تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 24

نام تاپيک: مشکل در خواندن هارد دیسک

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

من قبلا" اين مشكل رو داشتم . حتي موقعي كه ميخواستم روي نوت بوكم مك و لينوكس نصب كنم همش ايراد ميداد . ولي الان با آحرين آپديت بايوسم تقريبا" تا به امروز هر سيستم عاملي باشه بدون دردسر نصب ميكنم . بايوس نرم افزار مربوط به شناسايي سخت افزارها و تحويل به سيستم عامل . الان براي ويندوز مشكلي نداره ولي ميبينيد كه حتي با سي دي لايو هم بالا نمياد پس يه جاي كار ميلنگه . البته ما فقط داريم احتمالات رو بررسي ميكنيم تا مشكل دوستمون حل بشه .

پروفشنال P A R M I S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

البته اگربایوس روخواستند اپدیت کنند بای زمانی باشه که برق شهری تون قطع نشه اگرقطع بشه وای ....خدانکنه
    شهرما این روزها مدام برقش قطع میشه
    باطری مادربرد روهم اگرسیستمشونو حدود 4یا 5سال بیشترخریدند امتحان کنند خیلی خوبه
    یه نکته دیگه این که اگرکارت گرافیک غیرامبورد دارید بردارید وبه امبوردتون وصل کنید چون من 3بارکارت گرافیک سوزوندم ودوبارش درلینوکس بودالبته بگم هردوبارمقصرخودم بودم وبه عشقم (پارسیکس )ربطی نداشت
    Last edited by P A R M I S; 18-12-2008 at 20:08.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

در مورد گرافيك بگم . من تازه نوت بوك گرفته بودم و روش فدورا 9 نصب كردم و بعد از چند روز كار كردن ترتيبش داده شد و فرستادم گارانتي و خوشبختانه مشكلم حل شد . البته اينو بگم كه واقعا" اينجور مشكلها مربوط به سيستم عامل نميشند . بيشتر به خاطر كيفيت پايين سخت افزارها شاهد اين مشكلات هستيم ولي من تجربه بهم ثابت كرده هميشه از آخرين آپديتها چه مربوط به سخت افزار و چه نرم افزار ها بهترين راه حل جلوگيري از اين قبيل مشكلات هست .

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

دوست عزیز برنامه gparted رو امتحان کردی یا نه ؟؟

من یه بار هاردم مشکل پیدا کرد. در واقع درایور c بود...
    این برنامه حت راه حل رفع مشکل ویندوزی رو هم نشون میده...!

یه بار امتحان کن ایراد که نداره!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مشکل حل شد.اول که از همگی ممنون.بالاخره همه با نظراتشون کمک کردند.عرضم به حضور شما که با نرم افزار linux reader تحت ویندوز که خیلی هم ساده است و قوی هر چی فایل بود رو از خطر نابودی نجات دادم.یه صلوات هم نثار اموات سازندگان این برنامه کردم یه آرزوی سلامتی هم کردم واسه اونایی که کمک کردن و حداقل یه نظری دادن.باز هم از همگی ممنون.این فایل ها برام خیلی مهم بودن.

Linux reader رو دانلود کنید که هم داشته باشید و هم اینکه در مواقع خطر ازش استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

مشکل حل شد.اول که از همگی ممنون.بالاخره همه با نظراتشون کمک کردند.عرضم به حضور شما که با نرم افزار linux reader تحت ویندوز که خیلی هم ساده است و قوی هر چی فایل بود رو از خطر نابودی نجات دادم.یه صلوات هم نثار اموات سازندگان این برنامه کردم یه آرزوی سلامتی هم کردم واسه اونایی که کمک کردن و حداقل یه نظری دادن.باز هم از همگی ممنون.این فایل ها برام خیلی مهم بودن.

