تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 7 اولاول 123456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 65

نام تاپيک: گوشی سیمبین در حد 280 تومان

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز 78 رو با 73 مقایسه می کنی؟
    دقیقا n78 امکانات بیشتری نیست به n73 داره ولی در یکسیری شرایط n73 سرتره

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مثلن در چه شرایطی؟

البته من ن78 نداشتم، ولی 73 داشتم ، p1 هم داشتم بعدشم ن82 گرفتم...
    سری 60 نوکیا رو به UIQ سونی ترجیح میدم

البته 73 خیلی کند بود و واقعن اذیتم می کرد ولی 82 خیلی خوب شده بود

3. این کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مثلن در چه شرایطی؟

البته من ن78 نداشتم، ولی 73 داشتم ، p1 هم داشتم بعدشم ن82 گرفتم...
    سری 60 نوکیا رو به UIQ سونی ترجیح میدم

البته 73 خیلی کند بود و واقعن اذیتم می کرد ولی 82 خیلی خوب شده بود
    دیگه این مشکل وجود نداره ورژن جدیدی که چند ماه پیش عرضه شد سرعتش رو خیلی بالا اورد من حتی فیلم برداری از ال سی دی گذاشتم همه کیف کردن در این ورزن که سال 2008 اواخرش اومد چند ماه پیش دوربین در 3 ثانیه دقیقا 3 ثانیه فعال میشه با زدن دکمه منو بدون کوچکترنی مکس منو باز میشه این حتی با 5700 هم مقایسه کردم تو باز کردن نرم افزار 1/5 تا 2 ثانیه n73 دیرتر از 5700 باز میکنه ( در نظر داشته باشید n73 رم 2گیگ روشه که 900مگابایتش پر هست ولی 5700 رم 1گیگ که کاملا خالیه)

رووشن شدن هم 5700 در مقابل n73 دقیقا 5 ثانیه زودتر روشن میشه سرعتش خیلی بالا هست
    باز شدن بخش ویدو و عکس هم مال من 300 مگابایت اونجا کلیپ و عکس دارم در 4 ثانیه پردازش میکنه و باز میکنه

در کل دیگه مشکل سرعت وجود نداره
    Last edited by Punisher_2008; 17-12-2008 at 09:55.

5. 3 کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

نظر من به پی 1 هست.
    شما یه نیگاه به اینجا بنداز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تقریبا همین مشکل شما رو داره....
    موفق باشی.

داره خودمونی میشه lovely11380's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    من نمیخوام با تعصب حرف بزنم ولی واقعا نوکیا یه چیز دیگست،من هم سونی اریکسون داشتم هم نوکیا هم موتورولا هم سامسونگ و هم آیمیت،روی هوا و از روی غرض نمیگم
    من n79,n82,n85وn78 رو پیشنهاد میدم که با توجه به جیبتون(که مهمترین عامله)از بین اینا انتخاب کنید

داره خودمونی میشه lovely11380's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشید یادم رفت بگم شما با مقایسه امکاناتشون هم حتما به این نتیجه میرسید
    CPU/RAM/GPS/Camera/LCD va..............

داره خودمونی میشه Jas0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مسلما 78

جهت اطلاع بگم كه كمپاني سوني اريكسون رسما اعلام كرد كه ديگه UIQ رو ساپورت نميكنه. و g900,g700آخرين گوشيهايي هستند كه تحت اين سيستم عامل عرضه ميشند.. جنش بدنه گوشي هاي سوني هم واقعا چيپ هستند و از مواد بيكيفيت توي ساخت استفاده شده.

ضمن اينكه p1، GPS هم نداره. اينو بدون كه با خريد 78 داري يه گوشي s60.v3 ميخري

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان بودجه من هم همین حدوده . یکی از نکاتی که برام مهمه اینه سیستم عاملش s60.v3 باشه . همینطور کیفیت صدا برام مهم که خیلی خوب باشه .
    رفته بودم که قیمت بگیرم ان 73 رو یک جا میده 305 تومن میگه گارانتیش خدمات طلایی نیا هستش و ساخت کره و تحت لیسانس فنلانده
    تو پاساژ ایرانیان میدون ولیعصر چند تا مغازه بودن که قیمت رو یکی میداد 265 تومن یکی میداد 280 تومن و می گفتن مال ما ساخت فنلانده ولی گارانتیش متفرقه ( نیاتل و پارس قائم و ... ) است . روی جعبه شون نوشته بود ساخت فنلاند ولی شماره آی ام ای روی جعبه ، رقم هفتم و هشتم صفر نبود . این طور که دوستان توی این جا گفته بودن گوشی های ساخت فنلاند رقم هفتم و هشتم آی ام ایشون باید صفر باشه که مال اینا اینطور نبود

در ضمن یکی از دوستان گفت گارانتی نوکیا فقط اتصالات هست ، من هرچی گشتم اصلا گارانتی اتصالات پیدا نکردم . اون فروشنده که گوشیش گارانتی نیا بود میگفت الان دیگه اتصالات نیست چون با نیا ادغام شده . در ضمن گوشی ان 73 اش هم منو و کیبوردش هم فارسی نیست . فروشنده می گفت من توصیه می کنم ان 73 رو بگیرین چون امتحانش رو پس داده

الان اینجا می بینم دوستان ان 78 و 79 و 82 و 85 رو هم پیشنهاد دادن . ان 85 که به این بودجه نمی خوره قیمتش بالای 400 تومنه

