تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 47

نام تاپيک: گرانی قیمت خودرو در ایران به جاست یا خیر؟

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

چطور شما دلایلتون رو اینجا می گی ولی من باید پ خ بگم
    درامد سرانه در مورد قیمت کالاهایی می تونه در نظر گرفته شه که صد در صد جنبه داخلی داره و هزینه هاش بیشتر نیروی کار است مثل گندم که شما برای تولیدش احتیاج به زمین و باران و وسایلی داری که همه توی ایران تولید میشه (کشاورزی سننتی)
    اما در مورد خودرو که هزینه هاش بیشتر خارجی است (خط تولید - قطعات - طراحی- لیسانس تولید- تست )
    در آمد سرانه تاثیر کمی داره(درآمد سرانه روی هزینه های نیروی کار تاثیر داره)
    بله. حرف شما کاملا درسته و من واقعا عذر میخوام. شما هم میشه دلایلتون رو همینجا بگید. ولای من گفتم تاپیک جدا نزنیم که الان میگم کاش میزدیم. من در جواب اون دوستمون که گفت بنزین 1 دلاره اونو گفتم . وگرنه دیگه قصد ادامه این بحثو نداشتم. باز هم عذر میخوام.

در آمد سرانه هر شخص در هر کشور در درجه اول میزان تولید ناخالص داخلی تقسیم بر تعداد جمعیت هستش.

این خودرویی که الان زدن یه خودروی مثلا کاملا داخلی هست... پس هزینه لیسانس و ... نداشته و درست مثل ساخت یه خودرو توسط شرکتی فرانسوی هست.

حالا اینا رو در نظر بگیریم که این خودرو رو یه کارخونه داخلی میسازه به مردمی که در آمد سرانشون حدود 3 هزار دلاره میفروشه 10 هزار دلار ( 3 برابر در آمد سرانه افراد کشور)

و این خودرو رو اگه یه شرکت فرانسوی بسازه به مردمی که درآمد سرانه اونا بالاتر از 35 هزار دلار هست میفروشه 5 هزار دلار ( یک هفتم درآمد سرانه)

حالا میشه بگیم قیمت خودرو در ایران تقسیم بر درآمد سرانه در مقایسه با همین معیار در فرانسه 21 برابر گرونتره. به نظرتون اگه اون همه مالیات و بنزین و ... رو هم لحاظ کنیم آیا باز هم گرونتر نیست؟

من سر این موضوع دیگه بحث نمیکنم چون میدونم که خلاف قوانین میشه. ولی آنچه عیان است، چه حاجت به بیان است. به راحتی میشه قدرت خرید مردم دیگر کشور ها ی نامبرده رو با ایران مقایسه کرد و دید که کی بهتره.

به هر حال عذر از حضور همگی به خصوص حاج تقی عزیز.

2. 2 کاربر از Farshadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا فرشاد من شروع نکردما
    لطفا با لینک صبحت کنید خودتون هم می دونید توی امریکا 1000 دلار صفرش نیست (یک خرده زیاده روی کردید)مگه دست دوم 10 سال کارکرده که باید اگه بخریش سالی همون 11 میلیون خودمون را براش مالیات بدی (اونجا مالیات خودروهای کارکرده چند برابر خودروهای صفر است)
    برای دومی جوابش طولانیه بعدا میگم
    در مورد نفت هم پولش صرف نان ،اب، گاز ،(تلفن نه) "روغن خوراکی" ،مرغ ، آموزش و پرورش، آموزش عالی، حمل ونقل عمومی، بنزین، گازوییل، پروژه های عمرانی و... میشه
    هه هه اینو باش!!!!

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

آقا فرشاد من شروع نکردما
    لطفا با لینک صبحت کنید خودتون هم می دونید توی امریکا 1000 دلار صفرش نیست (یک خرده زیاده روی کردید)مگه دست دوم 10 سال کارکرده که باید اگه بخریش سالی همون 11 میلیون خودمون را براش مالیات بدی (اونجا مالیات خودروهای کارکرده چند برابر خودروهای صفر است)
    برای دومی جوابش طولانیه بعدا میگم
    در مورد نفت هم پولش صرف نان ،اب، گاز ،(تلفن نه) "روغن خوراکی" ،مرغ ، آموزش و پرورش، آموزش عالی، حمل ونقل عمومی، بنزین، گازوییل، پروژه های عمرانی و... میشه
    شوخیت گرفته؟
    اون مرغ و آموزش و پرورش خیلی کنار هم میان!
    فکر کنم همه پول نفت صرف سجیل و شهاب بشه
    به نظر من هیچ دلیل منطقی وجود نداره که قیمت ماشین تو ایران گرون باشه ونتونیم خودرو وارد کنیم(بدون گمرک)
    شما باید سطح رفاه و میزان حقوق کشور های خارجی هم نسبت به ما بسنجی بد این حرفارو بگی
    خوب اگه یه مقدارش صرف اینا نشه من و امثال من که باید از گشنگی بریم بمیریم!

5. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بله. حرف شما کاملا درسته و من واقعا عذر میخوام. شما هم میشه دلایلتون رو همینجا بگید. ولای من گفتم تاپیک جدا نزنیم که الان میگم کاش میزدیم. من در جواب اون دوستمون که گفت بنزین 1 دلاره اونو گفتم . وگرنه دیگه قصد ادامه این بحثو نداشتم. باز هم عذر میخوام.

در آمد سرانه هر شخص در هر کشور در درجه اول میزان تولید ناخالص داخلی تقسیم بر تعداد جمعیت هستش.

این خودرویی که الان زدن یه خودروی مثلا کاملا داخلی هست... پس هزینه لیسانس و ... نداشته و درست مثل ساخت یه خودرو توسط شرکتی فرانسوی هست.

حالا اینا رو در نظر بگیریم که این خودرو رو یه کارخونه داخلی میسازه به مردمی که در آمد سرانشون حدود 3 هزار دلاره میفروشه 10 هزار دلار ( 3 برابر در آمد سرانه افراد کشور)

و این خودرو رو اگه یه شرکت فرانسوی بسازه به مردمی که درآمد سرانه اونا بالاتر از 35 هزار دلار هست میفروشه 5 هزار دلار ( یک هفتم درآمد سرانه)

حالا میشه بگیم قیمت خودرو در ایران تقسیم بر درآمد سرانه در مقایسه با همین معیار در فرانسه 21 برابر گرونتره. به نظرتون اگه اون همه مالیات و بنزین و ... رو هم لحاظ کنیم آیا باز هم گرونتر نیست؟

من سر این موضوع دیگه بحث نمیکنم چون میدونم که خلاف قوانین میشه. ولی آنچه عیان است، چه حاجت به بیان است. به راحتی میشه قدرت خرید مردم دیگر کشور ها ی نامبرده رو با ایران مقایسه کرد و دید که کی بهتره.

به هر حال عذر از حضور همگی به خصوص حاج تقی عزیز.

عرض کردم نرخ درآمد جایی در نظر گرفته میشه که دولت بخواهد مثلا ببیند روی جنسی که 100 تومن تموم شده چقدر میتونه مالیات بگیره که هم مالیاتش وصول بشه هم همه مردم بتونن اون رو بخرن
    اگر 500 تومن بفروشه هیچکی نمیخره پس مالیات هم وصول نمی شه(تعرفه موبایل 50درصد رو یادتونه)
    اگر 120تومن هم بفروشه مالیات کمی در می آره و از اون طرف هم بازار سیاه بدلیل تقاضای زیاد ایجاد میشه و باعث میشه پولی که قراره توی جیب دولت بره توی جیب دلال بره(سیمان)
    پس می آید 200 تومن در نظر میگیره که هم مالیاتش رو بگیره و هم بازار سیاه به وجود نیاد
    حالا شما خودرو رو در نظر بگیرید به کداماش شبیه تره
    ضمنا اگه یک کالایی 200 تومن تموم شه تولید کننده نمی آید چون درآمد سرانه پایینه 100 تومن بده(تولید به صرفه نیست)
    هزینه هم فقط لیسانس نیست خط تولید، تست، بعضی مواد اولیه و چیزهای خرید دانش فنی هم هست که باید از خارج وارد بشه که به درامد سرانه ربط نداره تازه باید هزینه طراحی رو بجای لیسانس اضافه کنی که چون تیراژ پایینه بیشتر هم میشه

شوخیت گرفته؟
    اون مرغ و آموزش و پرورش خیلی کنار هم میان.
    فکر کنم همه پول نفت صرف سجیل و شهاب بشه
    به نظر من هیچ دلیل منطقی وجود نداره که قیمت ماشین تو ایران گرون باشه ونتونیم خودرو وارد کنیم(بدون گمرک)
    شما باید سطح رفاه و میزان حقوق کشور های خارجی هم نسبت به ما بسنجی بد این حرفارو بگی
    خوب اگه یه مقدارش صرف اینا نشه من و امثال من که باید از گشنگی بریم بمیریم!
    عزیزم فعلا که میان( اگه مرغ نخوری نمی تونی بری سر کلاس درس بخونی و اگه معلم هم مرغ نخوره نمیتونه بره درس بده)
    دلیل زیاد داره
    سطح رفاه به تولید ناخلص داخلی ربط داره که توی ایران بدون نفت..... (روم نمیشه بگم)
    اگه نفت نبود من و تو نبودیم که بخواهیم بمیریم!!!!!
    Last edited by aghaye h; 13-12-2008 at 20:23.

7. این کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا فرشاد من شروع نکردما
    ه
    من لینک 7 سال پیش رو از کجا برات بیارم..

اون ماشین هم موقعه ای که نو بود من گفتم (منظورم 7 سال پیش بود)

خوب منم در جواب اون دوستمون گفتم که از فروش نفت پول بنزین رو میارن پایین..!

حالا منظور شما چی بود..

بعد اون پول بیشتر از این مصارفی هست که شما می گید.. و متاسفانه خرج چیزهای دیگه میشه.. که البته لازم هست که خرج بشه ولی باید یکمی هم به فکر رفاه مردم بود..

کلا از نظر دولت رفاه مردم در درجه آخر قرار داره .. جتی اهمیت رفاه احشام هم از رفاه مردم بالاتره ..

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من لینک 7 سال پیش رو از کجا برات بیارم..

اون ماشین هم موقعه ای که نو بود من گفتم (منظورم 7 سال پیش بود)

خوب منم در جواب اون دوستمون گفتم که از فروش نفت پول بنزین رو میارن پایین..!

حالا منظور شما چی بود..

بعد اون پول بیشتر از این مصارفی هست که شما می گید.. و متاسفانه خرج چیزهای دیگه میشه.. که البته لازم هست که خرج بشه ولی باید یکمی هم به فکر رفاه مردم بود..

کلا از نظر دولت رفاه مردم در درجه آخر قرار داره .. جتی اهمیت رفاه احشام هم از رفاه مردم بالاتره ..
    نگاه کن رفاه مردم به این نیست که خودروی 15 میلیونی رو بدن 5 میلیون (اگه منظورتون قیمت خودرو است)
    رفاه مردم با ایجاد حمل و نقل عمومی ایجاد میشه وگرنه همین الان که خودرو 15 میلیونه همه می خرن و می رن ساعتها پشت ترافیک می مونن حالا اگه 5 میلیون بشه چی میشه ؟!!!
    مشکل ما توی خودرو کیفیته نه قیمت (اولین پست من را که در جواب آقا فرشاد دادم بخون)
    حالا این چه ربطی به قیمت ماشین داره
    در مورد دوو هم من می گم اون خودرو 100000 دلار بوده شما ثابت کن(شوخی)
    به هر حال 1000 دلار صفرش نبوده. خودت کلاهت را قاضی کن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الکی سره رفاه اجتماعی بحث نکنید همه میدونیم وضعیت مملکت چطوریه حتی محمودم خودش میدونه، هرکی هم بوق مخالف بزنه مشخص اصلا تو این مملکت زندگی نمیکنه !

11. 2 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

مشکل ما توی خودرو کیفیته نه قیمت (اولین پست من را که در جواب آقا فرشاد دادم بخون)
    .
    کیفیت نسبت به قیمت سنجیده میشه. پارس 18 تومنه. در صورتی که کیفیت و ...ش 12 تومن بیشتر نمیارزه.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

کیفیت نسبت به قیمت سنجیده میشه. پارس 18 تومنه. در صورتی که کیفیت و ...ش 12 تومن بیشتر نمیارزه.
    اگه کیفیت نسبت به قیمت سنجیده بشه پراید 5 تومن هم از سرش خیلی خیلی زیاده

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه این اشتباهیه که ما می کنیم چون معمولا خودروهای دست دوم سوار می شویم و هزینه کمتری که در هنگام خرید خودرو دست دوم می دهیم می خواهیم با استهلاک بعد از خریدش مقایسه کنیم
    هر خودرو در هر کلاسی باید حداقل کیفیت لازم رو داشته باشه و تفاوت قیمت در خودرو صفر باید به امکانات رفاهیش و شتاب و کلاس خودرو و دیگر امکاناتش باشه
    نه به کیفیتش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •