1. خیر. صدا از طریق پورت DVI منتقل نمیشه.
2. آداپتور DVI به HDMI چیز درستی نیست. صفحه قبل دقیقا درباره این موضوع توضیح دادم. باید کارت گرافیک از HDMI پشتیبانی کنه و DVI این وسط فقط یک رایط به حساب میاد. DVI به HDMI تبدیل نمیشه.
در کارتهای گرافیک Radeon HD 2000 به بعد صدا همراه با HDMI منتقل میشه. در کارتهای گرافیک NVIDIA باید خروجی S/PDIF مادربرد به ورودی صدای کارت گرافیک متصل بشه تا بتونید از طریق HDMI صدا هم داشته باشید.
برای استفاده از HDMI باید کارت گرافیک سری Radeon HD 2000 به بعد، یا Geforce 8800 های G92 و یا سری 9 و ... داشته باشید.
استریم جان یه کم بیشتر در مورد مطالبی که گفتی توضیح بده.gif)
1) تو جعبه ی کارت گرافیکی که جدیدا خریدم یه تبدیل DVI به HDMI هم هست در صورتی که شما گفتی : آداپتور DVI به HDMI چیز درستی نیست. DVI به HDMI تبدیل نمیشه. اگه نمیشه پس این تبدیل چی هست؟
2) کارت گرافیک من خروجی D-Sub نداره (اون آبی رنگه رو میگم) و به جاش من از تبدیلی که همراه کارت گرافیک بود (DVI به D-sub) دارم استفاده میکنم چون مانیتورم هنوز CRT هستش
چه فرقی داره ؟ ممکنه مشکلی پیش بیاد؟
3)چطوری صدا از طریق HDMI انتقال داده میشه ؟مگه HDMI برای تصویر نیست ؟ خوب ما که هیچوقتHDMI رو به اسپیکر وصل نمیکنیم و همیشه به مانیتور وصل میشه پس صداش از کجا باید پخش بشه؟من روی جعبه ی کارتم نوشته که از صدای 7.1 کانال پشتیبانی میکنه چجوری باید از این سیستم استفاده کنم؟.gif)
4)سوال بعدیم تو این تاپیک هست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.gif)