آره ولی کلا زیاد نباید ازش انتظار داشته باشی!ولی نسبت به باقی پردازنده هایی که بردت ساپورت میکنه خیلی خوب هست.بعد هم بایوست رو آپدیت کن و مطمئن شو مشکلی پیش نمیاد و کاملا سازگار هست.
آره ولی کلا زیاد نباید ازش انتظار داشته باشی!ولی نسبت به باقی پردازنده هایی که بردت ساپورت میکنه خیلی خوب هست.بعد هم بایوست رو آپدیت کن و مطمئن شو مشکلی پیش نمیاد و کاملا سازگار هست.
پس اینطور که معلوم شد از Fx 62 هم بهتره پس همین Phenom X3 8600 رو میگیرم راستی روش آبدیت بایوس رو هم بگی ممنون میشم و یه چیزه دیگه یه توضیح مختصر در مورد اینا بهم میگی..
Model Frequency L2 Cache L3 Cache Core Name Process Stepping Wattage
Phenom X3 8600 2300Mhz 512KBx3 2MB Toliman 65nm B2 95W
خب
سعی می کنم رمان نشه!
مدل که بیشتر برای مادربرد استفاده میشه و همون مدل خودمونه!برای پپردازنده name-family-codename-specification مطرح میشه!!!
فرکانس که فرکانس کاری مرکزی!برای هسته هست که برای پردازنده می تونی با core speed هم بیانش کنی
اونا (l1-l2-l3)هم که به ترتیب حافظه اشتراکی هستند برای data -instruction ,و L3 برای هر پردازنده ای فعال نیست!
کور که هسته مرکزی هست گفتم اونم که پردازش و پردازنده هست و مصرفش و....و باقیش هم که تو مدل مشخصه!
البته اینا کلی هستند بیشتر و دقیقشو رو اساتید بگن!
البته اینجا جاش نبود تو تاپیکش مطرح کنی زودتر جواب میگیری:
بازم رمان شد!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اه
برای بایوس هم باید برنامه ای باشه تو سی دی مادربرد که بایوس رو آپدیت کنه کافیه وصل شی به اینترنت و اجراش کنی خودش دانلود/نصب می کنه اگه نه برو تو سایت سازنده و مدلش رو سرچ کن بعد جدیدترین بایوسش رو دانلود کن!همین!!!
مشکلی برای مادربورد پیش نمیاد ؟؟؟
راستی یک دنیا ازت ممنونم خیلی لطف کردی
Update کردم تو برنامه Cpu_z اول نوشته بود 02/5/2006 F4 الان شد 02/13/2008 F8 . دمت گرم
Last edited by Gforce; 16-12-2008 at 04:38.
..........
Last edited by Gforce; 16-12-2008 at 04:41.
نه مشکلی نداره!
خواهش می کنم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)