ان 78 و ان 79 و 82 رو قیمت نکردم و نمی دونم به بودجه من می خوره یا نه . بودجه من حدود 300 تومن هست نمی دونم ان 73 بگیرم یا ان 78

من الان موندم کدوم رو بگیرم . می خوام یک گوشی بگیرم که کیفیتش خیلی خوب باشه ، تقلبی نباشه و از خریدنش پشیمون نشم . شما می تونین منو راهنمایی کنید که موقع خرید چه مواردی رو باید درنظر بگیرم؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز بدون شک n78 امکانات بیشتری از n73 داره ولی یکسری باگ های نرم افزاری داره که انشاالله درست میشه بین این دو گوشی انتخاب به خودت بستگی داره من یک بار دیگه برتری های این دوتا گوشی رو میگم
    برتری n78 نسبت به n73me:
    داشتن gps wifi
    داشتن سی پی یو قویتر
    داشتن فیلم برداری بهتر
    داشتن سیمبین جدیدتر
    fmtaransfer

برتری های n73me نسبت به n78:
    صدای بلند تر
    عکاسی بهتر و داشتن درپوش لنز
    صحه کلید بهتر نسبت به n78
    داشتن اینفرادر

هردو گشیو n-gage2 ساپورت میکنند البته شنیدم fp2 با n-gage2 مشکل داره در این زمینه باید از استاد بزرگ اقا یونس واقعا در ضمینه موبایل و n-gage من ایشون رو شاه میدونم

سرعت n78 بدون شک بیشتره هرچند در وژن جدید سرعت n73 خیلی بهبود بخشیده شده

در باره هنگ دوسته من n78 داره اونطور که میگن هنگ نمیکنه اگه نرم افزار سنگین در حال اجرا باشه و زیاد تو گوشی دست بیاری گوشی هنگ میکنه و خیلی کم و به ندرت پیش میاد هنگ کنه

در n73 که خیلی وقته از وقتی ورژن 4 امده دیگه از هنگ خبری نیست و فراموش شده

در کل من n78 رو پیشنهاد میدم البته معیار های خود تو خیلی مهمه من خودم n73me دارم سولی بود در خدمتم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست عزیز بدون شک n78 امکانات بیشتری از n73 داره ولی یکسری باگ های نرم افزاری داره که انشاالله درست میشه بین این دو گوشی انتخاب به خودت بستگی داره من یک بار دیگه برتری های این دوتا گوشی رو میگم
    برتری n78 نسبت به n73me:
    داشتن gps wifi
    داشتن سی پی یو قویتر
    داشتن فیلم برداری بهتر
    داشتن سیمبین جدیدتر
    fmtaransfer

برتری های n73me نسبت به n78:
    صدای بلند تر
    عکاسی بهتر و داشتن درپوش لنز
    صحه کلید بهتر نسبت به n78
    داشتن اینفرادر

هردو گشیو n-gage2 ساپورت میکنند البته شنیدم fp2 با n-gage2 مشکل داره در این زمینه باید از استاد بزرگ اقا یونس واقعا در ضمینه موبایل و n-gage من ایشون رو شاه میدونم

سرعت n78 بدون شک بیشتره هرچند در وژن جدید سرعت n73 خیلی بهبود بخشیده شده

در باره هنگ دوسته من n78 داره اونطور که میگن هنگ نمیکنه اگه نرم افزار سنگین در حال اجرا باشه و زیاد تو گوشی دست بیاری گوشی هنگ میکنه و خیلی کم و به ندرت پیش میاد هنگ کنه

در n73 که خیلی وقته از وقتی ورژن 4 امده دیگه از هنگ خبری نیست و فراموش شده

در کل من n78 رو پیشنهاد میدم البته معیار های خود تو خیلی مهمه من خودم n73me دارم سولی بود در خدمتم
    دوست عزیز از این که تفاوت های ان 73 و ان 78 رو گفتی ممنونم . من چون در مورد موبایل مبتدی هستم منظورتون رو در مورد n-gage2 و fp2 متوجه نشدم

من می خوام ورژن 3 این برنامه رو که در این سایت هست روی گوشی نصب کنم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با توجه به این که میگی ان 78 یک سری باگ های نرم افزاری داره ، یعنی احتمال این که این برنامه رو نتونم روی ان 78 نصب و اجرا کنم وجود داره ؟ پس اگر اینطور باشه من مجبور میشم همون ان 73 رو بگیرم

لطفا پائین صفحه همین سایت که گفتم رو شما چک کن ببین ورژن سیمبین برنامه به ان 78 می خوره ؟ البته خودش توی اون جدول پائین صفحه نوشته که میشه ولی شما که تائید کنی من خیالم راحت میشه

یکی از دوستان در تاپیک قیمت گوشی توصیه می کنه به جای ان 73 که دیگه قدیمی شده یا ان 78 بگیرم و یا ان 81
    ممکنه شما بگین ورژن سیمبین ان 81 و ان 78 به این نرم افزار می خوره یا نه ؟ آیا اگر ان 78 و یا ان 81 بگیرم صد در صد بدون هیچ مشکلی می تونم این برنامه رو روی گوشی نصب و اجرا کنم ؟ اگر میشه نصب و اجرا کرد ، لطفا بگین به نظر شما ان 78 بهتره که بگیرم یا ان 81 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •