آره ، اغلب سینما ها 5.1 هستن. اسپیکر ها هم همینطور.
مضاف بر این ، اغلب فیلمها هم نهایتش 7 کانال هستن.
.gif)
یه سوال دیگه : این خروجی Spdif مگر قرار نیست به کابل کواکسیال وصل بشه ؟ پس چرا از سوکتهای مخصوص کواکسیال که اتصال مستقیم به کابل رو ایجاد میکنه ، استفاده نمیکنه ؟(مثل فیش سوکت و فیش ورودی کابل کواکسیال به -----)
الان که من خروجی SPDIF رو بررسی کردم سوکتش کاملا شبیه سوکتهای آنالوگ صدا یا تصویر هستش (شبیه سوکتهای کامپوننت و کامپوزیت هستش)
درسته اون استانداردی که در رسیورها استفاده میشه با استانداردی که در S/PDIF استفاده میشه تفاوت داره ... شما باید برای کابل کواکسیالتون یک تبدیل BNC-to-RCA تهیه کنید (اگه قصد داشته باشید از کابل های معمولی بازار استفاده کنید..)
راستی کابل کواکسیال بهترین نوعش متری 500 تومن هست (مس کرمان)
ولی کابل اپتیکال خیلی ویژه هست و فکر کنم گرون باید باشه، اطلاعی در مورد کابل اپتیکال نداری؟
کابل های کواکسیال "خیلی" گرون قیمت تر از چیزی که شما گفتید هم وجود داره و کابل هایی در اون رده قیمت جزو کابل های کم کیفیت به حساب میان...
این کابل یک کابل کواکسیال با کیفیت هست با قیمت حدود 15 دلار برای دو متر:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و البته از این محصول با کیفیت تر هم وجود داره.
کابل های اپتیکال هم با کواکسیال های خوب تفاوت قیمتی زیادی ندارند، مثلا مدل زیر دو متری و 20 دلار است:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من برای اینترنت خودم از یک کابل کواکسیال استفاده می کنم که حدودا متری چهار دلار قیمت داره .. و نسبت به مدلهای معمولی حدودا 25 درصد کارایی بهتری ارائه میده.