ديگه !؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

پس من همون با d-sub 360 رو وصل مي كنم به lcd
    راستي dvi هم پورت ديجيتال هست ديگه !؟
    سه نوع dvi وجود داره:

Dvi-a که آنالوگ هست.
    Dvi-i که هم می تونه آنالوگ باشه و هم دیجیتال.
    Dvi-d که دیجیتال هست.

اکثر مانیتورها از dvi-d پشتیبانی می کنند که دیجیتال است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه djmoslemok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سه نوع dvi وجود داره:

Dvi-a که آنالوگ هست.
    Dvi-i که هم می تونه آنالوگ باشه و هم دیجیتال.
    Dvi-d که دیجیتال هست.

اکثر مانیتورها از dvi-d پشتیبانی می کنند که دیجیتال است.
    بله
    دقيقا
    ولي برا ال سي دي ديجيتال هست
    چون وقتي 8600 رو بزنم خود كارت تشخيص ميده و وقتي ميبينه كه ال سي دي ديجيتال هست
    از ديجيتال استفاده ميكنه
    چون دوئل كانال هست dvi گرافيك ( ديجيتال و آنالوگ)

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKBARPARS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این سوال ها را منم دارم.

1) اگر پورت DVI-I کارت گرافیک را به پورتDVI تلویزیونهای LCD وصل کنیم . مثل پورت HD صدا هم منتقل میشه .
    2) اگر کارت گرافیک با اداپتور DVI-I به HD به تلویزیونهای LCD وصل کنیم چطور .
    3) djmoslemok عزیز وقتی گرافیکت را با پورت DVI وصل کردی کیفیت تصاویر در 3 حالت دسکتاپ و بازی و فیلم چطوری بود. چون خودم پورت S-VIDEO گرافیک 5200FX رو به پورت S-VIDEO تلویزیونLCD وصل کردم Mycomputer و شاخها و نوشتهای در دسکتاپ را تار نشان میداد و بازیها رو سیاه و فیلمها را با کیفیت مانند مانیتور نشون میداد .

با تشکر !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پس راهي نيست من اين گرافيكهاي جديد رو به تلويزيون وصل كنم؟؟؟
    جدیدها مگه خروجی s ندارن؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این سوال ها را منم دارم.

1) اگر پورت DVI-I کارت گرافیک را به پورتDVI تلویزیونهای LCD وصل کنیم . مثل پورت HD صدا هم منتقل میشه .
    2) اگر کارت گرافیک با اداپتور DVI-I به HD به تلویزیونهای LCD وصل کنیم چطور .
    3) djmoslemok عزیز وقتی گرافیکت را با پورت DVI وصل کردی کیفیت تصاویر در 3 حالت دسکتاپ و بازی و فیلم چطوری بود. چون خودم پورت S-VIDEO گرافیک 5200FX رو به پورت S-VIDEO تلویزیونLCD وصل کردم Mycomputer و شاخها و نوشتهای در دسکتاپ را تار نشان میداد و بازیها رو سیاه و فیلمها را با کیفیت مانند مانیتور نشون میداد .

با تشکر !؟
    1. خیر. صدا از طریق پورت DVI منتقل نمیشه.

2. آداپتور DVI به HDMI چیز درستی نیست. صفحه قبل دقیقا درباره این موضوع توضیح دادم. باید کارت گرافیک از HDMI پشتیبانی کنه و DVI این وسط فقط یک رایط به حساب میاد. DVI به HDMI تبدیل نمیشه.
    در کارتهای گرافیک Radeon HD 2000 به بعد صدا همراه با HDMI منتقل میشه. در کارتهای گرافیک NVIDIA باید خروجی S/PDIF مادربرد به ورودی صدای کارت گرافیک متصل بشه تا بتونید از طریق HDMI صدا هم داشته باشید.

برای استفاده از HDMI باید کارت گرافیک سری Radeon HD 2000 به بعد، یا Geforce 8800 های G92 و یا سری 9 و ... داشته باشید.

9. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

1. خیر. صدا از طریق پورت DVI منتقل نمیشه.

2. آداپتور DVI به HDMI چیز درستی نیست. صفحه قبل دقیقا درباره این موضوع توضیح دادم. باید کارت گرافیک از HDMI پشتیبانی کنه و DVI این وسط فقط یک رایط به حساب میاد. DVI به HDMI تبدیل نمیشه.
    در کارتهای گرافیک Radeon HD 2000 به بعد صدا همراه با HDMI منتقل میشه. در کارتهای گرافیک NVIDIA باید خروجی S/PDIF مادربرد به ورودی صدای کارت گرافیک متصل بشه تا بتونید از طریق HDMI صدا هم داشته باشید.

برای استفاده از HDMI باید کارت گرافیک سری Radeon HD 2000 به بعد، یا Geforce 8800 های G92 و یا سری 9 و ... داشته باشید.
    استریم جان یه کم بیشتر در مورد مطالبی که گفتی توضیح بده
    1) تو جعبه ی کارت گرافیکی که جدیدا خریدم یه تبدیل DVI به HDMI هم هست در صورتی که شما گفتی : آداپتور DVI به HDMI چیز درستی نیست. DVI به HDMI تبدیل نمیشه. اگه نمیشه پس این تبدیل چی هست؟
    2) کارت گرافیک من خروجی D-Sub نداره (اون آبی رنگه رو میگم) و به جاش من از تبدیلی که همراه کارت گرافیک بود (DVI به D-sub) دارم استفاده میکنم چون مانیتورم هنوز CRT هستش چه فرقی داره ؟ ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
    3)چطوری صدا از طریق HDMI انتقال داده میشه ؟مگه HDMI برای تصویر نیست ؟ خوب ما که هیچوقتHDMI رو به اسپیکر وصل نمیکنیم و همیشه به مانیتور وصل میشه پس صداش از کجا باید پخش بشه؟من روی جعبه ی کارتم نوشته که از صدای 7.1 کانال پشتیبانی میکنه چجوری باید از این سیستم استفاده کنم؟
    4)سوال بعدیم تو این تاپیک هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

1) تو جعبه ی کارت گرافیکی که جدیدا خریدم یه تبدیل DVI به HDMI هم هست در صورتی که شما گفتی : آداپتور DVI به HDMI چیز درستی نیست. DVI به HDMI تبدیل نمیشه. اگه نمیشه پس این تبدیل چی هست؟
    همونطوریه که برای تبدیل های DVI به Component گفتم. یعنی این خروجی با متصل کردن چند تا از پین ها کارت گرافیک متوجه میشه چه نوع خروجی رو باید بفرسته. این وسط پورت DVI فقط یک واسطه است و سیگنال DVI به HDMI تبدیل نمیشه.

البته سیگنال های HDMI و DVI-D با همدیگه Compatible هستند و می تونند به هم تبدیل بشند، ولی تکنیک های تبدیلشون وارد بحث های Coding و HDCP و ... میشه.

2) کارت گرافیک من خروجی D-Sub نداره (اون آبی رنگه رو میگم) و به جاش من از تبدیلی که همراه کارت گرافیک بود (DVI به D-sub) دارم استفاده میکنم چون مانیتورم هنوز CRT هستش چه فرقی داره ؟ ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
    مشکلی نیست. این تبدیل DVI به D-Sub هم مثل همون HDMI و ... عمل می کنه. هیچ مشکلی بوجود نمیاد.

3)چطوری صدا از طریق HDMI انتقال داده میشه ؟مگه HDMI برای تصویر نیست ؟ خوب ما که هیچوقتHDMI رو به اسپیکر وصل نمیکنیم و همیشه به مانیتور وصل میشه پس صداش از کجا باید پخش بشه؟من روی جعبه ی کارتم نوشته که از صدای 7.1 کانال پشتیبانی میکنه چجوری باید از این سیستم استفاده کنم؟
    HDMI = High-Definition Multimiedia Interface

HDMI از همون اول قرار بوده ویدیو HD به همراه صدای 8-کاناله رو منتقل کنه و دقیقا هم همینطوره. در صورتی که مانیتور یا LCD TV شما بلندگو داشته باشه می تونید از صدای HDMI استفاده کنید، نیاز به هیچ تنظیمی هم نیست. در غیر این صورت خروجی کارت صدا رو به اسپیکر وصل کنید.

12. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جدیدها مگه خروجی s ندارن؟
    نميدونم من چند تاش رو كه ديدم مثل 4670 خروجي s نداشت
    كسي ميدونه گرافيكهاي جديد خروجي s ويدئو دارند يا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •