بله. حرف شما کاملا درسته و من واقعا عذر میخوام. شما هم میشه دلایلتون رو همینجا بگید. ولای من گفتم تاپیک جدا نزنیم که الان میگم کاش میزدیم. من در جواب اون دوستمون که گفت بنزین 1 دلاره اونو گفتم . وگرنه دیگه قصد ادامه این بحثو نداشتم. باز هم عذر میخوام.
در آمد سرانه هر شخص در هر کشور در درجه اول میزان تولید ناخالص داخلی تقسیم بر تعداد جمعیت هستش.
این خودرویی که الان زدن یه خودروی مثلا کاملا داخلی هست... پس هزینه لیسانس و ... نداشته و درست مثل ساخت یه خودرو توسط شرکتی فرانسوی هست.
حالا اینا رو در نظر بگیریم که این خودرو رو یه کارخونه داخلی میسازه به مردمی که در آمد سرانشون حدود 3 هزار دلاره میفروشه 10 هزار دلار ( 3 برابر در آمد سرانه افراد کشور)
و این خودرو رو اگه یه شرکت فرانسوی بسازه به مردمی که درآمد سرانه اونا بالاتر از 35 هزار دلار هست میفروشه 5 هزار دلار ( یک هفتم درآمد سرانه)
حالا میشه بگیم قیمت خودرو در ایران تقسیم بر درآمد سرانه در مقایسه با همین معیار در فرانسه 21 برابر گرونتره. به نظرتون اگه اون همه مالیات و بنزین و ... رو هم لحاظ کنیم آیا باز هم گرونتر نیست؟
من سر این موضوع دیگه بحث نمیکنم چون میدونم که خلاف قوانین میشه. ولی آنچه عیان است، چه حاجت به بیان است. به راحتی میشه قدرت خرید مردم دیگر کشور ها ی نامبرده رو با ایران مقایسه کرد و دید که کی بهتره.
به هر حال عذر از حضور همگی به خصوص حاج تقی عزیز.
.gif)