Linux reader رو دانلود کنید که هم داشته باشید و هم اینکه در مواقع خطر ازش استفاده کنید.
    الان ميتوني وارد لينوكس بشي يا فقط تونستي فايلهاتو از تو ويندوز با نرم افزار Linux Reader برداري؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فقط تونستم فايلهام رو از تو درايو لينوكس به ويندوز انتقال بدم.
    مشكل از گراب بود.گراب خودش قاطي كرده بود و بوت لودر هارد رو به هم ريخته بود.سي دي لايو هم متاسفانه بايد بگم كه نمي دونم چطور ولي مطمئنم كه از بوت لودر هارد استفاده مي كنه.براي همين هم اون هم نمي تونست كار كنه.
    اگه توضيحات بيشتر لازم بود بگيد تا من بيشتر توضيه بدم كه اين مشكل رو با هم بررسي كنيم.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

زیاد با عقل جور در نمیاد... اخه چه ربطی به هم دارن!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چرا جور در نمیاد؟
    ببین من دیروز رفتم با یه سیستم دیگه هارد به هارد کردم.اطلاعاتم رو ریختم اون هارد .بعد پارتیشن بندی و هارد رو فرمت کردم.اما امروز با اینکه سیستمم هیچ سیستم عاملی روش نصب نبود وقتی روشنش کردم باز هم گراب شروع کرد به کار.البته از منوی انتخاب گراب خبری نبود اما پیغامی داده بود مبنی بر اینکه گراب مشکل داره و نمی تونه لود بشه. ولی گراب سر جاش بود.خوب این یعنی بوت لودر که فکر می کنم روی سکتور صفر هارد باشه هنوز سر جاش بود و باید هم می بود چون شما سکتور صفر رو نمی تونید فرمت کنید.
    اگه اشتباه می کنم بگو.
    ممنون

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

چرا جور در نمیاد؟
    ببین من دیروز رفتم با یه سیستم دیگه هارد به هارد کردم.اطلاعاتم رو ریختم اون هارد .بعد پارتیشن بندی و هارد رو فرمت کردم.اما امروز با اینکه سیستمم هیچ سیستم عاملی روش نصب نبود وقتی روشنش کردم باز هم گراب شروع کرد به کار.البته از منوی انتخاب گراب خبری نبود اما پیغامی داده بود مبنی بر اینکه گراب مشکل داره و نمی تونه لود بشه. ولی گراب سر جاش بود.خوب این یعنی بوت لودر که فکر می کنم روی سکتور صفر هارد باشه هنوز سر جاش بود و باید هم می بود چون شما سکتور صفر رو نمی تونید فرمت کنید.
    اگه اشتباه می کنم بگو.
    ممنون
    ببینید وقتی شما هارد رو فرمت کنید و مثلا قبلا گراب لینوکس بوت شما بوده، ارور می ده به این دلیل که فایل menu,lst شما سر جاش نیست، برای همین نمی شه به این سادگی مورد رو به گراب مربوط دونست، چون اگر درست یادم بیاد شما با همون گراب می تونستید وارد ویندوز بشید، در ثانی وقتی شما از یک دسیک زنده بوت می کنید اصلا تا زمانی که سیستم عامل درخواست نکنه هاردیسک فعال نمیشه چون بوت شما از روی هارد نیست، بنابراین حتی اگر گراب هم خراب باشه، دیسک زنده باید کار کنه، چون اصلا هارد در اون موقع هنوز فعال نیست که به قول شما سکتور صفری بخواد بیاد وسط.
    اگر نظر من رو بخواهید فکر می کنم یک کرش درست و حسابی در بایوس شما اتفاق افتاده!
    ----
    الان اگر سی دی ویندوز رو نصب کرده باشید دیگه هیچ خبری از گراب نیست، ببینید می تونید با دیسک زنده بالا بیاید، اگر نه که مشکل مشخصا از بایوس و یا یکی از سخت افزارهاست ولی اگر نه اون موقع ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •