تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 17 از 17

نام تاپيک: منظور از hdmi و spdif ‌چی هست؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

الان من کارت صدام 8 کانال هست ، و خروجی SPDIF هم داره ، آیا میتونه 8 کانال صدا رو روی خروجی SPDIF بفرسته؟
    پس از لحاظ کیفی SPDIF و اپتیکال تفاوتی ندارند ؟ اپتیکال از کابل مخصوصی استفاده میکنه ؟منظورت اینه ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با این حساب فکر کنم کابل اپتیکال از کابل HDMI هم گرونتر باشه.
    باید ببینید کارت صداتون می تونه اینکار رو انجام بده یا نه ... این بستگی به کیفیت کابل، کیفیت صدا (Bitrate, Sampling Rate و ...) نوع کارت صدا و سینمای خانگیتون داره ..

تا زمانی که کواکسیال شما کیفیت خوبی داشته باشه تفاوتی وجود نداره... البته استفاده از صدای 8 کاناله تنها زمانی فایده داره که سینمای خانگی شما هم از صدای 8 کاناله پشتیبانی کنه (نه اینکه Duplicate یکی از کانال ها رو در یه اسپیکر دیگه هم پخش کنه)

2. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

باید ببینید کارت صداتون می تونه اینکار رو انجام بده یا نه ... این بستگی به کیفیت کابل، کیفیت صدا (Bitrate, Sampling Rate و ...) نوع کارت صدا و سینمای خانگیتون داره ..

تا زمانی که کواکسیال شما کیفیت خوبی داشته باشه تفاوتی وجود نداره... البته استفاده از صدای 8 کاناله تنها زمانی فایده داره که سینمای خانگی شما هم از صدای 8 کاناله پشتیبانی کنه (نه اینکه Duplicate یکی از کانال ها رو در یه اسپیکر دیگه هم پخش کنه)
    آره ، اغلب سینما ها 5.1 هستن. اسپیکر ها هم همینطور.
    مضاف بر این ، اغلب فیلمها هم نهایتش 7 کانال هستن.
    یه سوال دیگه : این خروجی Spdif مگر قرار نیست به کابل کواکسیال وصل بشه ؟ پس چرا از سوکتهای مخصوص کواکسیال که اتصال مستقیم به کابل رو ایجاد میکنه ، استفاده نمیکنه ؟(مثل فیش سوکت و فیش ورودی کابل کواکسیال به -----)
    الان که من خروجی SPDIF رو بررسی کردم سوکتش کاملا شبیه سوکتهای آنالوگ صدا یا تصویر هستش (شبیه سوکتهای کامپوننت و کامپوزیت هستش)
    Last edited by ghahremanimehdi; 30-11-2009 at 21:37.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

راستی کابل کواکسیال بهترین نوعش متری 500 تومن هست (مس کرمان)
    ولی کابل اپتیکال خیلی ویژه هست و فکر کنم گرون باید باشه، اطلاعی در مورد کابل اپتیکال نداری؟
    Last edited by ghahremanimehdi; 30-11-2009 at 21:37.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آره ، اغلب سینما ها 5.1 هستن. اسپیکر ها هم همینطور.
    مضاف بر این ، اغلب فیلمها هم نهایتش 7 کانال هستن.
    یه سوال دیگه : این خروجی Spdif مگر قرار نیست به کابل کواکسیال وصل بشه ؟ پس چرا از سوکتهای مخصوص کواکسیال که اتصال مستقیم به کابل رو ایجاد میکنه ، استفاده نمیکنه ؟(مثل فیش سوکت و فیش ورودی کابل کواکسیال به -----)
    الان که من خروجی SPDIF رو بررسی کردم سوکتش کاملا شبیه سوکتهای آنالوگ صدا یا تصویر هستش (شبیه سوکتهای کامپوننت و کامپوزیت هستش)
    درسته اون استانداردی که در رسیورها استفاده میشه با استانداردی که در S/PDIF استفاده میشه تفاوت داره ... شما باید برای کابل کواکسیالتون یک تبدیل BNC-to-RCA تهیه کنید (اگه قصد داشته باشید از کابل های معمولی بازار استفاده کنید..)

راستی کابل کواکسیال بهترین نوعش متری 500 تومن هست (مس کرمان)
    ولی کابل اپتیکال خیلی ویژه هست و فکر کنم گرون باید باشه، اطلاعی در مورد کابل اپتیکال نداری؟
    کابل های کواکسیال "خیلی" گرون قیمت تر از چیزی که شما گفتید هم وجود داره و کابل هایی در اون رده قیمت جزو کابل های کم کیفیت به حساب میان...

این کابل یک کابل کواکسیال با کیفیت هست با قیمت حدود 15 دلار برای دو متر:
    کد:
    و البته از این محصول با کیفیت تر هم وجود داره.

کابل های اپتیکال هم با کواکسیال های خوب تفاوت قیمتی زیادی ندارند، مثلا مدل زیر دو متری و 20 دلار است:
    کد:

من برای اینترنت خودم از یک کابل کواکسیال استفاده می کنم که حدودا متری چهار دلار قیمت داره .. و نسبت به مدلهای معمولی حدودا 25 درصد کارایی بهتری ارائه میده.

6. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

Sony/Philips Digital Interconnect format

شما باید اسپیکر logitech z5500 رو داشته باشید تا تفاوت بین خروجی کواکس s/pdif و خروجی اپتیکال این پروتکل رو بفهمی.

اون خروجی که شما دیدید و میگین همانند خروجی صدا یا ویدئو وسائل معمولیه یک خروجی دیجیتال صوت هست که به شما امکان میده از کارت صوت به انکودر اسپیکرتون به صورت دیجیتال کانکت بشین و از DTS و dolby ها با انواع فرمت استفاده کنید .
    این یعنی خدای کیفیت برای کسانی مثل من که صدا براشون حکم زندگی رو داره. اینجاست که شما با داشتن یک کارت صوت x/fi کراتیو تیتانیوم اپتیکال و غول اسپیکر دنیا که هنوز معادلی براش سراغ ندارم یعنی logitech Z-5500 میتونید مرگ رو به شکل جدید و مدرنش تجربه کنید .: دی

اما . . . وقتی که همین کانکتور کواکس رو به سطل آشغال بندازید و یک پچ کورد LC تهیه کنید ( 1.5 متر ارجینال 40 هزار " سونی " )
    و به وسیله فیبر نوری یا همون اپتیکال کانکتور S/pdif کارتتون رو به انکودر همون اسپیکر وصل کنید ..... وای ی ی ی ی ی

اینجا است که دیگه فرصت مردن هم ندارید. همون طور که من نداشتم و ندارم.. چون مجذوب PL II dolby sound میشین و اگه یه آهنگ از آلبوم پریهای دریایی از Above & Beyond رو هم گوش بدید .. مثل یک سرباز تا آخر عمرتون از همه این تجهیزات محافظت خواهید کرد..: دی

من خدای موزیک ترانس رو با این تجهیزات شناختم و متاسفانه از سبک موسیقی خودم یه کم دور شدم.
    اما .....

موفق باشید
    Last edited by luciferwings; 23-01-2010 at 23:57.

8. 2 کاربر از luciferwings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من میخوام کامپیوترم رو به سینما وصل کنم تا صدا از سینما پخش شه
    مادربوردم GA-M55S-S3 هست که خروجی SPDIF داره
    سینما هم هم خروجی و هم ورودی داره
    اینم عکس پشت سینما و مادربورد
    آیا امکانش هست؟ با چه کابلی؟

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by legend_sheva; 17-07-2012 at 11:23.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •