خيلي هنر بكني بتوني 300 بندازي به يكي ديگه .....
بعدشم غير از مين، رم، سي پي يو، گرافيك، پاور بقيشو نگه دار! اونارو ديگه چرا ميخواي عوض كني؟
خيلي هنر بكني بتوني 300 بندازي به يكي ديگه .....
بعدشم غير از مين، رم، سي پي يو، گرافيك، پاور بقيشو نگه دار! اونارو ديگه چرا ميخواي عوض كني؟
لابد يه دليلي دارم ديگه...
300 تومن رو چطور حساب كردي؟ قيمت يكي يكي قطعات اين سيستمو بگو ببينم اگه راست ميگي...
سلام
ببخشيد من دخالت مي كنم.
من قيمت سيستم رو مي گم چون سيستم خودم رو كه بالاتر از اين سيستم بود به يكي هفته پيش 350 دادم!
حالا قيمت دست دوم اين سيستم (واقعا منصفانه مي گم)
monitor: 75
graphic card: 32
main: 55
cpu :38
dvd-writer: 15
dvd-rom: 11
modem: 6
kb: 5
speaker: 22
hard: 30
case+ power: 25
sound card: 5
ram: 14
باور كن بيشتر از اين سيستم نمي ارزه...........در كل نهايتا 335
340 بفروشيش به بالا خيلي خيلي خوب فروختي.
سلام اينو من چند ردش كنم بره (من شهرستان زندگي ميكنم)
kob
kobp4m266a MERCURY MAINBOARD
intel(R)celeron(R)cpu 2.4 GHZ
256 MB RAM
RADEON 9250 ATI 128.0 MB
HSP65 MODEM
LG F700B 17" FLATRON MONITOR
80 GB HARD DISK
PORSCHE CASE
NEC SPEAKER
DVD ROM LG
KEYBOARD FARASOO
MOUSE GENUS
CD WRITER SONY
يه پاورم داره!! نميدونم اسمش چيه
(ببخشيد اگه خيلي ضايعه) مجاني بدم بره چطوره؟
Last edited by sohrablh; 29-12-2008 at 20:34.
200 یتونی بندازی به یک ولی به نظر من اگه می خوای یک سیستم دیگه بخری اینو نگه دار ارزش فروش نداره!
خب دوست عزیز منم خیلی وقت پیش یه سیستم خریدم 750 الان 100 ورش نمیدارن!
500 بفروشی عالیه!!!
(هرکی خرید منم یه چند تا سیستم قدیمی دارم!)
به نظر من حدود 350 خوبه و بالاترش بهتره و ....!
و سهراب عزیز مجانی چرا!؟(به موزه تقدیم کنید! شوخی می کنم!)کوفت هم دیگه تو این مملکت مجانی نیست!
د رمورد مادربردش نمی دونم!؟
رم رو هم اصلا فکر نکنم بخرن!؟
راستش نم یتونم دقیق بگم باید همون مستر پی سی عزیز بیاد قیمتها دستشه من سرانگشتی حساب کردم به 200 نرسید!البته انصافش با خودم!
(پس اصلا برای چی جواب دادم!؟)
![]()
اینا رو 140-150 تومن بخرن خیلی عالیه !kobp4m266a mercury mainboard
intel(r)celeron(r)cpu 2.4 ghz
256 mb ram
radeon 9250 ati 128.0 mb
hsp65 modem
lg f700b 17" flatron monitor
80 gb hard disk
porsche case
nec speaker
dvd rom lg
keyboard farasoo
mouse genus
cd writer sony
راه حل بسیار خوبیه .به موزه تقدیم کنید!
تایید میشهاگه می خوای یک سیستم دیگه بخری اینو نگه دار ارزش فروش نداره!
به همین خیال باش !!!!روزی ما دوباره کبوترهایمان را پیدا خواهیم کرد
با سپاس والا منم اصلا قصد فروشش رو ندارم چون كار منو راميندازه يكي از آشناهامون گير داده ميگه من ميخوامش منم ميگم ازاين " گير"ه سوء استفاده كنماحتمالا" 250 به بالا بهش بندازم
شما كه ميگيد نگهش دارم پيشنهادم ميكنيد كه ارتقاش بدم؟ براي من فقط هارد /سي پي يو و رم مهمه كه اگه بخوام اينارو عوض كنم بايد مين بورد رو هم عوض كنم چون ميگن رم يك گيگ كه به مين بورد من بخوره 60 تومنه!!!!!!!!!!
اينارو بخوام درحد 500گيگ هارد / 2 گيگ رم/ سي پي يو دوهسته ارتقا بدم چقد بايد پول بدم؟
فكر خوبيه يا 250 بفروشمش
سلام.با سپاس والا منم اصلا قصد فروشش رو ندارم چون كار منو راميندازه يكي از آشناهامون گير داده ميگه من ميخوامش منم ميگم ازاين " گير"ه سوء استفاده كنم احتمالا" 250 به بالا بهش بندازم شما كه ميگيد نگهش دارم پيشنهادم ميكنيد كه ارتقاش بدم؟ براي من فقط هارد /سي پي يو و رم مهمه كه اگه بخوام اينارو عوض كنم بايد مين بورد رو هم عوض كنم چون ميگن رم يك گيگ كه به مين بورد من بخوره 60 تومنه!!!!!!!!!! اينارو بخوام درحد 500گيگ هارد / 2 گيگ رم/ سي پي يو دوهسته ارتقا بدم چقد بايد پول بدم؟
شما بهتره که این سیستم از رده خارج رو بفروشید ، یه پولی هم بذارید روش و یه سیستم جدید و عالی بخرید . واقعا 250 تومن برای این سیستم خیلی عالیه و هر چه زودتر این کار رو بکنید !!
شک نکن!رد کنه بره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)