تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 29

نام تاپيک: مشکل در اجرای بازی و اسکرین سیور و همه جا.کمک کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

رفیق کجایی؟؟؟؟؟؟مارو فراموش نکنی.

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما قبل از تمام اینکارها یکبار در قسمت ستاپ مادربورد صفحه اصلی گزینه Defaults bios یا همچین چیزی رو انتخاب کن /سیستم رو رستارت کن و باهاش همون کارهایی رو بکن که ارور میداد ببین بازه8م مشکل داری یا نه ؟؟؟؟ اگر بازهم بود بقیه کارهایی که برای تست پایین گفتم رو انجام بده .

خوب اول برنامها ..... شما 3D Mark 06 رو باید CD رو بگیری چون زیاده ! میتونی با دانلود آفلاین هم بگیری حالا هر ورژنی از 01 تا 06 فرقی نداره با هم ......

برنامه Memtest :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این برنامه 2 صورت داره .... میتونی از ویندوز اجرا کنی یا میتونی فایل Iso رو رایت کنی با نرو و حالت بوتیبل استفاده کنی . حتما سیستم باید تحت این برنامه حداقل 2 لوپ به مدت 1 ساعت زیر تست باشه .... برنامه تست رمها هست ..... بهت پیشنهاد میدم حالت بوتیبل رو انتخاب کنی .

برای تست هارد هم از ScanDisk داس حالت Surface اسکن رو انتخاب کن و ببین block خراب شده داری یا نه .. درایو C .

CPU شما چه مدلی هست ؟ برای هارد فکر کنم قسمت SMART منظور باشه که مشکلی هم نداره ....

شما قبل از تمام اینکارها یکبار در قسمت ستاپ مادربورد صفحه اصلی گزینه Defaults bios یا همچین چیزی رو انتخاب کن /سیستم رو رستارت کن و باهاش همون کارهایی رو بکن که ارور میداد ببین بازه8م مشکل داری یا نه ؟؟؟؟ اگر بازهم بود بقیه کارهایی که برای تست پایین گفتم رو انجام بده .
    Last edited by shahramcat; 16-12-2008 at 02:26.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

با سلام

راستش من يه مشكل در حين بازي دارم احتمالا به كارت گرافيك مرتبط ميشه :

من اكثر بازي كه انجام ميدم . به فرض فوتبال حتي fifa2004 هم مثلا تا 10 دقيقه اول سرعت بازيكنان و .. خوبه اما پس از مدت كوتاهي سرعت و حركت بازيكنان حتي از صحنه ي آهسته هم كنندتر ميشه . يا مثلا تيكن 2-3 بازي اول خوبه ولي بعد به شدت آهسته ميشه .

مشكل از كجاست ؟ كارت گرافيك من 128 ميباشد .

ممنون

يا حق

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.این رفیق ما مگه باید اینجا اینو میپرسید؟بیخیال.
    آقا من با memtset بالای یک ساعت تست کردم و مشکلی پیدا نکرد.
    سی پی یو من : celeron 2.6
    برای تست هارد هم که گفتی من با نرم افزارهای دیگه ای این کار رو کردم و گزینه surface رو هیچکدوم نداشتن.شما منظورت چه نرم افزاری هست؟؟؟لینکش رو بزار دانلود کنم.
    من این قسمت رو پیدا نکردم لطفا دقیق بگو کجا برم تا به default bios برسم.من هم چین چیزی پیدا نکردم.اینی که گفتین :
    ((شما قبل از تمام اینکارها یکبار در قسمت ستاپ مادربورد صفحه اصلی گزینه Defaults bios یا همچین چیزی رو انتخاب کن /سیستم رو رستارت کن و باهاش همون کارهایی رو بکن که ارور میداد ببین بازه8م مشکل داری یا نه ؟؟؟؟ اگر بازهم بود بقیه کارهایی که برای تست پایین گفتم رو انجام بده .))
    من نمتونم اون نرم افزار تست گرافیک رو داشته باشم.نرم افزار مشابه دیگری هست؟
    اون درایوری رو که لینکش رو گذاشته بودی دانلود و نصب کردم ولی مشکلی حل نشد.

و در پایان :من به یک نتیجه رسیدم.دیروز پلیر دی وی بی رو اجرا کردم و 4 ساعت و 40 دقیقه بدون مشکل کار میکرد که من در این مدت دست به سیستم نذاشتم.ولی بعد در حین کار دی وی بی پلیر با سیستم کار کردم و چند تا پنجره باز کردم که عرض 5 دقیقه باز ریست و صفحه ابی.
    دو روز پیش هم عین این اتفاق افتاد.یعنی اگه دست به سیستم نمیزاشتم تا 10 ساعت هم بی مشکل کار میکرد.
    حالا این نکته چیزی به ذهن شما میرسونه؟میتونه کلید حل مشکل بشه؟
    من منتظرم.خداحافظ

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

دوست من با توجه به توضیحات شما من اول رم سیستم به فکر میرسه که مشکل داشته باشه.من هم همین مشکل رو داشتم درست بعد از 15 دیقه بازی کل سیستم هنگ می کرد حالا یا بازی با گرافیک پایین یا بالا فرقی نمی کرد.با همون نرم افزار memtest که اقای shahramcat عزیز لینکش رو گذاشتن رم های سیستم رو تست کنین.اگر از رم نبود میتونه از دمای بالای سی پی یو باشه.توی صفحه ی قبل نوشته بودین که دمای سی پی یو 48 هست که به نظرم یه خورده زیاده.معمولا فن سی پی یو ها و یا فن های تهویه زیر برچسپ روی فن یه سوراخ دارن شما فن سی پی یو رو باز کنین و بر چسپ رو بردارین اگر سوراخی دیدین توش روغن ماشینی بریزین(یک یا دو قطره) و بعد بر چسپ رو بزارین سر جاش و بعد فن رو ببنیدن و ببینین نتیجه چی میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.عزیز جان شما فکر کردی ما از پشت کوه اومدیم؟من با memtest بالای 1 ساعت تست کردم و روغن کاری رو هم که میگی من ه چند وقت یکبار اینکارو میکنم و همین 10 روز پیش این کارو کردم.اگه مشکل با این حرف ها و پیشنهاد ها حل میشد که حلش کرده بودم.اینی که شما گفتی ابتدایی ترین احتمال بود.من همون اول هم که سیستم رو روشن میکنم این مشکل رو دارم و بدون اینکه سیستم بخواد داغ بشه.این 48 درجه رو هم که میگی زیاده من از همون اول که سیستم رو نو خریدم همین حدودها بود و الان زمستان هست و سیستم داخل اتاق گرم.در حالت عادی روی 40 هست.برو سیستم خودت رو ببین چنده بعد بگو فکر کنم زیاده.کارت گرافیک من از اول هم ضعیف بود و به تدریج عمرش کم شده.من تمام عمرم رو پای کامپیوتر بودم و اونوقت شما روغن کاری یاد من میدی.باز به اون دوست قبلی.خداحافظ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خدایا آدم چی به اینا بگه؟؟؟؟؟؟من میگم اصلا بازی رو اجرا نمیکنه.یعنی تصویر از همون اول گیر داره.از همون اول که سیستم رو روشن و بازی رو اجرا میکنم.شما میگی بعد از 15 دقیقه؟تازه اگه کارت توانایی پردازش بازی رو نداشته باشه میتونه طبیعی باشه.پشت بازی های pc رو نگاه کن.یک سیستم پیشنهاد شده نوشته پشت همه بازی ها که جعبه دارن و یک سیستم که حداقل توانایی رو داره.تازه به قدرت cpu هم بستگی زیاد داره..... .و هم به قدرت ram.
    اون دوست خوبم توش موند و هر چی گفت اثری برای من نداشت.من از اول هم گفتم کارت گرافیک نیم سوز شده ولی باز چون خودم رو عقل کل نمیدونستم باز تست کردم.کامپیوتر فقط تجربه هست.ممکن هست شما 10 سال کامپیوتر داشته باشی ولی تجربه کسی که 1 سال هست کامپیوتر داره رو نداشته باشی.(در مورد سخت افزار).اگه یک سر به سایت های فروش قطعات بزنی میبینی که مثلا بالای 200 مدل فقط مادربورد وجود داره و هر روز یک مدل جدیدتر.پس اون کسی هم که کارش سخت افزار هست همه چیز رو نمیدونه و اون چیزی رو که تجربه کرده درک میکنه.نه استدلال.نه تئوری.نه فرضیه..... فقط و فقط تجربه.
    ولی باز ممنون از همه.چون میدونم قصد کمک داشتین.فقط میگم مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

شما چرا لقمه رو دور سرتون میچرخونید
    این مشکل کاملا مشخصه از گرافیکه
    اگه امکانش رو داشته باشید که با یه کارت گرافیک دیگه تست کنید به جواب خیلی از سوالاتون میرسید
    Last edited by farshad9; 17-12-2008 at 02:28.

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما با برنامه PC Wizard سیستم رو چک کن مخصوصا گرافیک ... بزار بنچمارک بگیره برات .... دست آخر باید یک گرافیک گیر بیاری سیستم رو باهاش چک کن :

PC Wizard 2008 :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.این دوستمون راست میگه.چون قشنگ لقمه رو دور سر گردوندیم ولی خوب احتمال هایی که دوست خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملا منطقی و محتمل بود.بدبختی اینه که من کس و کار حسابی که اسمش رو آدم بزاری ندارم.واسه این تستم میشه خریدن کارت گرافیک.من از همه دوستان بینهایت تشکر میکنم.اگه این درست نشد ولی یک چیزایی یاد گرفتم.مهم هم همین هست.حیف که سیستم من خرج کردن براش سودی نداره.اون روز که کامپیوتر خریدیم که هیچس سرمون نمیشد حالا که سرمون میشه..... .یک هارد دارم 80 گیگ.از هر کی بپرسی میگه هاردم 200 گیگ و بیشتر هست.یک شب دانلود آفلاین میکنی دیگه پر شده نمیدونی چکار کنی.نرم افزار دارم که 4 ماه پییش از دانلود افلاین جمع کرده بودم ریختم توی 3 تا dvd/rw .هنوز وقت نکردم ببینم چی هست چی نیست.باقی قطعات هم همینطور.خداحافظ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •