نه بابا اینم جواب نیست اولا که اسم هر دو دقیقا یکی هست دوما من فقط به این مین همین cpu رو وصل کردهام واونو عوض نکردم
نه بابا اینم جواب نیست اولا که اسم هر دو دقیقا یکی هست دوما من فقط به این مین همین cpu رو وصل کردهام واونو عوض نکردم
من هر چی تو فورم های خارجی گشته بودم همه به یه جواب رسیده بودن Hyperthreading CPU
میشه بگی Hyperthreading CPU یعنی چه؟یکم دربارش توضیح بدید
تکذیب شد!!
سلام
اين موضوع با ديد اينتلي به يكي از اين دو مورد برميگرده:
1- CPU هاي داراي تكنولوژي Hyper-Threading
مثل يك Pentium4 3GHz كه تك هسته اي اما داراي تكنولوي فوق هست.
2- CPU هاي 2 هسته اي و بيشترکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل يك Core2 E8400 كه دو هسته اي هست.
--------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورد شما فكر كنم اولي باشه, چون در همچين سيستمي بسته به فعال بودن يا نبودن گزينه Hyper-Threading در بايوس, يك يا دو CPU در Device Manager و يك يا دو نمودار CPU در Task Manager مي تونيد مشاهده كنيد. (گزينه Hyper-Threading معمولا در تب Advanced يا Features در بايوس قرار داره و دو حالت Enabled و Disabled براش وجود داره.)
نكته 1: CPU هاي دسته 2 يعني چند هسته اي ها در حالت كلي قويتر از CPU هاي دسته 1 يعني HT ها هستند. واقعا چند هسته اي بودن, جديدتر و بهتر از Hyper-Threading كه شبيه سازي چند هسته هست, مي باشد.
نكته 2: Hyper-Threading در اكثر اوقات باعث افزايش كارايي ميشه و غير فعال كردنش در بايوس صلاح نيست. مواردي هم هست كه يك برنامه كاربردي طوري نوشته شده كه نميتونه از قابليت هاي HT استفاده كنه و غير فعال كردن اين تكنولوژي هنگام كار با اون برنامه مفيده.
نكته 3: تكنولوژي Hyper-Threading ميتونه حتي در مورد CPU هاي چند هسته اي واقعي هم مطرح بشه و كارايي اونهارو هم افزايش بده. مثلا يك CPU دو هسته اي داريم كه با HT چهار هسته به نظر بياد.
--------------
موفق باشيد.
سینا جون ممنون از توضیحات کامل وجامعی که دادی
ببین برا کارت گرافیک های ati هم چیزی پیدا میکنی که چرا اون هم دو تا نشون میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)